1. Guider

Cyber Monday: Utvalda leksaker

Anna Lavfors

Uppdaterad 29 november 2021

Är barnens önskelistor långa i år? Summan kanske i alla fall kan skäras ned något, om några av barnens önskade julklappar går att köpa på rea?

Utvalda leksaker på rea

Skaffa dig full koll på Cyber Monday 2021 och se alla Cyber Monday deals här

Simba Fireman Sam Venus Fire Engine with Trailer & Elvis

Brandman Sam Venus Bil Med Släp

Ryck ut på larm med brandbilen Venus från Brandman Sam. Tryck på knappen vid förarsätet för att sätta på ljudet. Brandmannen Elvis, vattentank, brandsläckare, vägstopp och förstahjälpen-kit medföljer.

Pris från: 270 kr
Jämför alla priser
Spin Master Hatchimals Pixies Crystal Flyers

Hatchimals Pixies Crystal Flyers

Crystal Flyers är de första Hatchimals Pixies som verkligen kan flyga. Ta bort Crystal Flyers Pixie från kristall-ägget och ladda genom den medföljande USB-kabeln. När hon är fulladdad är hon redo att dansa i luften.

Hasbro Play Doh Neon 8 Pack E5063

Hasbro Play Doh Neon 8 Pack

Alla som själv lekt med Play Doh, eller låtit barnen göra det, är att leran har en begränsad livslängd. Antingen blandas färgerna ihop tills allt är brunt, eller så glöms locket på glänt och leran torkar till en hård klump. Med lite nya lera kommer alla befintliga Play Doh-tillbehör raskt tas fram för ny lek!

JAKKS Pacific Super Mario It´s A Me Mario

NintendoSuper Mario - Its-A Me, Mario!

36 cm hög ITS-A Me, Mario!-figur, för den som vill leva ut alla tv-spelsdrömmarna i det egna hemmet. Ett tips: göm undan alla kaktusar!

Plus Plus Learn To Build Vehicles Super Set 800pcs

Plus Plus Learn To Build Vehicles Super Set

Stort set med Plus Plus-bitar, och gott om inspiration för hur man kan designa och bygga sina egna fordon. Det bästa med Plus Plus är förstås att det inte finns några begränsningar. Är man trött på bilar kan samma bitar snabbt skapas om till djur, hus eller vad man än kommer på!

Character Peppa Pig Campervan Playset

Greta Gris Husvagn Campervan

Ta med Greta Gris och åk på campingäventyr med husvagnen!

Nerf Elite 2.0 Trio SD-3 Blaster

Nerf Elite 2.0 Trio SD-3 Blaster

Liten Nerf-pistol som kan skjuta hela 27 meter och laddas med 3 pilar i taget, som skjuts iväg en i sänder. Kommer med 6 skott, och behöver man fler kan det förstås enkelt köpas till.

Doktorsväska

Doktorsväska

Doktorsväska med allt man behöver för att leva sig in i leken som den som plåstrar om, ger sprutor och delar ut medicin.

Hitech Robot X101

My I/R Master Robot

En väldigt häftig, fjärrstyrd robot, som kan skjuta pilar från höger arm. Handkontrollen har många olika funktioner så att du enkelt och smidigt kan styra din robot samt få den att göra spännande saker.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!