Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Luftmadrass

100+ produkter
Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

Relaterat hos våra butiker

Luftmadrass

Luftmadrass

Bestway Dubbel luftmadrass 203 x 152 x 46cm. Inbyggd Automatisk luftpump Trevlig luftbädd för inomhusbruk med flockad toppskikt och inbyggd pump. Den upphöjda kanten runt förhindrar avrullning. De interna sensorerna registrerar ständigt trycket och den låga ljudpumpen håller bädden fast. En indikatorlampa tänds om detta har uppnåtts. Återkoppling till elnätet aktiverar automatiskt pumpen eller indikerar att uppblåsknappen måste tryckas. Inkl. 1 USB-port för laddning av telefon/surfplatta Denna högkvalitativa och komfortabla Bestway luftmadrass med en stark madrasskonstruktion kommer vara det perfekta valet för din Camping resa eller enbart som en extra gästsäng. Det vattentäta topplagret håller lakanen på plats och gör madrassen än bekvämare att vila på. Madrassen är mycket lätt och har en total längd på 203 cm och kan fyllas till en höjd av 46cm. Den kommer vara perfekt för en bekväm sömn då du beger dig på en Camping utflykt. Den kan enkelt vikas ihop för att förenkla förvaring och transportering då den inte används. Spec: - Mått: 203 x 152 x 46 cm (L x V x H) - Stark madrass konstruktion - Inbyggd Ac luftpump - Auto uppblås. - Inbyggd Kudde - USB port - Säkerhetsventil - Lätt att tömma samt fylla på luft i - Fullt uppblåst efter 100sec. - Inkl väska

999 kr
1 049 krinkl. frakt
Ellos
Bestway Luftmadrass Refined Fortech Twin 1-pers inbyggd pump 69001

Bestway Luftmadrass Refined Fortech Twin 1-pers inbyggd pump 69001

Luftmadrassen Refined Fortech från Bestway är en bekväm enkel luftmadrass med inbyggd AC-pump och är perfekt för att få lite extra sovutrymme hemma. Refined Fortech är en sammansmältning av tätt polyestertyg och slitstark PVC för att ge höga nivåer av styrka, hållbarhet och komfort. Den uppblåsbara madrassen har en inbyggd 220-240 V elektrisk luftpump och blåses upp på en rekordtid på bara 130 sekunder. Den hållbara spiralkonstruktionen gör den fast och stabil, och den bekväma sovytan ger största möjliga komfort. Den unika utformningen med ribbor och den omgivande ramen erbjuder avancerat stöd och hjälper dig att inte rulla av. En reparationslapp och en praktisk transportväska ingår i leveransen.

755 kr

Fri frakt

vidaXL
Intex Dura-Beam Pillow Rest Raised Bed Twin Luftmadrass

Intex Dura-Beam Pillow Rest Raised Bed Twin Luftmadrass

Bekväm luftmadrass Detta är den nya, förbättrade Dura-Beam-versionen av den klassiska Pillow Rest Raised luftmadrassen. Tack vare den innovativa Fiber-Tech-Technology ger den extra stabilitet och komfort. Denna luftbädd är inte mindre än 42 centimeter hög, vilket gör att du känner att du ligger i en vanlig säng. Den upplysta kuddsytan ökar också sömnkomforten. Intex Dura-Beam Pillow Rest Raised Bed Twin är perfekt för gästrummet, en sovsal eller ens på campingen. * Denna enda luftbädd är 99 centimeter bred och 191 centimeter lång. Med Fiber-Tech-teknik Dura-Beam Pillow Rest Raised Bed är utrustad med den senaste tekniken: Fiber-Tech-teknik. På insidan kopplar tusentals fiberledningar upp och ner på luftbädden tillsammans. Hoppsömmar är därför definitivt en sak i det förflutna. Tack vare den styvare inre strukturen hos Fiber-Tech är luftbädden också stabilare och formar hela vägen till din kropp. Överdelen har ett underbart mjukt flocklager. Horisontell konstruktion Medan de flesta luftmadrasser är utrustade med vertikala spår har denna modell en ny horisontell konstruktion av dessa spår. Detta ger extra stöd för kroppen, så att du kan sova extra bekvämt. Denna Intex luftmadrass är utrustad med en inbyggd elektrisk pump som blåsar på bara 2 minuter. Med pumpen kan du också deflera sängen extra snabbt. Förutom en inbyggd pump, kommer denna luftbädd också med en praktisk väska, där du enkelt kan ta den till ditt boende.

505 kr

Fri frakt

Frank
Logga in

Bli medlem gratis