Årets e-handlare 2018

PriceRunner kan stolt presentera 19 vinnare, en i varje kategori. Och inte nog med det – en butik har även tagit hem titeln Årets e-mästare 2018!

För vinnarna i de olika kategorierna är resultatet baserat på omdömen från konsumenter, shoppingupplevelse hos butiken (Mystery Shopping), samt butikernas arbete med kund- och kvalitetssäkring. Årets e-mästare är den e-handlare som har det högsta sammanlagda betyget bland samtliga nominerade.

Bäst i varje kategori - Vinnarna 2018

Vi säger stort grattis till alla vinnare, som du kan läsa mer om här:

Apotea

Kategori: Årets e-mästare 2018

"Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi vill tacka alla våra kunder som handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi vill fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och ni sporrar oss att bli ännu bättre!"

Bygghemma

Kategori: Badrum

"Tack till alla er Kunder som uppskattar våra erbjudanden och kundservice. Detta pris visar att vårt fokus på kundservice och innehåll på hemsidan i kombination med ett starkt erbjudande lönar sig."

Babyland

Kategori: Barn & Familj

"Det här priset är en otrolig ära! Först och främst vill vi på Babyland tacka våra kunder! Ni fortsätter utmana oss att bli bättre på alla plan; från sortiment och erbjudanden till logistik och socialt ansvar. Det är tack vare er som vi finns och det är för er vi kämpar."

Inet

Kategori: Datorprodukter

"Vi har verkligen världens bästa kunder! Alla här på Inet är otroligt glada och vill säga stort tack till er som besöker Inet och belönar oss med ert förtroende. Det är därför vi varje dag vill prestera ännu bättre."

Widforss

Kategori: Fritid

"Vi vill passa på att tacka alla kunder för att ni handlar hos oss. Vi uppskattar varje order som att det vore den första och vi är mycket stolta över denna fina utmärkelse. Tack!"

Cyberphoto

Kategori: Foto & Video

"Vi vill rikta ett stort tack till alla våra fantastiska kunder för det förtroende vi får av er. Att bli tilldelad utmärkelsen Årets e-handlare 2018 inom Foto & Video är en viktig bekräftelse av att det vi försöker utveckla både genom teknik, vår profession, kunskap och kommunikation pekar i rätt riktning - att uppnå och överträffa dina förväntningar på oss som e-handlare. Återigen, stort tack."

KitchenTime

Kategori: Hem & Trädgård

"Det är fantastiskt roligt att få den här utmärkelsen och vi vill tacka alla våra kunder - utan er hade inte detta varit möjligt! Vi kommer att fortsätta kämpa för att ge er ett stort produktutbud med bra priser och snabba leveranser."

Apotea

Kategori: Hälsa

"Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi vill tacka alla våra kunder som handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi vill fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och ni sporrar oss att bli ännu bättre!"

Provrummet

Kategori: Kläder och Accessoarer

"Utan er kunder skulle vi inte ha blivit årets e-handlare! Tusen tack, ni är bäst! Ni får oss att vilja bli bättre och bättre och inom en snar framtid kommer ni att få en ännu bättre shopping hos oss. Stay tuned... Kram från oss på Provrummet!"

Kökets favoriter

Kategori: Kök

"Vi vill tacka alla våra kunder för de mycket fina omdömen vi fått under året. Vårt mål är att i alla lägen fokusera på kundnyttan och leverera en köpupplevelse av högsta klass."

Stor&Liten

Kategori: Leksaker

"Stort tack! I år har det för första gången adderats hemliga tester av sajterna som underlag för denna utmärkelse vilket ger vinsten en ännu större tyngd men för oss är det fortsatt värdet av de omdömen som våra kunder har lämnat som betyder absolut mest för oss. Att vara bäst på lek och aktivitet online och kunna leverera en trygg och varm ehandelsupplevelse för våra trevliga kunder är vårt största fokus. Vi är otroligt glada över att vinna Årets Ehandlare i vår kategori hos Pricerunner för tredje gången och ser fram emot att leverera en ännu bättre upplevelse för våra kunder framöver!"

Discshop

Kategori: Ljud & Bild

"Tack till alla våra kunder som har besökt oss och handlat av oss under året! Vi är jätte glada och stolta över de fina omdömen ni har gett oss och vi kommer att fortsätta vår strävan efter att vara det självklara valet för film och spelälskare."

Ddesign

Kategori: Motor

"Stort tack! Vi jobbar ständigt med att utveckla nya sätt att för att få kunden att känna att det finns någon på andra sidan shoppen som försöker hjälpa denna på vägen i sitt köp. Detta pris känns verkligen som en bekräftelse på att vårt jobb leder oss i rätt riktning, även om vi inte känner oss fullständiga ännu! Återigen ett stort tack!"

Golvvärmebutiken

Kategori: Renovering & Bygg

Eleven

Kategori: Skönhet

"Eleven har senaste åren arbetat med att utveckla kundupplevelsen och stärka vår identitet. Vi vill skapa en lustfylld skönhetsshopping och förenkla vardagen för våra kunder genom rätt utbud, service och tillgängliglighet. Vi vill tacka våra kunder och hoppas på att få fortsätta vara det självklara valet för lustfylld skönhetsshopping på nätet."

Webhallen

Kategori: Spelkonsoler och Spel

"Vi vill tacka våra lojala kunder som kommit med massvis av konstruktiv feedback, särskilt i samband med vår stora kundundersökning i våras. Det är genom detta täta samarbete mellan våra kunder och personal som vi kan växa, förbättras och nå nya höjder!"

Skistart

Kategori: Sport

"Fjärde året i rad vi får denna utmärkelsen och ett stort tack går till all vår personal och våra kunder. Vi försöker alltid sätta kunden i fokus och lösa alla problem små som stora och detta är ett stort bevis på att vi gör mycket rätt. Vi tittar nu på vad vi kan förbättra ytterligare och hoppas kunna vara i fighten om denna utmärkelse även nästa år, man ska aldrig vara helt nöjd."

NetOnNet

Kategori: Telefoni

"Att få utmärkelsen Årets e-handlare i kategorin Telefoni för andra året i rad betyder mycket för oss. Vi har arbetat hårt med att förbättra kundupplevelsen i alla våra kanaler och utmärkelsen är en härlig fingervisning om att vi är på rätt spår. Vi vill tacka alla våra kunder för att de gett oss förtroendet att leverera en unik och positiv kundupplevelse till dem. Det fina omdömet och kundernas feedback är oerhört viktigt för oss och ger oss mycket energi som vi tar med oss i vårt ständiga förbättringsarbete framåt."

Odla

Kategori: Hem och Trädgård

"Fantastiskt roligt att få denna utmärkelse då just kundupplevelsen är något som vi jobbar stenhårt med. Med er dvs våra kunder växer vi tillsammans. Stort tack och vi hoppas att vi ses i trädgårdslandet framöver."

Hemmy

Kategori: Vitvaror

"Fantastiskt kul att vinna detta! Det är alltid hedrande att vinna utmärkelser men denna utmärkelse är extra hedrande då det är våra kunder som har tyckt till. Detta gör att vi vill lägga i nästa växel och jobba ännu hårdare med snabba leveranser och hög servicegrad för att alltid ha Sveriges nöjdaste kunder. Tack ännu en gång!!"