Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

InBed Sweden Sängar

33 produkter
Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

InBed Sweden Kontinentalsäng Nightvision 180x200

InBed Sweden Kontinentalsäng Nightvision 180x200

Nightvision är nu uppdaterad med en hel del förbättringar samt i fler storlekar och färger! Prisvärd kontinentalsäng i 180x200 komplett med en lyxig 10 cm pikerad bäddmadrass i polyet och 12 cm stilrena sängben i eklook. Just nu till ett fantastiskt kampanjpris och gäller så långt lagret räcker. Stabil träram, underdelarna består av bonellresårer, och den vändbara mellanmadrassen av pocketresår har dessutom spegelstretch och dolda sömmar. Pocketsystemet formar sig individuellt efter din kropps former och vikt. Sängen är klädd i InBed Swedens kvalitetstyg och går att få i beige, grå, röd, brun eller svart tyg. Sänghöjd: ca 51 cm, exklusive sängben. Bäddmadrassen som ingår är en 10cm bäddmadrass i polyet. Total sänghöjd inklusive allt: 65cm. 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

14 990 kr

Fri frakt

E-handel Sverige Logotyp
InBed Sweden Ramsäng Model No.1 105x210

InBed Sweden Ramsäng Model No.1 105x210

Model No.1 är en handtillverkad ramsäng av mycket hög kvalitet. Den extra höga ramen som ger en lyxigare känsla har byggts upp med två samverkande pocketsystem för bästa sovkomfort. Sängen innehåller ett pocketsystem som formar sig efter kroppen vilket ger en maximal följsamhet som reducerar tryckpunkterna och gynnar blodcirkulationen när du sover. Det här är en mycket tålig säng som innehåller den främsta tekniken för att sängen ska bibehålla form och funktion under hela sin livslängd. Med förstärkta hörnfjädrar som håller upp och stabiliserar kanterna tillsammans med en förstärkt stålram är sängen mycket stabil och hållbar. Varje pocketsystem och fjäder i sängen är omsorgsfullt inbäddad i micorfeltfiber som med sina många goda egenskaper gör Model No.1 till en tyst, behaglig och mycket skön att sova gott i under många vilsamma nätter. Sänghöjden är 43cm exklusive sängben, totalt 61 cm inklusive 18cm sängben.

11 990 kr

Fri frakt

E-handel Sverige Logotyp
InBed Sweden Kontinentalsäng Model No.3 120x210

InBed Sweden Kontinentalsäng Model No.3 120x210

Ett komplett sängpaket 180x200cm bestående av en handtillverkad kontinentalsäng, 9cm bäddmadrass och 10 cm sängben av ek. (Huvudgavel och nackkuddar finns som tillval). InBed Sweden Basic bäddmadrass - en lätt och enkel bäddmadrass av skumgummi och microfeltfiber som andas och har en god återhämtningckförmåga,som formar sig efter kroppen och verkar tryckavlastande. (Som tillval finns InBed Classic - en lyxigare bäddmadrass som med en kärna av naturlatex håller sängen sval och skön genom hela natten) Sängen är uppbyggd av tre lager madrasser där den understa består av en sängram tillverkad av stabilt svenskt trä. I bottendelen ligger två samverkande pocketsystem vilket ger sängen en följsam och tryckavlastande grund. Mellandelen på Model No.3 består av ett pocketsystem med den unika flexi-zone tekniken som med sin speciella förmåga att forma sig efter kroppen ger maximal följsamhet som reducerar tryckpunkterna och gynnar kroppens blodcirkulation. Båda pocketsystemen i underdelen och mellandelen är omsorgckfullt inbäddade i microfeltfiber som med sin goda återhämtningckförmåga och ventilationsegenskaper bidrar till att göra Model No.3 till en kvalitativ, tyst och mycket skön säng med härlig sovkomfort. Stabil säng med stålramsförstärkning och hörnfjädrar. Total sänghöjd 57cm exklusive sängben. 69cm inklusive.

14 990 kr

Fri frakt

E-handel Sverige Logotyp
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarig Sängar och Madrasser