Nedstötarstav Blenders

Blenders med kanna
Blenders med kanna
Filtrera
Mått

500+ produkter

Nedstötarstav Blenders Magimix 11628SK
4,5/5

Magimix 11628SK

Blender med kanna, 1800 ml, Måttindikator på kannan, Rengöringsprogram, BPA-fritt, Steglös, Iskrossare, Pulsfunktion, 1300W

2 447 kr2 289 kr

4,8

Nedstötarstav Blenders Bosch VitaBoost MMBH6P6B
Bäst i test

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

Blender med kanna, 2000 ml, Måttindikator på kannan, Rengöringsprogram, Iskrossare, Pulsfunktion, Nedstötarstav, BPA-fritt, Tål varma vätskor, Diskmaskinvänliga delar, Steglös, 1600W

2 592 kr

En grymt effektiv och kraftfull blender för den stora familjen

Tre tips när du ska köpa blender

Blenderns storlek är avgörande för hur mycket du kan mixa, se därför till att välja en modell som har en tillräckligt stor kanna. Ett hushåll på fyra personer som dricker 3 dl smoothie var behöver till exempel en kanna på minst 1,2 liter. Men vad som också är viktigt att tänka på är att den färdiga smoothien tar mindre plats än de ingredienser som ska mixas. Därför behöver du en kanna som rymmer mer än den önskade mängden färdig smoothie. 

De flesta blenders har en motoreffekt på 500–2000 watt, och det avgör hur kraftfull blendern är. Hastigheten mäts i RPM (varv per minut) och varierar från 10 000–40 000 RPM. För att du ska kunna krossa både hårda och stora ingredienser är det viktigt att motorn både är kraftfull och snabb, helst ska effekten vara på över 1000 W och 20 000 RPM.

Blenders är utrustade med olika sorters funktioner och egenskaper, därför är det viktigt att fundera på vad du har behov av. Några av de mest efterfrågade är: 

  • Iskrossare: Med en iskrossare kan du krossa is både till smoothies och fredagsdrinkar.

  • Diskmaskinståliga delar: Med diskmaskinståliga delar slipper du diska blenderns delar för hand, istället är det bara att slänga in dem i diskmaskinen.

  • Tål varma vätskor: Vill du även kunna mixa varma soppor? Då är det viktigt att du väljer en modell som tål värme.

  • Justerbar hastighet: Beroende på vilka ingredienser som ska mixas underlättas det av att du kan justera hastigheten på blendern. 

  • Pulsfunktion: Med en pulsfunktion kan du göra korta stötar med bästa möjliga hastighet. Perfekt för tuffare ingredienser. 

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.