Uppdaterad  

Topplista: Snygga kepsar

Sara Assadi

En snygg keps räddar en dålig hårdag, håller solen borta från ögonen och bli pricken över i till din outfit. Här är några snygga kepsar som du enkelt kan klicka hem online.

Sportig, klassiskt elegant eller med outdoor-känsla – snygga kepsar kan man aldrig få för många av, och de går att använda i många olika sammanhang. Oavsett om du behöver något som håller undan sol och svett när du tränar eller om du vill vara snyggast på festen så finns det helt säkert en variant som passar just dig.

Varsågod, vi bjuder på en topplista som inkluderar några av modellerna som är mest omtyckta i näthandeln just nu.

Patagonia P-6 Logo Trucker Hat - Navy Blue

Patagonia P-6 Logo Trucker Hat

Outdoormärket Patagonia har på senare år blivit riktigt trendigt och deras produkter återfinns inte bara på friluftsavdelningarna utan har även hittat till de mer hippa kläd- och inredningsbutikerna. Dessutom gör de en insats för naturen då fler av deras kepsar är tillverkade av deras egna material "NetPlus" som består av 100% återanvänt fisknät.

Med en truckerkeps från Patagonia håller du solen ur ögonen med stil, oavsett om du slår upp ett tält på en fjällsluttning eller går på after work på en stimmig uteservering i stan.

Jämför alla priser
Ganni Software Heavy Cotton Cap - Sweet Lilac

Ganni Software Heavy Cotton Cap

Trots att kvinnors och mäns huvuden har en försvinnande liten skillnad i utformning så marknadsförs olika kepsmodeller mot olika målgrupper. Det här är enligt Ganni en keps för kvinnor och den som inte gillar syrenlila kan välja en olivgrön eller svart modell i stället.

Kepsen är i klassisk baseballmodell gjord i ekologisk bomull och med ett kardborrespänne bak för att justera till bästa passform. Loggan fram gör att ingen missar vem som står bakom produkten.

Puma Metal Cat Cap - Puma Black

Puma Metal Cat Cap

Om någon letar efter vad som bäst kan beskrivas som ”en helt vanlig keps” så är detta förmodligen det närmsta som går att komma. En svart keps i baseballmodell utan någon direkt synlig logga, endast en liten diskret puma som sitter ovanför skärmen.

Kepsen har kardborrespänne för justering i nacken, en lätt böjd skärm och fungerar lika bra på powerwalken som vid strandhänget och på stadspromenaden. Ibland är det enklaste det snyggaste.

'47 New York Yankees MVP Cap

'47 New York Yankees MVP Cap

En keps som nästintill kan beskrivas som ikonisk, med loggan från New Yorks eget baseballag New York Yankees. Kepsen är en del av lagets matchställ, även om vi kan gissa att långt ifrån alla som bär den runt om i världen faktiskt hejar på just det här laget.

En tidlös keps som är lika modern idag som för 20 år sedan, och med en stilren och enkel design som matchar det mesta man har hemma i garderoben.

3 saker att tänka på vid köp av keps

  1. Ska du träna med din keps? Se till att den är välventilerad så att du inte blir för varm. Ska du vara utomhus så kolla att den ger bra solskydd för ögonen.

  2. Har kepsen rätt storlek? Det går att anpassa kepsen efter huvudformen i de fall det finns ett spänne bak, men det gäller även att passformen funkar även på det innersta eller yttersta läget.

  3. Vad betyder logotypen? Många kepsar har logotyper från olika märken, företag och organisationer. Kolla vad som ligger bakom den snygga loggan om du är osäker, så att du vet vad du går runt och är reklampelare för.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss