Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Elite Sängar

0 produkter
Sortera efter popularitet
Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Relaterat hos våra butiker

Elite Vadstena Ramsäng

Elite Vadstena Ramsäng

Elite Vadstena erbjuder med sitt följsamma fjädersystem en säng som följer och avlastar din kropp under hela natten. Sängen erbjuder en känsla av kvalitet och gediget hantverk och ger ett mycket stabilt intryck. Vadstenas pocketresår är uppbyggd så att den ger bra komfort över hela sängen, med lika mycket motstånd över hela ytan. Vadstena levererar även utan zonindelning en mycket god följsamhet för kroppen, och går att få i en rad olika färger för att passa i alla sovrum.

8 490 kr

Frakt okänd

Go to bed

Elite Visby Kontinental

Elite Visby Kontinental

Elite Visby är en säng för dig med höga krav. I Visby Kontinental har Elite tagit fram något av det bästa som marknaden kan erbjuda i detta prissegment genom noga utvalda materialval och en uppbyggnad som skapar förutsättningar för yttersta komfort. Visby kontinental ger god sömn och en utvilad kropp och är en investering i ditt välbefinnande för många år framöver. Precis som de flesta av Elites modeller finns ett stort urval av tyger och matchande tillbehör för att skapa ett sovrum som är tilltalande.

14 590 kr

Frakt okänd

Go to bed

Elite Exclusive Ställbar

Elite Exclusive Ställbar

En säng av yttersta klass. Elite Exklusive ställbar säng är uppbyggd på en pocketresår, där komforten över hela sängen är utmärkt. Genom en extra hög trippelfjädrande resår har Elite skapat ett system som fångar upp varje tryck individuellt och ger en mycket god sovkomfort. Smartfiber och Softfoam används som stoppningsmaterial och med kronan på verket kommer bäddmadrass Exclusive med talalaylatex kärna som samarbetar med kroppen genom att leda bort fukt och värme och på så sätt reglera temperaturen. Möbeln vilar på en solid grund där råvaror och hantverk borgar för att den stabila ramen av furu med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga. Sängen levereras med trådlös fjärrkontroll för att enkelt kunna anpassa sovställningen.

20 690 kr

Frakt okänd

Go to bed

Elite Vaxholm Ställbar

Elite Vaxholm Ställbar

Vaxholm kombinera en uppsättning av förstklassiga komponenter med möjligheten att genom en knapptryckning anpassa sängen efter ditt specifika behov. Sängen är som alla Elites sängar uppbyggd med pocketrestår som avlastar och ger stöd till kroppen under natten, och med genomtänkta materialval och genuin kvalitet ger den en känsla av premiumsegment till ett överkomligt pris. Sängens största fördel förutom den utmärkta sovkomforten är att kunna hissa på benen för att öka avlastning och bättra blodcirkulationen. Vaxholm är byggd för att passa in i hemmet, med snygg design och kontinentalt utseenden levererar den ett gediget intryck.

14 990 kr

Frakt okänd

Go to bed

Elite Borgholm Kontinental

Elite Borgholm Kontinental

Om du söker en stabil kontinentalsäng är Borgholm från Elite ett starkt alternativ. Borgholm levererar en fantastisk prestanda för dig som önskar en höjdmässigt lägre och mer stabil kontinentalsäng, med en garanterat underbar sovkomfort. Genom den välbyggda pocketresåren och de genomtänkta materialvalen ger Borgholm förutsättningar för många timmar med djupsömn, och tillsammans med ett stort urval av färger och tillbehör ges stora möjligheter att skapa ett sovrum för varje hem.

9 990 kr

Frakt okänd

Go to bed

Elite Exclusive Ramsäng

Elite Exclusive Ramsäng

Elite Exclusive Ramsäng(Priset avser Exclusive Ramsäng. Bäddmadrass, ben och huvudgavel tillkommer.Finns att beställa i många olika storlekar och färger.)Genom Elites unika system med dubbla resårer och ett extra högt fjädringsdjup har vi lyckats skapa en av marknadens bästa ramsängar anpassad för alla kroppar. Den unika tryckavlastande tekniken ger bädden en otroligt följsam yta för kroppen och ger känslan av en kontinentalsäng. Med gediget hantverk och materialval av yttersta klass ges sängen en formstabilitet långt utöver det vanliga.Som ytfinish har vi valt Softfoam. Ett material som genom unika egenskaper släpper igenom luften och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta.Möbeln vilar på en solid grund där råvara och hantverk borgar för en stabil ram. Sängen är uppbyggd på furu av högsta kvalité. Virkets formstarka egenskaper i kombination med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga.Teknisk Information:18 cm pocketfjädring och 8 cm bonell.Smartfiber och Softfoam.Garanti:20-års garanti mot ram- och resårbrott.

12 990 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala
Elite Exclusive Kontinentalsäng

Elite Exclusive Kontinentalsäng

Elite Exclusive Kontinentalsäng(Priset avser Elite Exclusive kontinentalsäng. Bäddmadrass, ben och huvudgavel tillkommer.Finns att beställa i många olika storlekar och färger.)Det är med stolthet vi kan presentera Elite Exclusive Kontinental. Stjärnan i Elite sängars breda sängsortiment sticker ut på alla sätt och vis. Genom sin moderna elegans har vi skapat en exklusiv möbel till hemmet med unika geneskaper för en estetisk, rofylld och ergonomisk riktig sömn.Hantverket är uppbyggt på materialval av yttersta kvalitét. Med extra höga och trippelfjädrande resårer har vi skapat ett system som fångar upp varje tryck individuellt och ger en känsla av att man svävar. Konstruktionen gör också att sängen ges en formstabilitet av yttersta klass. Genom att vi använder smartfiber i varje beståndsdel andas sängen och leder bort fukt och värme från din kropp. Grunden för en god sömn där din egen kropp får bestämma förutsättningarna och reglera temperaturen. Som ytfinish har vi valt Softfoam. Ett material som genom unika egenskaper släpper igenom luften och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta. Möbeln vilar på en solid grund där råvara och hantverk borgar för en stabil ram. Sängen är uppbyggd på furu av högsta kvalité. Virkets formstarka egenskaper i kombination med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga.Produktfakta: Storlekar: 80x200, 90x200, 105x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 210x200 cm 80x210, 90x210, 105x210, 120x210, 140x210, 160x210, 180x210, 210x210 cmFärger: Välj mellan 20 olika färger.Komfort: Medium, Fast och Extra Fast.Teknisk Information:Resårmadrass16 cm pocket, Softfoam och Smartfiber.UnderbäddDubbelfjädrat - 8 cm bonell och 13 cm pocket.Softfoam och Smartfiber.Garanti:20-års garanti mot ram- och resårbrott.

34 990 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarig Sängar och Madrasser