Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Sängskåp Sängar och Madrasser

15 produkter

Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Airbreeze Kontinentalsäng

Airbreeze Kontinentalsäng

Airbreeze Kontinentalsäng(Priset är inklusive bäddmadrass AirBreeze och sängben Design 12cm samt mittben.)En sängmodell som ger ett mer komplett möbeluttryck och utökad tryckavlastning genom komfortdelen i underbädden. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre färgställningar.AirBreeze Kontinentalsäng finns i storlekar mellan 120-210 cm och standardstorleken 180 finns även i längden 210. AirBreeze har inga komfortval utan det är sängens olika lager som justerar komforten och som gör den följsam mot din kropp. Underdelen AirBase med en 5 zoners funktion för att följa kroppens former och överdelen AirFeel med en tryckavlastande och ventilerande egenskap.Till AirBreeze sängar finns gavlar och ben med olika stilar att välja mellan som ger möjlighet till att skapa ett välkomponerat sovrum.AirBreeze - En helt ny nivå av sovkomfort!För ett bra sängklimat är rätt temperatur och fuktreglering ett måste. Du får en utvilande sömn som lösgör spänningar och ger ny energi.Tack vare den unika kombinationen av banbrytande teknologi och högkvalitativa material så når AirBreeze produkter en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort.Avlastande support- Sängen har flera komfortzoner som mjukare axelparti och fastare höftparti. Det gör att sängen formar sig efter kroppen och ger stöd på rätt ställen.Naturlig rörelsefrihet- Materialen i sängen både anpassar och återhämtar sig snabbt vilket underlättar de naturliga rörelserna under sömnen.Behagligt sovklimat- Perforeringar och kanaler i alla sängens mjuka delar bidrar till ett torrare och svalare sovklimat.En säng som andas- Tack vare alla de kanaler och perforeringar som finns i materialet, ges luften möjlighet att förflytta sig. Detta bidrar även till att fukten går ur sängen och det blir ett behagligt sovklimat. Även materialet kring bäddmadrassen har en specialvävd struktur i kanaler så att sängens ventilationsförmåga når hela vägen mot din kropp

Fri frakt

20 990 kr
Nilssons i Svedala Logotyp
ÄNGSVIK 120 Kontinentalsäng Ljusgrå

ÄNGSVIK 120 Kontinentalsäng Ljusgrå

Lyx, kvalitet och en enastående komfort. Ängsvik har allt det där och väldigt mycket mer. En dubbelfjädrad kontinentalsäng med dubbla lager pocketresårer och en 7-zonsindelning. Vi tror inte att det går att hitta en så mycket bättre och bekvämare säng i den här prisklassen. Därför är det svårt att göra annat än att lovorda Ängsvik. Ängsvik Kontinentalsäng inger ett pampigt och exklusivt uttryck i alla sovrum. Höjden på hela 66 cm signalerar gedigen kvalitet. Och den känslan infrias så fort man lägger sig i sängen. Här sover man nämligen helt fantastiskt!Modellen finns i alla standardbredder och tre olika färger; ljusgrå, beige och mörkgrå. Sängen säljs även i paket med två olika sänggavlar (gavel ingår ej i detta pris). Till Ängsvik ingår en tjock och mjuk bäddmadrass i kallskum. Bäddmadrassen är helt klädd i stretchtyg, vilket bidrar till en följsam komfort. Tillhörande sängben i metall är lättmatchade och ger tillsammans med den massiva träramen en stabil säng.Vi har kategoriserat Ängsvik som en mediummjuk säng. Exakt hur komforten upplevs är dock väldigt individuellt och beror på sovställning, vikt och kroppsform. Men rent generellt så upplevs sängen som relativt mjuk. En stor anledning till detta är att både botten- och mellanmadrass innehåller följsamma pocketfjädrar. Dessa fjädrar är både bättre, mjukare och mer följsamma än klassiska bonellkassetter. Om man väger mellan 40-110 kg och föredrar en mellanmjuk komfort så är Ängsvik ett ypperligt val av säng.Levereras omonterad och vacuumpackad för enklare transport samt hantering. Tänk på att sänggavel ej ingår i priset. För materialspecifikation, se extrabild med sprängskiss.Miljöbilderna visar sängen i bredare modell i beige färg.

Fri frakt

5 995 kr
Soffadirekt Logotyp
Ekens Entré Ställbar säng

Ekens Entré Ställbar säng

Ekens Entré Ställbar Säng(Priserna avser modell Entré Ställbar exkl. bäddmadrass och huvudgavel. 4-pack svängt träben 20cm. ingår.)Redan vår ställbara säng på startnivån har en kvalitet som ger dig mycket säng för pengarna. Den har Ekens unika MLB-system och fin pocketfjädring för att ge skön avlastning och hög sovkomfort. Den stilrena konstruktionen och de tysta motorerna som Ekens har ger ett snyggt utseende och mycket god funktionalitet. Den trådlösa handkontrollen har du alltid nära till hands i den praktiska multifickan som medföljer.Produktfakta:Storlekar: 90x200, 105x200 cmFärger: Sand, Granit, KolKomfort: Medium, FastTeknisk information:Tvätt: SkumtvättÖvre stoppning: Polyeter 45 mm, 23 kgResår: Pocket, 13 cmUndrerstoppning: Polyeter 22 mm, 23 kgBotten: 4-delad bottenplatta, Träskiva 1 cmRam:Träram av gran, 12 cmSänghöjd:Ca 32 cmÖvrigt:Trådlös handkontroll Multificka 1-fack ingårGaranti:5-års garanti på motor15-års garanti på ram- och resårbrottEkens erbjuder sovmiljö med upplevelse och känsla för dig som vill ha hög kvalitet och god design. Sedan 1938 har Ekens skapat sängar med kvalitet, nytänkande och oslagbar sovkomfort. Som ett av Sveriges ledande sängvarumärken tar vi med vår senaste kollektion Ekens vidare till nya nivåer av komfort som bygger på en kombination av vår mångåriga erfarenhet, väl utvalda moderna material och vårt unika byggsätt.

Fri frakt

12 255 kr
Nilssons i Svedala Logotyp
Profilbild
Hanna Vesterberg·

Kategoriansvarig Sängar och Madrasser

Populära sökningar i Sängar och Madrasser