Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Lazer Solglasögon

0 produkter
Sortera efter popularitet
Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Relaterat hos våra butiker

Solglasögon Lazer Waymaker Way1 Matt Svart

Solglasögon Lazer Waymaker Way1 Matt Svart

lazer waymaker way1 matt svart är ett par sport- och cykelglasögon som är inspirerade av den klassiga wayfarer-modellen, fast de är lite sportigare och mer praktiska. det är inte alltid man vill ha ett par snabba sportglasögon, då är dessa perfekta.glaset har fullt skydd mot solens skadliga uva- och uvb-strålar och är tillverkat av ett material som består av polykarbonat. själva bågen är tillverkad i grilamid tr-90 som är ett mycket slitstarkt och lätt material. glasögonen väger bara 29 gram.de här är helt rätt för dig som vill kunna ha samma glasögon på stan som när du är ute och kör i skogen!

279 kr

Frakt okänd

Cykelkraft
Lazer Linser För. Argon AR2 - Silver

Lazer Linser För. Argon AR2 - Silver

Lazer objektiv för Lazer Argon ar 2 cykling glasögon . Specifikationer: Märke: Lazer modell: Argon AR2 Färg: Silver När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

427 kr
608 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer Sport Magneto M3 Cykelglasägon - Fluor Gul

Lazer Sport Magneto M3 Cykelglasägon - Fluor Gul

De tre fästskruvarna magneter för mer stabilitet vattenavvisande beläggning ställbara ben och nässtöd panoramautsikt optik med 3 utbytbara objektiv eller photochromic objektiv egenskaper: Inklusive väska, rengöringsduk anpassningsbar näsa vaddering: Ja anpassningsbar ben: Ja 100% UVA och UVB skydd färg: Fluor gul . När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

971 kr
1 153 krinkl. frakt

Holland bike shop

Cykelglasögon Lazer Frank Matt Svart

Cykelglasögon Lazer Frank Matt Svart

lazer frank matt svart är ett par cykel- och sportglasögon som passar lika bra när det kommer till ett hårt träningspass som för en dag på stan.linserna har fullt skydd mot solens skadliga uva- och uvb strålning och är så pass breda att du får en bra panoramavy utan att bågarna stör ditt synfält.bågarna är tillverkade i ett tåligt och lätt material som heter grilamid tr 90 och de väger bara 31 gram. passformen är mycket stabil och bra och du kan justera böjningen på skalmarna efter individuella behov. de har en passform som är medium-large när det kommer till ansikten.

309 kr

Frakt okänd

Cykelkraft
Lazer M3 Mageto 3 glasögon., Med Fotokromatiska glas.

Lazer M3 Mageto 3 glasögon., Med Fotokromatiska glas.

¤ Märke: Lazer. ¤ Modell: M3 Magnet 3 PH. ¤ Typ: Cykel/sport solglasögon. ¤ Material: grillamidbåge TR90. ¤ UV skydd: 100%. ¤ Skalmar: 1 par med magnet för att fästa mot hjälm, 1 par vanliga ¤ Linser: Zeiss Fotokromatiska Lexan Polycarbonate. ¤ Färg på linser: Transperant . ¤ Färg på bågar: Svart. ¤ Väska: Hård väska + påse. ¤ Fraktklass: A

899 kr
968 krinkl. frakt

Erlan Cykel och Sport

Lazer Sport Magneto M1 Cykelglasägon - Silver Krom

Lazer Sport Magneto M1 Cykelglasägon - Silver Krom

Det Magneto glasögon ger dig den ultimata formen av komfort när det gäller solglasögon . Tack vare en innovativ och unik hjälm/solglasögon gränssnitt Magneto fungerar tillsammans med hjälm och skapa en helt ny upplevelse. Eftersom glasögon har inga traditionella tempel inte skapar några tryckpunkter vilket gör den bekväm även under långa resor. Magneterna i hjälmen flikar anslut med 2 Magclips som ansluter till framåt mest hjälm rem. Flytta Magclips uppåt eller nedåt skapar en anpassad passform, medan du trycker låsklämmans Magneto framåt eller bakåt skapar avstånd mellan glasögon och ansiktet. När du inte vill Magneto på ditt ansikte, den smarta Magdoc system skaffar en väg för dig att installera solglasögon på din hjälm. Drag: Utrustad med en spegel lins och 2 extra objektiv eller med en tydlig eller melanin injiceras photochromic objektiv magnetiska tempel utbytbara traditionella tempel Ultragrip okulartub med hårt fodral & cleaning bag inklusive 3 objektiv eller photochromic alternativ storlek: 130x26mm Vikt: 27g ram: Silver krom När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

971 kr
1 153 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer Solid State SS1 glasögon., Med Fotokromatiska glas.

Lazer Solid State SS1 glasögon., Med Fotokromatiska glas.

¤ Märke: Lazer. ¤ Modell: Solid State SS1 PH. ¤ Typ: Cykel/sport solglasögon. ¤ Material: grillamidbåge TR90. ¤ UV skydd: 100%. ¤ Linser: Lexan Polycarbonate. ¤ Färg på linser: Transperant . ¤ Färg på bågar: Svart/vit. ¤ Väska: Hård väska + påse. ¤ Fraktklass: A

549 kr
618 krinkl. frakt

Erlan Cykel och Sport

Solglasögon Lazer Waymaker Way1 Matt Camo

Solglasögon Lazer Waymaker Way1 Matt Camo

lazer waymaker way1 matt camo är ett par sport- och cykelglasögon som är inspirerade av den klassiga wayfarer-modellen, fast de är lite sportigare och mer praktiska. det är inte alltid man vill ha ett par snabba sportglasögon, då är dessa perfekta.glaset har fullt skydd mot solens skadliga uva- och uvb-strålar och är tillverkat av ett material som består av polykarbonat. själva bågen är tillverkad i grilamid tr-90 som är ett mycket slitstarkt och lätt material. glasögonen väger bara 29 gram.de här är helt rätt för dig som vill kunna ha samma glasögon på stan som när du är ute och kör i skogen!

279 kr

Frakt okänd

Cykelkraft
Cykelglasögon Lazer Frank Matt Vit

Cykelglasögon Lazer Frank Matt Vit

lazer frank matt vit är ett par cykel- och sportglasögon som passar lika bra när det kommer till ett hårt träningspass som för en dag på stan.linserna har fullt skydd mot solens skadliga uva- och uvb strålning och är så pass breda att du får en bra panoramavy utan att bågarna stör ditt synfält.bågarna är tillverkade i ett tåligt och lätt material som heter grilamid tr 90 och de väger bara 31 gram. passformen är mycket stabil och bra och du kan justera böjningen på skalmarna efter individuella behov. de har en passform som är medium-large när det kommer till ansikten.

309 kr

Frakt okänd

Cykelkraft
Lazer Linser För. Argon AR2 - Röd

Lazer Linser För. Argon AR2 - Röd

Lazer objektiv för Lazer Argon ar 2 cykling glasögon . Specifikationer: Märke: Lazer modell: Argon AR2 Färg: röd När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

427 kr
608 krinkl. frakt

Holland bike shop

Cykelglasögon Lazer Argon Ar2 Svart

Cykelglasögon Lazer Argon Ar2 Svart

lazer argon ar2 svart är ett par sport- och cykelglasögon med bekväm passform. de är lite mindre i storleken (s/m) och passar därför ofta väldigt bra i kvinnors ansikten, som brukar vara lite mindre.de kommer med tre utbytbara linser så att du kan anpassa användningen till alla tänkbara väder och ljus. glasen är tillverkade i ett otroligt tåligt pc-material som klara av de allra tuffaste prövningarna. glasen har fullt skydd mot de skadliga uva och uvb strålningarna som solen skickar ut - även dagar då det är molnigt!glasögonen sitter stabilt över näsryggen och kan justeras efter individuella behov.

479 kr

Frakt okänd

Cykelkraft
Lazer Sport Xenon X1 Solglasögon - Matt Röd

Lazer Sport Xenon X1 Solglasögon - Matt Röd

Xenon glasögon är en livsstil och sport solglasögon . Den presenterar flex ram-teknik och ultragrip näsa och templet bitar så att de fäster i ansiktet. De är lämpliga för en medelstor till stor yta och du ser bra ut på cykel. Näsan dynor och tempel ger extra grepp Flexframe teknik Panorama Objektivteknik reptålig sport glasögon med förvaringsväska ljus och tåligt material bredd: 140mm höjd: 44m Vikt: 28g färg: matt röd Märke: Lazer Grupp: Glasögon Typ: XENON Kategori: EYE2005660326 Färg: Matt Röd När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

331 kr
512 krinkl. frakt

Holland bike shop

Cykelglasögon Lazer Krypton Kr1 Matt Svart/gul

Cykelglasögon Lazer Krypton Kr1 Matt Svart/gul

lazer krypton kr1 är ett par cykel- och sportglasögon med snygg design. de är sportiga men ändå inte de snabbaste som man kan hitta på marknaden. ibland kan man vara snabbast på cykeln utan att ha de snabbaste glasögonen!de kommer med tre olika utbytbara linser så att du kan variera linsen utifrån vad det är för väder och hur ljuset faller. det gör dem otroligt användbara och praktiska. linserna har fullt skydd mot solens skadliga uva- och uvb strålning.de sitter bekvämt och stabilt i ditt ansikte och det är möjligt att byta ut nässtödet. de är kompatibla med m2-skalmar, korta magnetiska skalmar.de har en universal passform som gör att de passar i de allra flesta ansikten oavsett storlek och form. vikten är endast 32 gram och de kommer med ett fodral och putsduk.

609 kr

Frakt okänd

Cykelkraft
Lazer Sport Magneto M3 Cykelglasägon - Matt Titan

Lazer Sport Magneto M3 Cykelglasägon - Matt Titan

De tre fästskruvarna magneter för mer stabilitet vattenavvisande beläggning ställbara ben och nässtöd panoramautsikt optik med 3 utbytbara objektiv eller photochromic objektiv egenskaper: Inklusive väska, rengöringsduk anpassningsbar näsa vaddering: Ja anpassningsbar ben: Ja 100% UVA och UVB skydd färg: Matt titan . När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

971 kr
1 153 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer Sport Magneto M3 Cykelglasägon - Matt Svart

Lazer Sport Magneto M3 Cykelglasägon - Matt Svart

De tre fästskruvarna magneter för mer stabilitet vattenavvisande beläggning ställbara ben och nässtöd panoramautsikt optik med 3 utbytbara objektiv eller photochromic objektiv egenskaper: Inklusive väska, rengöringsduk anpassningsbar näsa vaddering: Ja anpassningsbar ben: Ja 100% UVA och UVB skydd färg: matt svart . När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

971 kr
1 153 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer G1 Cross Glasögon - Matt Svart

Lazer G1 Cross Glasögon - Matt Svart

Lazer G1 Cross glasögon drag: UVA och UVB Skydd rörliga outtriggers Lazer Lenslock System utbytbara objektiv panoramautsikt tear-off's Repellent beläggning beläggning som förhindrar imbildning färg: matt svart . När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

961 kr
1 142 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer Linser För. Argon AR2 - Melanin

Lazer Linser För. Argon AR2 - Melanin

Lazer objektiv för Lazer Argon ar 2 cykling glasögon . Specifikationer: Märke: Lazer modell: Argon AR2 färg: Melanin När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

427 kr
608 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer Linser För. Argon AR2 Mirror - Blå

Lazer Linser För. Argon AR2 Mirror - Blå

Lazer objektiv för Lazer Argon ar 2 spegel cykling glasögon . Specifikationer: Märke: Lazer modell: Argon AR2 spegel färg: blå När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

427 kr
608 krinkl. frakt

Holland bike shop

LAZER Magneto 3 M3

LAZER Magneto 3 M3

Beskrivning Självklart kan Du använda dem som helt vanliga cykelglasögon med vanliga skalmar. Men dem sitter ännu bättre med magnetfästet som Du monterar på dina främre hjälmband.

1 250 kr
1 500 krinkl. frakt

Jarla Cykel & Sport

Lazer Sport Krypton KR1 Cykelglasägon - Matt Vit

Lazer Sport Krypton KR1 Cykelglasägon - Matt Vit

Krypton är en ny full frame glasögon bit i Lazer utbud . Den har en något smalare passform som gör den lämplig för den stora majoriteten av face storlekar. Utbytbara Zeiss optik objektiv med myggmedel beläggning gör att du kan bära den hela året och 2 uppsättningar nosepieces skapa en bekväm passform som kan växla mellan standard och en aggressiv ras. Kompatibel med M2 kort tempel nosepads utbytbara utbytbara objektiv Repellent linsbehandling Photochromic objektiv Panorama optik Ultragrip näsa och tips hårt fodral & cleaning bag storlek: 145x46m färg: matt vit När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

704 kr
886 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer Sport Magneto M2 Cykelglasägon - Matt Svart Fluor Gul

Lazer Sport Magneto M2 Cykelglasägon - Matt Svart Fluor Gul

Det Magneto glasögon ger dig den ultimata formen av komfort när det gäller solglasögon . Tack vare en innovativ och unik hjälm/solglasögon gränssnitt Magneto fungerar tillsammans med hjälm och skapa en helt ny upplevelse. Eftersom glasögon har inga traditionella tempel inte skapar några tryckpunkter vilket gör den bekväm även under långa resor. Magneterna i hjälmen flikar anslut med 2 Magclips som ansluter till framåt mest hjälm rem. Flytta Magclips uppåt eller nedåt skapar en anpassad passform, medan du trycker låsklämmans Magneto framåt eller bakåt skapar avstånd mellan glasögon och ansiktet. När du inte vill Magneto på ditt ansikte, den smarta Magdoc system skaffar en väg för dig att installera solglasögon på din hjälm. Drag: Utrustad med en spegel lins och 2 extra objektiv eller med en tydlig eller melanin injiceras photochromic objektiv magnetiska tempel utbytbara traditionella tempel Ultragrip okulartub med hårt fodral & cleaning bag inklusive 3 objektiv eller photochromic alternativ storlek: 145x46mm Vikt: 34g ram: matt svart/Fluor gul lins: Fotokromatiska När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

971 kr
1 153 krinkl. frakt

Holland bike shop

Lazer Sport Magneto M2 Cykelglasägon - Matt Svart

Lazer Sport Magneto M2 Cykelglasägon - Matt Svart

Det Magneto glasögon ger dig den ultimata formen av komfort när det gäller solglasögon . Tack vare en innovativ och unik hjälm/solglasögon gränssnitt Magneto fungerar tillsammans med hjälm och skapa en helt ny upplevelse. Eftersom glasögon har inga traditionella tempel inte skapar några tryckpunkter vilket gör den bekväm även under långa resor. Magneterna i hjälmen flikar anslut med 2 Magclips som ansluter till framåt mest hjälm rem. Flytta Magclips uppåt eller nedåt skapar en anpassad passform, medan du trycker låsklämmans Magneto framåt eller bakåt skapar avstånd mellan glasögon och ansiktet. När du inte vill Magneto på ditt ansikte, den smarta Magdoc system skaffar en väg för dig att installera solglasögon på din hjälm. Drag: Utrustad med en spegel lins och 2 extra objektiv eller med en tydlig eller melanin injiceras photochromic objektiv magnetiska tempel utbytbara traditionella tempel Ultragrip okulartub med hårt fodral & cleaning bag inklusive 3 objektiv eller photochromic alternativ storlek: 145x46mm Vikt: 34g ram: matt svart lins: Fotokromatiska När Lazer grundades i Belgien år 1919 så kunde ingen förvänta sig att det skulle bli ett av världens äldsta och mesta innovativa hjälmföretag. Lazer designar, tillverkar och marknadsför cykelhjälmar i mer än 50 länder på 5 kontinenter. Lazers hjälmar är reslutat av över 90 år av erfarenhet, passion och dedikation. Alla Lazers hjälmar utvecklas, designas, tillverkas och testas av ett exceptionellt drivet team innan de lanseras på marknaden. Lazer tillverkar hjälmar som kombinerar konst, komfort, säkerhet och teknik.. Ett oräkneligt antal cykelmästare vann sina titlar med en Lazer-hjälm, exempelvis Paolo Bettini, Melani McQuaid och Tom Boonen. Lazer erbjuder ett mycket stort sortiment av hjälmar: helansikteshjälmar stuntåkare, juniorhjälmar för barn med matchande cykelkläder och glasögon, såväl som hjälmar för BMX och mountainbikes.

971 kr
1 153 krinkl. frakt

Holland bike shop

Logga in

Bli medlem gratis