Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Elite Sängar och Madrasser

Produkter

(0)

Sortera efter popularitet
Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

1

Relaterat hos våra butiker

(11)

Elite Vaxholm Ställbar

Elite Vaxholm Ställbar

Vaxholm kombinera en uppsättning av förstklassiga komponenter med möjligheten att genom en knapptryckning anpassa sängen efter ditt specifika behov. Sängen är som alla Elites sängar uppbyggd med pocketrestår som avlastar och ger stöd till kroppen under natten, och med genomtänkta materialval och genuin kvalitet ger den en känsla av premiumsegment till ett överkomligt pris. Sängens största fördel förutom den utmärkta sovkomforten är att kunna hissa på benen för att öka avlastning och bättra blodcirkulationen. Vaxholm är byggd för att passa in i hemmet, med snygg design och kontinentalt utseenden levererar den ett gediget intryck.

Go to bed

14 990 kr

Frakt okänd

Elite Visby Kontinental

Elite Visby Kontinental

Elite Visby är en säng för dig med höga krav. I Visby Kontinental har Elite tagit fram något av det bästa som marknaden kan erbjuda i detta prissegment genom noga utvalda materialval och en uppbyggnad som skapar förutsättningar för yttersta komfort. Visby kontinental ger god sömn och en utvilad kropp och är en investering i ditt välbefinnande för många år framöver. Precis som de flesta av Elites modeller finns ett stort urval av tyger och matchande tillbehör för att skapa ett sovrum som är tilltalande.

Go to bed

14 590 kr

Frakt okänd

Elite Bäddmadrass Exclusive Pikerad

Elite Bäddmadrass Exclusive Pikerad

Elites bäddmadrass Exclusive är vad den heter. Med perforerad talalaylatexkärna som bas bildar materialet stommen i vår mest exklusiva bäddmadrass. Ett material som med oslagbart resultat följer kroppens alla former och samtidigt står för den bästa återhämtningsförmågan över tid . Runt latexplattan är bäddmadrassen stoppad med vår erkänt mjuka Smartfiber som effektivt leder bort fukt och värme från kroppen och även är avvisande mot damm och kvalster. Ytkänslan blir fulländad när kroppen landar i det svala och tätvävda tyget som vävts i 100% bomull. Med en väl ventilerade kantsömnad kan luften i madrassen röra sig fritt för att svalka din kropp och skapa en sund miljö under djupsömnen.

Go to bed

4 990 kr

Frakt okänd

Elite Exclusive Kontinental

Elite Exclusive Kontinental

Exclusive kontinental är Elites mest avancerade och högkvalitativa säng. Sängen är uppbyggd på en pocketresår, där komforten över hela sängen är utmärkt. Genom en extra hög trippelfjädrande resår har Elite skapat ett system som fångar upp varje tryck individuellt och ger en mycket god sovkomfort. Smartfiber och Softfoam används som stoppningsmaterial och med kronan på verket kommer bäddmadrass Exclusive med talalaylatex kärna som samarbetar med kroppen genom att leda bort fukt och värme och på så sätt reglera temperaturen. Möbeln vilar på en solid grund av furu där råvara och hantverk ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga.

Go to bed

21 490 kr

Frakt okänd

Elite Borgholm Kontinental

Elite Borgholm Kontinental

Om du söker en stabil kontinentalsäng är Borgholm från Elite ett starkt alternativ. Borgholm levererar en fantastisk prestanda för dig som önskar en höjdmässigt lägre och mer stabil kontinentalsäng, med en garanterat underbar sovkomfort. Genom den välbyggda pocketresåren och de genomtänkta materialvalen ger Borgholm förutsättningar för många timmar med djupsömn, och tillsammans med ett stort urval av färger och tillbehör ges stora möjligheter att skapa ett sovrum för varje hem.

Go to bed

9 990 kr

Frakt okänd

Elite Vadstena Ramsäng

Elite Vadstena Ramsäng

Elite Vadstena erbjuder med sitt följsamma fjädersystem en säng som följer och avlastar din kropp under hela natten. Sängen erbjuder en känsla av kvalitet och gediget hantverk och ger ett mycket stabilt intryck. Vadstenas pocketresår är uppbyggd så att den ger bra komfort över hela sängen, med lika mycket motstånd över hela ytan. Vadstena levererar även utan zonindelning en mycket god följsamhet för kroppen, och går att få i en rad olika färger för att passa i alla sovrum.

Go to bed

8 490 kr

Frakt okänd

Elite Exclusive Ramsäng

Elite Exclusive Ramsäng

En klassisk säng i modern tappning med stort fjäderdjup. Med dubbla resårer och ett extra högt fjäderdjup har Elite lyckats skapa en av marknadens bästa ramsängar. Den unika tryckavlastande tekniken ger bädden en otroligt följsam yta för kroppen som kombineras med Smartfiber och Softfoam används som stoppningsmaterial och med kronan på verket kommer bäddmadrass Exclusive med talalaylatex kärna som samarbetar med kroppen genom att leda bort fukt och värme och på så sätt reglera temperaturen.etta material samarbetar med kroppen genom att leda bort fukt och värme och på så sätt reglera temperaturen. Möbeln vilar på en solid grund där råvaror och hantverk borgar för att den stabila ramen av furu med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga.

Go to bed

14 690 kr

Frakt okänd

Elite Bäddmadrass Lyx

Elite Bäddmadrass Lyx

Elites bäddmadrass Lyx är vad den heter. En produkt av yttersta kvalitet skapad av marknadens bästa material. Med en kärna uppbyggd av polyuretanskum med hög densitet ger den en överlägsen följsamhet till kroppen och formstabilitet. Fodralet är uppbyggt med Smartfiber och stretchtyg vilket ger en fantastiskt mjuk yta samtidigt som den arbetar för din sovrumsmiljö. Fibern leder effektivt bort fukt och värme från kroppen och är även avvisande mot damm och kvalster.

Go to bed

3 280 kr

Frakt okänd

Elite Skanör Kontinental

Elite Skanör Kontinental

Skanör från Elite Sängar är en otroligt prisvärd säng, med en hög känsla av kvalitet. Skanör har en följsam känsla av stabilitet, och har en speciellt framtagen bäddmadrass som innehåller en kärna av kallskum som omges av mjuk polyestervadd för att uppnå en luftig känsla. Elite har även tagit fram en speciell sänggavel till Skanör, tapetserad med matchande tyg som sängen och i en modern design med LED ljus. Finns till samtliga storlekar.

Go to bed

9 990 kr

Frakt okänd

Elite Exclusive Ställbar

Elite Exclusive Ställbar

En säng av yttersta klass. Elite Exklusive ställbar säng är uppbyggd på en pocketresår, där komforten över hela sängen är utmärkt. Genom en extra hög trippelfjädrande resår har Elite skapat ett system som fångar upp varje tryck individuellt och ger en mycket god sovkomfort. Smartfiber och Softfoam används som stoppningsmaterial och med kronan på verket kommer bäddmadrass Exclusive med talalaylatex kärna som samarbetar med kroppen genom att leda bort fukt och värme och på så sätt reglera temperaturen. Möbeln vilar på en solid grund där råvaror och hantverk borgar för att den stabila ramen av furu med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga. Sängen levereras med trådlös fjärrkontroll för att enkelt kunna anpassa sovställningen.

Go to bed

20 690 kr

Frakt okänd

Elite Bäddmadrass Classic

Elite Bäddmadrass Classic

Classic är en av Elites högkvalitativa bäddmadrasser som är uppbyggd på en profilerad softfoam. Madrassen är utvecklad för att ge en stabil och mycket komfortabel känsla. Fodralets främsta komponent är Elites specialfiber. Den ger en överlägsen mjukhet på ytan samtidigt som den arbetar för din sovrumsmiljö i det tysta.

Go to bed

2 140 kr

Frakt okänd

Populära sökningar

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem