Årets e-handlare 2019

PriceRunner kan stolt presentera 19 vinnare, en i varje kategori. Och inte nog med det – en butik har även tagit hem titeln Årets e-mästare 2019!

Undersökningsarbetet inför 2019 var betydligt mer omfattande jämfört med tidigare. Utmärkelserna för Årets e-handlare och Årets e-mästare baseras på konsumenters omdömen efter köp hos butikerna, röster från kunder och köpupplevelsen. Detta år la vi än mer krut på att utvärdera köpupplevelsen med hjälp av mystery shopping. Årets e-mästare är den e-handlare som har det högsta sammanlagda betyget bland samtliga nominerade.

Bäst i varje kategori - Vinnarna 2019

Vi säger stort grattis till alla vinnare, som du kan läsa mer om här:

Apotea

Kategori: Årets e-mästare 2019

Utöver en hög tillgänglighet och upprättandet av en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån så erbjuder Apotea sina kunder snabb leverans, tydlig information och många valmöjligheter. Dessutom upplever deras kunder att Apotea har en kunnig och trevlig kundservice. Detta sammanslaget med ett medvetet miljötänk kring försändelser gör att Apotea utses till både vinnare inom sin kategori samt till Årets E-mästare 2019.

"Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi är oerhört stolta och vill tacka alla våra kunder som handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi kommer fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och detta pris sporrar oss att bli ännu bättre”"

VVS & Bygg

Kategori: Badrum

Tack vare snabb leverans, tydlig information samt en mycket trevlig kundservice kammar VVS & Bygg hem priset inom sin kategori.

"Att få denna fina utmärkelse från ett så betydelsefullt företag som Pricerunner betyder jättemycket för oss och vi är oerhört stolta, glada och tacksamma! Tack till alla våra kunder som röstat på oss, vi älskar er! <3”

Babyworld

Kategori: Barn & Familj

Tack vare deras höga tillgänglighet och en snabb och trevlig kundservice tar BabyWorld hem priset inom sin kategori.

”Vi är väldigt stolta och tacksamma över den fina utmärkelsen, särskilt med tanke på den stora konkurrens av duktiga e-handlare som finns i vår kategorien Barn och Familj. Vi är ett förhållandevis litet gäng där alla bidragit stort till att detta blivit möjligt. Detta kommer att sporra oss att fortsätta jobba med kunden i fokus och förbättra kundupplevelsen ytterligare under 2019!”

Inet

Kategori: Datorprodukter

Inet har mycket att stoltsera med. Hemsidan är enkel att navigera och beställa ifrån samt levererar snabbt. Det finns tydlig information med flera olika valmöjligheter och kundservice är både snabb och kunnig. Detta tillsammans med det där lilla extra i paket som sänds ut gör att Inet tar hem priset i sin kategori.

"Vi är fantastiskt glada och tacksamma att åter igen lyckas ta hem priset som året e-handlare, detta året var det extra spännande med mystery shopper momentet vilket verkligen återspeglar en faktiskt kundupplevelse och gör att själva utmärkelsen får ännu mer tyngd."

Dogger

Kategori: Fritid

Inte nog med att Dogger uppvisar hög tillgänglighet, en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån och trevlig samt personlig kundservice. De har också en exceptionell returhantering och uppvisar i sina försändelser både miljötänk och socialt företagsansvar. Detta gör Dogger till en självklar vinnare inom sin kategori.

"Vilket pepp detta är för hela gänget på Dogger. Vi är oerhört stolta att som liten spelare kunna plocka hem en så fin utmärkelse. Väl tänkt av PriceRunner att utse vinnare utifrån goda kundomdömen och mystery shopping."

Cyberphoto

Kategori: Foto och video

Tack vare snabb leverans , gott om valmöjligheter och uppvisat ett miljötänk vad gäller försändelser så tar Cyberphoto hem utmärkelsen som årets e-handlare inom sin kategori.

"Vi är oerhört tacksamma och stolta för utmärkelsen. Jag vill rikta ett stort och varmt tack till alla våra kunder vilka är det viktigaste vi har. Ni har visat ert stöd till oss genom era röster, omdömen och att ni valt just oss som leverantör. Mina fantastiska medarbetar skall även de ha en stor eloge och känna delaktighet i utmärkelsen. De fortsätter att hela tiden arbeta för kundens bästa, vilket är det absolut viktigaste för oss"

KitchenTime

Kategori: Hem och inredning

Tack vare sin höga tillgänglighet och en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån tar KitchenTime hem priset i sin kategori.

Apotea

Kategori: Hälsa

Utöver en hög tillgänglighet och upprättandet av en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån så erbjuder Apotea sina kunder snabb leverans, tydlig information och många valmöjligheter. Dessutom upplever deras kunder att Apotea har en kunnig och trevlig kundservice. Detta sammanslaget med ett medvetet miljötänk kring försändelser gör att Apotea utses till både vinnare inom sin kategori samt till Årets E-mästare 2019.

"Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi är oerhört stolta och vill tacka alla våra kunder som handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi kommer fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och detta pris sporrar oss att bli ännu bättre"

Sportamore

Kategori: Kläder och Accessoarer

Utöver mycket hög tillgänglighet, snabba leveranser, tydlig information och många leveransmöjligheter uppvisar Sportamore en utmärkt returhantering med trevlig och hjälpsam kundservice. Detta tillsammans med ett miljötänk kring försändelser till kund gör att Sportamore blir vinnare i sin kategori.

"Vi är stolta och glada över priset som Årets e-handlare, särskilt eftersom det bygger på kundernas uppfattning av Sportamore. 2019 blir ett spännande år för oss då vi fokuserar på ett stort varumärkesarbete för att stärka kundens relation till Sportamore, vilket kommer att ge ökad trafik och tillväxt."

Bagaren och Kocken

Kategori: Kök

Då Bagaren och Kocken uppvisar en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån samt enligt sina kunder har en trevlig och personlig service på både telefon och email så tilldelas de titeln som årets e-handlare inom sin kategori.

"Tack! Vi känner oss otroligt ödmjuka inför denna utmärkelse! Och även supertaggade på att fortsätta utveckla vårt erbjudande och förbättra kundupplevelsen ytterligare. Detta är ett fint bevis på att vi är på rätt spår!"

Lekmer

Kategori: Leksaker

Lekmer har en god tillgänglighet, en riktigt bra hemsida både vad gäller navigering och att lägga beställning och samt en ytterst välfungerande returhantering. Dessutom kan man stoltsera med en snabb och trevlig kundservice. Detta i kombination med ett miljötänk vid försändelser ut till kund gör Lekmer till vinnare i sin kategori.

"Vi är otroligt stolta och tacksamma för denna fina utmärkelse från PriceRunner. Att vinna årets Leksaksbutik är ett fantastiskt betyg som visar att vårt dagliga arbete ger resultat. Vi kommer fortsätta sträva efter att erbjuda våra kunder en välsorterad och lekfull leksaksbutik där kunden alltid står i fokus!"

Hembiobutiken

Kategori: Ljud & Bild

Utöver en hemsida som är mycket enkel att navigera och beställa ifrån samt snabb leverans med flera olika valmöjligheter så har Hembiobutiken också en tydlig och smidig returhantering. Att deras kundservice därtill är personlig, trevlig och kunnig, och kan ge konkreta tips till sina kunder, gör att Hembiobutiken tar hem priset inom sin kategori.

"Vi på Hembiobutiken är otroligt glada över att få erhålla denna utmärkelse för 10e gången. Det är stort för oss att bli utvalda som en av de främsta butikerna i landet. Stort tack till alla våra kunder som röstat och till våra medarbetare som gjort ett fantastiskt jobb så att vi kunnat vinna denna utmärkelse i tuff konkurrens."

Ddesign

Kategori: Motor

Ddesign uppvisar en mycket hög tillgänglighet, en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån samt en personlig, trevlig och familjär kundservice. Ddesign uppvisar också ett miljötänk vid sina försändelser. Sist men inte minst lyckas de få kunden att känna sig speciell. Allt detta gör att Ddesign kammar hem utmärkelsen inom sin kategori.

"Vi på DDESIGN vill tacka alla våra kunder och partners som tror på oss och väljer oss som sin leverantör av bildelar. Denna utmärkelse är ett bevis på att vårt kundfokus uppskattas och det sporrar oss att att utvecklas och göra köpupplevelsen ännu bättre."

Buildor

Kategori: Renovering & Bygg

Med hög tillgänglighet, en mycket bra hemsida både vad gäller navigering och att lägga beställning och samt för punktliga leveranser med flera valmöjligheter plockar Buildor hem priset inom sin kategori.

Cocopanda

Kategori: Skönhet

Förutom sin höga tillgänglighet och en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån erbjuder Cocopanda det där lilla extra i sina paket. Detta gör att de tar hem utmärkelsen inom sin kategori.

Webhallen

Kategori: Spelkonsoler och Spel

Utöver hög tillgänglighet, punktlig leverans med många olika valmöjligheter samt en trevlig och hjälpsam kundservice uppvisar Webhallen miljötänk i sina försändelser. Detta gör dem till vinnare inom sin kategori.

Widforss

Kategori: Sport

Widforss verksamhet kännetecknas av hög tillgänglighet, en exceptionellt bra hemsida både vad gäller både navigering och att lägga beställningar samt en punktlig leverans och många olika valmöjligheter. Detta i kombination med ett medvetet miljötänk kring försändelser gör att Widforss blir vinnare inom sin kategori.

"Vi på Widforss är förstås mycket glada och stolta över denna fina utmärkelse. Det sporrar oss att jobba ännu hårdare varje dag med att ge våra kunder bästa möjliga köpupplevelse och detta bekräftar att vi är på rätt väg. Att det är våra kunder som utnämnt oss till vinnare gör oss förstås extra glada."

NetOnNet

Kategori: Telefoni

NetOnNet uppvisar mycket hög tillgänglighet, en exceptionellt bra hemsida både vad gäller navigering och att lägga beställning samt en snabb leverans, med tydlig information och många valmöjligheter. Detta tillsammans med en effektiv och hjälpsam kundservice samt ett klimatkompenserat leveransalternativ gör NetOnNet till vinnare inom sin kategori.

GardenStore

Kategori: Trädgård

Gardenstore uppvisar hög tillgänglighet med punktliga leveranser, fri frakt och 90 dagars öppet köp. Att Gardenstore dessutom har en trevlig och kunnig kundservice och uppvisar ett miljötänk när de skickar sina paket gör att de tar hem priset inom sin kategori.

"Vi på GardenStore är oerhört stolta och tacksamma över att få äran att bli Årets e-handlare inom trädgård. Vi är en förhållandevis ung verksamhet, men som från start jobbat mot att optimera kundupplevelsen i alla led. Vi ser detta som ett kvitto på att vi är på rätt väg och vi vill därför passa på att tacka framför allt våra fantastiska kunder men även Pricerunner för den fina utmärkelsen!"

Hemmy

Kategori: Vitvaror

Hemmy uppvisar en exceptionell tillgänglighet och en utmärkt välkonstruerad hemsida, både vad gäller navigering och att lägga beställning. De harpunktlig leverans, tydlig information med flera valmöjligheter och en bra returhantering. Detta i kombination med snabb, trevlig och mycket hjälpsam kundservice gör att Hemmy tar hem priset inom sin kategori.