Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Oakley Polariserande Solglasögon

Oakley Polariserande Solglasögon

100+ produkter
Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

Relaterat hos våra butiker

Flak 2.0 XL Polished White, Oakley

Flak 2.0 XL Polished White, Oakley

Sportglasögon från amerikanska Oakley. Sportbågen är tillverkad i det ultralätta och slitstarka patenterade O-Matter materialet. Flak 2.0 XL är flexibel med möjligheten till linsbyte och passar därför olika väder/ljusförhållanden.Den låga vikten gör att glasögonen sitter bekvämt även under längre användning samt att bågen inte hoppar upp och ned på näsan vid exempelvis löpning. Sportbågensnäsbrygga ärtillverkad i allergisäker gummi för optimal och bekväm passform. Likaså har skalmarna gummerade ändpartier vilket gör att sportbågen sitter fast även vid riktigt svettiga förhållanden. Denna modell har den helt nya Oakley linsteknologin kallad Prizm. Kortfattat beskrivet så fungerar Prizm-teknologin så att linsenfiltrerar bort "bakgrundsbrus" av ljus som stör synen samtidigt som linsen förstärker de färger du behöver för att se med optimal prestanda. Enkelt uttryckt kan man säga att konventionella linser är som volymratten på en stereo. Den drar ner alla våglängder av ljud tillsammans, utan finjustering. En stereoequalizer kan du däremot justera ljudet exakt, öka eller minska bas och diskant i specifika delar av spektrumet. Det är precis vad Prizm T gör med ljus, där varje del av ljusspektrumet justeras/anpassas för din specifika aktivitet/miljö. Linsen är polariserande och filtrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar reflexer exempelvis när man är på sjön eller snömiljöer. Alla Oakleys linser är 100% optiskt korrigerade och utan brytningsfel. Linsen är reptålig, okrossbar och ger 100% UV-skydd. Medföljer en hård förvaringsväska, 2st utbytbara näsbryggor och en mikrofiberpåse som fungerar både som förvaring och rengöring av linsen.

1 849 kr
1 898 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
M2 Frame Prizm Daily Polarized, Oakley

M2 Frame Prizm Daily Polarized, Oakley

Sportlins från amerikanska Oakley. Alla Oakleys linser är 100% optiskt korrigerade och utan brytningsfel. Linserna är specialbehandlade och effektivt avstötande mot vatten, smuts. Allt för bästa tänkbara sikt vid alla förhållanden. Extralinsen är polariserande och filtrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar reflexer exempelvis när man är på sjön eller snömiljöer. Denna modell har den helt nya Oakley linsteknologin kallad Prizm. Kortfattat beskrivet så fungerar Prizm-teknologin så att linsenfiltrerar bort "bakgrundsbrus" av ljus som stör synen samtidigt som linsen förstärker de färger du behöver för att se med optimal prestanda. Enkelt uttryckt kan man säga att konventionella linser är som volymratten på en stereo. Den drar ner alla våglängder av ljud tillsammans, utan finjustering. En stereoequalizer kan du däremot justera ljudet exakt, öka eller minska bas och diskant i specifika delar av spektrumet. Det är precis vad Prizm T gör med ljus, där varje del av ljusspektrumet justeras/anpassas för din specifika aktivitet/miljö. En grå/svart lins begränsar solens förblindande effekt och ger ett dämpande filter över färgseendet med neutral färgåtergivning. Utmärkt för starkt solljus. Oakleylinsen är reptålig, okrossbar och har givetvis är 100% UV-skydd.

1 513 kr
1 562 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Mercenary Matte Olive, Oakley

Mercenary Matte Olive, Oakley

Sportglasögon från amerikanska Oakley. Sportbågen är tillverkad i det ultralätta och slitstarka patenterade O-Matter materialet. Mercenary är flexibel med möjligheten till linsbyte och passar därför olika väder/ljusförhållanden.Den låga vikten gör att glasögonen sitter bekvämt även under längre användning samt att bågen inte hoppar upp och ned på näsan vid exempelvis löpning. Sportbågensnäsbrygga ärtillverkad i allergisäker gummi för optimal och bekväm passform. Likaså har skalmarna gummerade ändpartier vilket gör att sportbågen sitter fast även vid riktigt svettiga förhållanden. Linsen är polariserande och filtrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar reflexer exempelvis när man är på sjön eller snömiljöer. Alla Oakleys linser är 100% optiskt korrigerade och utan brytningsfel. Linsen är reptålig, okrossbar och ger 100% UV-skydd. Medföljer en hård väska och en mikrofiberpåse som fungerar både som förvaring och rengöring av linsen.

1 849 kr
1 898 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Logga in

Bli medlem gratis