Kapselmaskiner

PriceRunner hjäper dig hitta rätt produkt

Det finns kapselmaskiner som har en inbyggd mjölkskummare, så att du till exempel kan göra en cappuccino. Vill du ha en sådan?
Filtrera
Specifikationer
Funktioner
Mått

100+ produkter

Kapselmaskiner Nespresso Essenza Mini C30
4,5/5

Nespresso Essenza Mini C30

Kapselmaskin med Termoblock, 1260W, Kapacitet: 0.6 L, Återanvändbart, Färg: Vit

836 kr

4,6

Kapselmaskiner Nespresso Vertuo Plus
Bäst i test

Nespresso Vertuo Plus

Kapselmaskin med Avtagbar vattentank, Droppbricka, 1300W, Kapacitet: 1.7 L, Sladdlängd: 73.99 cm, Färg: Vit, Svart, Grå

1 490 kr

Kapselmaskin som enkelt ger aromatiskt och krämigt kaffe

KAPSELMASKINER

Vanliga frågor

Att använda en kapselmaskin är väldigt enkelt. Börja med att säkerställa att det finns tillräckligt med vatten i tanken. Saknas det vatten fyller du upp det till den rekommenderade nivån som oftast indikeras av ett streck på behållaren. Slå på maskinen, därefter tar du en kapsel, placerar den i behållaren och skjuter in. Slutligen trycker du på en knapp (som ofta har en kaffekopp-symbol), inom några sekunder är din kaffekopp redo att avnjutas.

Det viktigaste när du letar efter en kapselmaskin är att köpa en som passar dina behov och budget. Det finns några viktiga punkter att ha i åtanke, såsom hur mycket du är beredd att betala, hur stor yta du kan avvara i köket, ljudnivåp och hur enkel den är att underhålla. Fundera på det och jämför därefter olika modeller. Du kan till exempel läsa vårt stora test av kapselmaskiner för att se vilken modell som vi har utsett vara bäst i test.

Tre tips när du ska köpa kapselmaskin

Beroende på hur många ni är i hushållet eller hur många koppar du vill göra dagligen bör du fundera på vilken kapacitet kapselmaskinen behöver ha. Behållaren för vatten samt behållaren för kapslar skiljer sig mellan modeller, så för att slippa fylla på vatten eller tömma behållaren för använda kapslar hela tiden kan det vara klokt att välja en större modell.

När du ska välja kapselmaskin kan det vara bra att fundera på vilken typ av kapslar som är kompatibla med maskinen. En del maskiner kan användas med flera olika kapslar, medan andra endast fungerar med en sort. Olika varumärken på kapslar erbjuder olika smaker och styrka och även priset kan variera.

Är du intresserad av att köpa kaffekapslar? Här kan du titta på olika kapslar och hitta de bästa för dig. 

  • Mjölkskummare: Med en inbyggd mjölkskummare i kaffemaskinen kan du skumma mjölk och njuta av goda mjölkdrycker. 

  • Indikator för låg vattennivå: Slipp bli frustrerad när vattnet tar slut mitt i koppen – istället varnar kapselmaskinen när det är dags att fylla på vatten. 

  • Olika koppstorlekar: En del kapselmaskiner låter dig välja bland olika koppstorlekar så att du kan göra både mindre espressos och caffé latte. 

  • Automatisk avstängning: Slipp fundera på om du stängde av maskinen eller inte eftersom maskinen gör det själv automatiskt. Vissa modeller har en förinställd timer, medan andra låter dig välja tiden själv.

Annons