Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Autoglym Motortillbehör

Autoglym Motortillbehör

Relaterat hos våra butiker

Flygrostlösare Autoglym Magma Liquid Clay 500 ml

Flygrostlösare Autoglym Magma Liquid Clay 500 ml

Din bil är under ständig attack från luftburna föroreningar. Många av dessa är föroreningar innehåller järn och uppenbarar sig som små prickar på lacken och bromsdamm på hjulen. De aktiva ingredienserna i Magma blir röda när de reagerar med dessa järnpartiklar och lossar dom effektivt från lacken så att de enkelt kan sköljas bort. Användning: Säkerställ att delarna du ska behandla inte är utsatta för direkt solljus. Schamponera fordonet och torka bort överflödigt vatten. Spray Magma frikostigt över kaross, glas och hjul. Vänta 3-5 minuter medan Magma reagerar på eventuella järnpartiklar på ytan. Vid reaktion blir Magma röd och börjar lösa föroreningarna. Tvätta karossen med en mjuk fuktig svamp eller tvättvante och rengör fälgarna med en borste eller svamp innan du grundligt sköljer med vatten.

199 kr
258 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Bilvax Autoglym Ultra High Definition Wax 120 g

Bilvax Autoglym Ultra High Definition Wax 120 g

För den ultimata ytan på din bil. Vaxet tar fram detaljer och djup och förlänger hållbarheten i lacken. Autoglym Ultra High Definition Wax ger en extrem finish, lyxigt jämn med uppfriskande sensuella dofter. Att vaxa med Ultra High Definition Wax är ett rent nöje. Användning: Kontrollera din rena och torra lack efter missfärgningar eller lätta repor, och om så erfordras, behandla med Surface Detailing Clay Kit eller Super Resin Polish. Fukta den vita sidan av vaxsvampen. Badda försiktigt svampen i vaxet och applicera tunnt på bilens alla lackerade ytor med en cirkulär rörelse. Lägg inte på för mycket eftersom detta kan göra vaxet svårt att polera senare. Lägg inte på vaxet på omålade gummi eller plastytor. Låt vaxfilmen torka på ytan i 10 - 15 minuter. Polera till en högglansyta med den medföljande duken. För att behålla finishen ska du tvätta regelbundet med Ultra High Definition Shampoo. Schampot kommer att ta bort smutsen men låter vaxet sitta kvar.

995 kr
1 054 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Läderbehandling Autoglym Leather Care Balm 500 ml

Läderbehandling Autoglym Leather Care Balm 500 ml

Läder Care Balm är en noggrant blandad emulsion innehållande tvålar, naturliga oljor och resistenta yta polymerer som näring, återfuktar och skydda mot fläckar. En vanlig, ljusbehandling, naturliga utseende och egenskaper hos lädret av bilar och motorcyklar underhålla, med den extra fördelen av enkel rengöring och kontinuerligt skydd mot fläckar. Läder Care Balm är en noggrant blandad emulsion innehållande tvålar, naturliga oljor och polymera yta impregneringsmedel som näring, återfuktar och ger skydd från märken och färgning. Regelbunden ljusbehandling kommer att bevara den naturliga utseende och egenskaper bil- och motorcykel läder, med den extra fördelen av enkel rengöring och pågående skydd spill. Leather Care Balm är i första hand en matare och skyddsmedel för användning på ren eller pre-rengjorda läder. Kvaliteten på lädret håller längre.

185 kr
244 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Bilshampo Autoglym Foaming Car Wash 2.5 l

Bilshampo Autoglym Foaming Car Wash 2.5 l

När du tvättar din bil på det traditionella sättet med en hink och en svamp vill du ha skum, mycket skum! För att tillgodose denna önskan har Autoglym nu, bredvid deras hyllade Bodywork Shampoo Conditioner, detta skummande Bilschampoo i en 2.5 l förpackning. Ett riktigt skummande rengöringsmedel som snabbt tar bort daglig nedsmutsning och lämnar efter sig en rand-fri yta. Den perfekt rena lacken är en viktig del av en välmående bil. Detta skummande schampoo är användarvänligt och har en säker pH-neutral formula. Det fluffiga bärdoftande skummet avlägsnar snabbt smutsen från din bil och vill du ha en ännu långvarigare glans ska du applicera Autoglym Aqua Wax efter tvätt! Användning: Skaka väl. Häll 2 kapsyler i en hink och tillsätt 10 liter av varmt eller kallt vatten. Skölj bort allt löst sittande smuts från bilen. Arbeta alltid på en sval yta och tvätta bilen från taket ner. Låt inte produkten torka på bilen. Skölj rikligt med rent vatten och torka för att undvika vattenfläckar. Om du använder Aqua Wax för en ännu blankare finish är det inte nödvändigt att torka bilen En förpackning klarar upp till 80 tvättar!

289 kr
348 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Polish Autoglym Paint Renovator 325 ml

Polish Autoglym Paint Renovator 325 ml

Autoglym Paint Renovator är en slip färg konservator. Användningen av slipande rengöringsmedel bör alltid skall begränsas till de specifika problemfall som repor och oxidation. börja helst med Super Resin Polish kan problemet redan lösas så att färgen inte i onödan påverkas. Fordons lacken är extremt tunn och varje gång ytan är renoverat med användning slip föreningar en del av färgen avlägsnas. Flesta ursprungliga ytskikt är hårdare på den yttre ytan än på undersidan skikten. Det yttre skiktet bör därför bevaras så långt som möjligt. Autoglym Paint Renovator är lätt att använda, innehåller en noggrann blandning av lösningar och är en nästan diamanthård slipmedel, vilket möjliggör en snabb operation.

121 kr
180 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Förtvättsmedel Autoglym Polar Blast 2.5 l

Förtvättsmedel Autoglym Polar Blast 2.5 l

Autoglym Polar Blast är ett förtvättsmedel som appliceras i ett tjockt skumlager med hjälp av en Foam Lance. Medlet täcker fordonet tjockt täcke av skum som klamrar sig fast i lacken för att försiktigt lösa upp smuts och kraftig nedsmutsning före schamponering. Medlet minskar risken för repor och virvelmärken som kan orsakas av en svamp eller tvätthandske. Polar Blast har en balanserad Ph-formula och tar inte bort befintliga lager lackskydd eller vax. Användning: Kontrollera att lacken är sval och att bilen inte står i direkt solljus innan du börjar. Polar Blast kan spädas olika mycket beroende på hur tjockt skum som önskas. Tillsätt Polar Blast outspädd i Foam Lancen, 2 dl brukar vara lagom till en normalstor bil. Justera inställningarna på Foam Lancen för att få önskad skumtjocklek. Spraya Polar Blast på bilen, börja nerifrån och jobba uppåt till hela bilen är täckt. Låt Polar Blast verka så lång tid som möjligt utan att det torkar, 10 minuter är en bra fingervisning. Slutligen, skölj noggrant nerifrån och upp.

295 kr
354 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Bilshampo Autoglym Ultra High Definition Shampoo 1 l

Bilshampo Autoglym Ultra High Definition Shampoo 1 l

Lyxigt, högskummande schampo med en oemotståndlig doft. Rengör lacken och lämnar en silkeslen högblank finish. Shampot skummar inte bara rikt i hinken, utan även på själva bilen. Skummet håller längre på karossen så att smutsen lossnar bättre och att du inte missar några fläckar. Med den nya Ultra High Definition Shampot kan du glida över karossen som du aldrig har upplevt tidigare. Den helt nya pH balanserade formulan avlägsnar skonsamt föroreningar och vägtrafikfilm och frambringar en högglansig yta med otrolig lyster. Användning: Skaka väl. Häll upp 4 kapsyler i en hink och tillsätt 10 liter av varmt eller kallt vatten. Spola karossen med slang för att skölja bort all smuts. Arbeta alltid på en kall yta, schamponera bilen från taket ner, svep svampen eller tvättduken i raka linjer. Låt inte schampot torka på bilen. Skölj noga med rent vatten och torka med en microfiberduk för att undvika vattenfläckar.

299 kr
358 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Carl N·Kategoriansvarig Motortillbehör

Populära sökningar i Motortillbehör