Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Elf Motortillbehör

21 produkter
Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

ELF 5W-40 Evolution 900 SXR

ELF 5W-40 Evolution 900 SXR

Evolution 900 SXR är ett förstklassigt smörjmedel anpassat för personbilar. En mycket högkvalitativ motorolja som lämpar sig utmärkt till bensin- och dieselmotorer. Har extremt goda smörjande egenskaper som ger dig ett utmärkt motorskydd och ser till att motorn håller sig exceptionellt ren. Makalös oxidationsbeständighet vilket bidrar till att oljan håller hög kvalitet över tid trots tuffa användningsförhållanden. Motoroljan rekommenderas även av Renault. Tar det slut med bra egenskaper att gotta sig i? Nej… inte än! Evolution 900 SXR ger dig nämligen lättare kallstarter tack vare den omedelbara smörningen av alla motorns rörliga komponenter under kallstart, vilket också i sin tur såklart bidrar till en hälsosammare motor med längre livslängd. En egenskap som blivit särskilt uppskattad här i Sverige där vi under året råkar på kalla perioder. Helt enkelt en förstklassig motorolja av absolut högsta kvalité som ger dig motorskydd, renhet och prestanda.

469 kr
528 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
ELF 5W-30 Evolution Full-Tech FE

ELF 5W-30 Evolution Full-Tech FE

ELF Evolution Full-Tech FE är ett förstklassigt smörjmedel anpassat för personbilar. Särskilt framtaget för att lämpa sig till de senaste dieselbilarna med partikelfilter (DPF). Motoroljan har även Fuel Economy-egenskaper som ger betydande bränslebesparing, detta tack vare oljans speciella formula som reducerar friktionen i motorns rörliga delar vilket direkt leder till bränslebesparingar. Ett utmärkt val av olja för dig som har en bil som följer emissionsstandarderna EURO 4 och EURO 5. Motoroljan rekommenderas även av Renault. Med denna motorolja så kan du förlänga serviceintervallen upp till 30 000 km, inte nog med det oljan har även egenskaper som gör att konsumtionen olja minskar. Helt enkelt en förstklassig motorolja av absolut högsta kvalité som ger dig motorskydd, renhet och prestanda.

558 kr
617 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
ELF 5W-30 Evolution Full-Tech LLX

ELF 5W-30 Evolution Full-Tech LLX

Evolution Full-Tech LLX är ett förstklassigt smörjmedel anpassat för personbilar. Speciell sammansättning för att vara kompatibel med bensin- och dieselmotorer med avgasefterbehandling och DPF / partikelfilter. Rekommenderas också till motorer som följer Euro 5-standarderna för minskade utsläpp. Särskilt utformad för att uppfylla de hårda kraven från Tyska biltillverkarna Volkswagen, Audi, Skoda, Bmw, Mercedes-Benz och Porsche. Särskilt uppskattad för att möta dom specifika kraven som finns för Volkswagen-bilar. Enastående serviceintervaller med upp till 30 000 km för bensinbilar och 50 000 km för dieselbilar. Helt enkelt en förstklassig motorolja av absolut högsta kvalité som ger dig motorskydd, renhet och prestanda.

558 kr
617 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
ELF 5W-40 Evolution 900 NF

ELF 5W-40 Evolution 900 NF

Evolution 900 NF är ett förstklassigt smörjmedel anpassat för personbilar. En mycket högkvalitativ motorolja som lämpar sig utmärkt till bensin- och dieselmotorer. Fungerar för bilar med eller utan turbo. Har extremt goda smörjande egenskaper som ger dig ett utmärkt motorskydd och ser till att motorn håller sig exceptionellt ren. Makalös oxidationsbeständighet vilket garanterar att oljan inte försämras över tid trots tuffa användningsförhållanden. Särskilt utformad för att uppfylla de hårda kraven från Tyska biltillverkarna Volkswagen, Mercedes-Benz och Porsche. Möter även biltillverkarnas krav för förlängda serviceintervaller. Helt enkelt en högkvalitativ olja med flera motorskyddsegenskaper men som också fungerar bra för olika typer av körning - dörr till dörr, sport, stadskörning, kortkörning och motorväg. Tar det slut med bra egenskaper att gotta sig i? Nej… inte än! Evolution 900 SXR ger dig nämligen lättare kallstarter tack vare den omedelbara smörningen av alla motorns rörliga komponenter under kallstart, vilket i sin tur också bidrar till en hälsosammare motor med längre livslängd. En egenskap som blivit särskilt uppskattad här i Sverige där vi under året råkar på kalla perioder. Evolution 900 NF - förstklassig motorolja av absolut högsta kvalité som ger dig motorskydd, renhet och prestanda.

371 kr
430 krinkl. frakt
Mekster Logotyp
Elf HTX 909, 1 lit.

Elf HTX 909, 1 lit.

250 kr
390 krinkl. frakt

Soda

Carl N·Kategoriansvarig Motortillbehör

Populära sökningar i Motortillbehör