Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

DEFA Motortillbehör

24 produkter
Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Kupévärmare Termini 1000 1000 W 230 V

Kupévärmare Termini 1000 1000 W 230 V

<p>Liten och slimmad kupévärmare!</p><p>Starta ruskiga höstdagar eller kalla vintermorgnar med att sätta dig i en uppvärmd bil. Inget mer skrapande av isiga rutor!</p><h3>Snabb uppvärmning</h3><p>Defa Termini 1000 är en otroligt slimmad kupévärmare som monteras diskret i bilens kupé. Kupévärmaren skruvas fast på kardanväggen eller annat lämpligt ställe. Värmaren går på 230 V och sladdlängden är 0,5 m. Den kompakta värmaren har en hög luftgenomströmning, vilket ger en snabb uppvärmning.</p><h3>Med strömbrytare</h3><p>Denna modell är försedd med PÅ/AV- strömbrytare och har ett effektområde som passar för små till medelstora personbilar. Den smarta PTC-teknologin anpassar effekten efter innetemperaturen. När innetemperaturen stiger sjunker effekten och detta sänker även strömförbrukningen.</p>

349 kr
398 krinkl. frakt
Jula Logotyp
Defa Anslutningskabel 2,5m "Mini"

Defa Anslutningskabel 2,5m "Mini"

Defa Anslutningskabel 2,5m "Mini" - DA460920 Motorvärmare kabel för DEFA motorvärmare. DEFA MiniPlug (A) är ett litet och diskret strömuttag speciellt anpassad till moderna bilfronter och ansluts till DEFA MiniPlug i DEFA Intagskabel som är monterad i bilens front Användning (A) Ansluts till DEFA Intagskabels MiniPlug som monteras i bilens front. Anslutningskabeln ska behandlas med försiktighet så inte skadas av till exempel dörrar, motorhuv eller dylikt. Se till attden inte ligger mot skarpa kanter eller tryck mot kabeln så att den kan skadas. Skyddslocket ska alltid sättas på när kabeln inte är ansluten till fordonet. Underhåll Spraya silikonspray på kontaktstiften före och efter vintersäsong och kontrolla att varken kabel eller kontakter har några skador. kabeln får INTE vara inkopplad när detta görs.

309 kr
368 krinkl. frakt
SS Marin & Bilbehör AB Logotyp
Defa Anslutningskabel 5,0 m "Mini"

Defa Anslutningskabel 5,0 m "Mini"

Defa Anslutningskabel 5,0m "Mini" - DA460921 Motorvärmare kabel för DEFA motorvärmare. DEFA MiniPlug (A) är ett litet och diskret strömuttag speciellt anpassad till moderna bilfronter och ansluts till DEFA MiniPlug i DEFA Intagskabel som är monterad i bilens front Användning (A) Ansluts till DEFA Intagskabels MiniPlug som monteras i bilens front. Anslutningskabeln ska behandlas med försiktighet så inte skadas av till exempel dörrar, motorhuv eller dylikt. Se till attden inte ligger mot skarpa kanter eller tryck mot kabeln så att den kan skadas. Skyddslocket ska alltid sättas på när kabeln inte är ansluten till fordonet. Underhåll Spraya silikonspray på kontaktstiften före och efter vintersäsong och kontrolla att varken kabel eller kontakter har några skador. kabeln får INTE vara inkopplad när detta görs.

429 kr
488 krinkl. frakt
SS Marin & Bilbehör AB Logotyp
Defa Komfortsats 2100

Defa Komfortsats 2100

ComfortKit 2100 Komplett kit för din kupevärmare från intag till värmaren i kupen! Inkl. Själva värmaren på 2100 Watt OBS! Motorvärmare köps separat beroende på bil och motortyp. - Frostfria rutor - Varm bil - Mindre motorslitage Den idealiska komfortsatsen till stora bilar vid normalt vinterklimat och till alla bilar i strängt vinterklimat. Med en Komfortsats 2100 får du ett elektriskt bilvärmesystem med motorvärmare och kupévärmare(2100W) som på ett miljövänligt sätt förvärmer din bil. Motorvärmaren ser till att temperaturen på olja, motorblock och kylarvatten är optimal för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en effektiv förbränning. Genom att motorn snabbare når optimal förbränningstemperatur minskar både bränsleförbrukningen och utsläppen av skadliga ämnen, såsom partiklar och kväveoxider. Elektrisk motorvärmare rekommenderas redan vid +10°C, d.v.s större delen av året i nordiskt klimat. Kupévärmaren ser till att kupén är varm och skön när du kommer till bilen och att du slipper skrapa rutorna. *Motorvärmare till aktuell bilmodell köps separat. Det går utmärkt att bygga ut ett befintligt system om du t.ex. redan har motorvärmare men önskar uppvärmning av kupén. ComfortKit 2100 innehåller: DEFA 430065 – TerminiTM II 2100 kupévärmare med 2 effektlägen 1350W/2100W DEFA 460860 – TerminiTM förlängningskabel (1,75m) DEFA 460853 – PlugIn Y-stycke DEFA 460930 – MiniPlug anslutningskabel (2,5m) DEFA 460915 – MiniPlug intagskabel (1,5m) DEFA 460803 – PlugIn förlängningskabel (1,0m) OBS! Motorvärmare köps separat beroende på bil och motortyp. Använd monteringsanvisningen som medföljer produkten.

2 289 kr
2 348 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Carl N·Kategoriansvarig Motortillbehör

Populära sökningar i Motortillbehör