Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Köpguide: Billiga och snygga mobilskal 2020

Profilbild

Uppdaterad 8 maj 2020

En olycka händer så lätt. Därför är det en bra idé att skydda din mobiltelefon om du råkar tappa den. Vi listar billiga och snygga mobilskal för både Iphone och Android.

Det är lätt att tappa sin mobiltelefon. Med ett praktiskt och snyggt mobilskal minimerar du risken att din mobiltelefon går sönder. På så sätt får du ett billigt skydd mot den stora kostnad som det kan bli att byta mobilskärm.

Ett mobilskal ger också din telefon ett helt nytt utseende och kan därför användas för att förändra utseendet på din telefon. Det finns skal med mönster, stilrent enfärgade eller vill du kanske ha ett mobilskal som också är en plånbok?

När du väljer mobilskal är det viktigt att hålla koll på att du väljer ett skal som passar just din telefon och vilket behov du har. Vi har spanat in utbudet och listar fem billiga och snygga mobilskal 2020.

iDeal of Sweden Magnet Wallet+ (iPhone 6/6s/7/8)

Köpguide: Billiga och snygga mobilskal 2020

Passar: iPhone 6/6s/7/8

Plånboksfodral som rymmer tio till 12 stycken kort. Den här mobilplånboken har en magnetisk knappstängning vilket är smidigare än en vanlig knappstängning och säkrare än en vanlig magnetisk stängning utan knapp. Ett högkvalitativt svart standardskal medföljer, vilket gör att du enkelt kan ta loss din telefon när du inte behöver ha hela fodralet. Finns i flera färger.

iDeal of Sweden Fashion Case (iPhone X/XS)

3. iDeal fashion fodral

Passar: iPhone X/XS

Ge din smartphone ett både trendigt och praktiskt skydd. Fodralet är gjort av hållbart plastmaterial med mockafoder på insidan så att du slipper repor. Finns med flera olika mönster så att du kan välja det du tycker är finast.

Huawei Clear Case (P30 Pro)

4. Huawei Clear Case (P30 Pro)

Passar: Huawei p30 pro

Det här är ett mobilskal för dig som vill ha ett bra skydd, men som är så smidigt att du knappt märker av det. Skalet är tillverkat i greppvänligt och flexibelt TPU-material och skyddar mobilens baksida och kanter. Öppningar för kamera, portar och samtliga knappar.

Samsung Silicone Cover (Galaxy S9)

5. Samsung Silicone Cover (Galaxy S9)

Passar: Samsung Galaxy S9

Hårt silikonskal som skyddar din Samsung Galaxy S9 och ger den en stilren känsla. Mobilskalet är greppvänligt och har en matt yta som känns mjuk och len att hålla i. Insidan av skalet är klätt med repskyddande filt för att hålla mobilen repfri. Du har också fri tillgång till alla knappar och ytor på din telefon för enkel användning och full flexibilitet. Finns i flera färger.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!