Hårtorkar

PriceRunner hjäper dig hitta rätt produkt

En joniserande hårfön motverkar statiskt hår. Är det en viktig funktion för dig?
Filtrera
Specifikationer

400+ produkter

Sortera efter popularitet
Hårtorkar Remington PROluxe AC9140
4,0/5

Remington PROluxe AC9140

2400W, Kalluftsfunktion, Diffuser, Joniseringsfunktion, Löstagbart luftfilter, Upphängningsögla, Fönmunstycke, 3 Värmelägen, 2 Hastighetslägen, Sladdlängd: 3m

399 kr

4,7

Hårtorkar Babyliss Pro Digital BA6000E
Bäst i test

Babyliss Pro Digital BA6000E

2200W, Kalluftsfunktion, Joniseringsfunktion, Diffuser, Fönmunstycke, Upphängningsögla, Löstagbart luftfilter, 4 Värmelägen, Sladdlängd: 2.7m

899 kr

Kraftfull och tystgående hårfön med enkla knappar, som effektivt torkar ditt hår

HÅRTORK

Vanliga frågor

Det finns allt från små trådlösa, batteridrivna hårtorkar som går att vika ihop och ta med i handväskan till dyrare och mer avancerade varianter med joniseringsfunktion. Det finns också särskilda hårtorkar för hundar och katter.

Välj en hårtork som ligger bra i handen och inte är för tung. Det är bra om den har ett kalluftsläge – om du avslutar med att blåsa håret kallt fixerar du frisyren. Om du ska föna skägg är det särskilt bra att kunna reglera temperaturen, eftersom skäggstrån är känsliga och behöver fönas på låg temperatur.

Du som har lockigt hår bör välja en hårtork med en diffuser, alltså en tratt med små piggar på som framhäver lockarna utan att göra dem frissiga. Om du har texturerat hår eller afrohår är det bra med en hårtork som kommer med en bredtandad kam som munstycke. Med en rundborste kan du snabbt och enkelt föna ett Hollywood-svall.

Annons