Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Elite Madrasser

0 produkter
Sortera efter popularitet
Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Relaterat hos våra butiker

Elite Bäddmadrass Classic

Elite Bäddmadrass Classic

Classic är en av Elites högkvalitativa bäddmadrasser som är uppbyggd på en profilerad softfoam. Madrassen är utvecklad för att ge en stabil och mycket komfortabel känsla. Fodralets främsta komponent är Elites specialfiber. Den ger en överlägsen mjukhet på ytan samtidigt som den arbetar för din sovrumsmiljö i det tysta.

2 140 kr

Frakt okänd

Go to bed

Elite Bäddmadrass Lyx

Elite Bäddmadrass Lyx

Elite Bäddmadrass Lyx Denna bäddmadrass är vad den heter, Lyx. En produkt av yttersta kvalitet skapad av marknadens främsta material. Med en kärna uppbyggd på latex ger den en individuell följsamhet efter just din kropp. Fodralets främsta komponent är vår specialfiber, smartfiber.Om Smartfiber:Hemligheten bakom våra bäddmadrassers fantastiska egenskaper stavas Smartfiber. Många års forskning ligger bakom denna fibers unika egenskaper. Genom att materialet byggs upp av en naturlig kolfiberbaserad fiber skapar man ett otroligt mjukt ytmaterial som driver bort kondens från kroppen och håller kroppen torr. Med en jämnt tempererad kropp minskar du nattrörelserna avsevärt och höjer kvalitén på din välbehövliga djupsömn. Bortsett från att du får en sömnupplevelse utöver det vanliga ger det praktiska fördelar i form av ett material som förebygger damm och kvalster. Medan du sover arbetar materialet i det tysta för att rena din sovrumsluft och skapa en behaglig miljö.Eftersom Smartfibrerna är spänstiga och behåller sin naturliga struktur har man skapat ett miljövänligt alternativ som håller vad det lovar, tvätt efter tvätt.Finns att beställa i andra storlekar, vänligen kontakta butiken för mer information.

3 990 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala
Elite Bäddmadrass Classic

Elite Bäddmadrass Classic

Classic är vår högkvalitativa bäddmadrass som är uppbyggd på en profilerad softfoam. Madrassen är utvecklad för att ge en stabil och mycket komfortabel känsla. Fodralets främsta komponent är vår specialfiber. Den ger en överlägsen mjukhet på ytan samtidigt som den arbetar för din sovrumsmiljö i det tysta.Om Smartfiber:Hemligheten bakom våra bäddmadrassers fantastiska egenskaper stavas Smartfiber. Många års forskning ligger bakom denna fibers unika egenskaper. Genom att materialet byggs upp av en naturlig kolfiberbaserad fiber skapar man ett otroligt mjukt ytmaterial som driver bort kondens från kroppen och håller kroppen torr. Med en jämnt tempererad kropp minskar du nattrörelserna avsevärt och höjer kvalitén på din välbehövliga djupsömn. Bortsett från att du får en sömnupplevelse utöver det vanliga ger det praktiska fördelar i form av ett material som förebygger damm och kvalster. Medan du sover arbetar materialet i det tysta för att rena din sovrumsluft och skapa en behaglig miljö.Eftersom Smartfibrerna är spänstiga och behåller sin naturliga struktur har man skapat ett miljövänligt alternativ som håller vad det lovar, tvätt efter tvätt.Finns att beställa i andra storlekar, vänligen kontakta butiken för mer information.

2 995 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarig Sängar och Madrasser