Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

80cm - Bäddmadrasser

56 produkter
Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Memory Foam Bäddmadrass (Storlek: 180x200 cm)

Memory Foam Bäddmadrass (Storlek: 180x200 cm)

Denna underbara madrass med memoryskum, har en tjocklek på ca. 7 cm, den kommer att ge dig en sammetslen känsla och en komfortabel sovupplevelse i ditt hem. Överdraget är även vit och tvättbar.Vår madrass har högkvalitativt memoryskum.Tack vare sitt memoryskum har denna madrass en ojämförbar viskositet och densitet. Den återfår snabbt sin ursprungliga form efter användning. Madrassen fördelar automatiskt din vikt och minskar belastningen på din kropps tryckpunkter. Den är rekommenderad vid lindring av ledsmärta, sömnlöshet, rygg- och nacksmärtor.Passar till alla sängar.Finns i storlekarna:90x200cm120x200cm140x200cm160x200cm180x200cmMadrasserna är komprimerade för enkel leverans.OBS! Av hygieniska skäl kan madrassen ej returneras om förpackningen är bruten eller har avlägsnats.

6 595 kr
6 644 krinkl. frakt
HusOchHemma Logotyp
Bäddmadrass Sensity

Bäddmadrass Sensity

Bäddmadrassen Sensity™ bygger på avancerad biologisk forskning. Med snälla probiotiska bakterier får bäddmadrassen ett fräschare, torrare och framför allt mer hygieniskt mikroklimat på helt naturlig väg. Mer information finns på www.sensity.seStoppningen Softex. Tjocklek ca 7 cm. Fodralet är tvättbart i upp till 60 °C. Finns i storlek 80 - 210 x 200 cm, 90 - 210 x 210 cmEfter en tids användande formar bäddmadrassen sig efter din kropp. Stoppningsmaterialet blir något mjukare och sängen kan visa tecken till "kroppsavtryck". Detta är ett tecken på att madrassen formar sig efter just din kropp och är helt naturligt. Bäddmadrassens bärighet, hållfasthet eller funktion påverkas inte av den individuella anpassningen.

2 505 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala Logotyp
Bäddmadrass Aktsam

Bäddmadrass Aktsam

Aktsam bäddmadrass är utvecklad tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Förutom att den uppfyller alla kraven om att vara fri från allergiframkallande ämnen så har den också ett tätt, vävt bomullstyg som gör att husdammskvalster hindras att ta sig in i madrassen. Den kan dock inte ersätta ett kvalsterskydd som även hindrar mindre kvalsterpartiklar att tränga igenom. Stoppningen Softex. Tjocklek ca 7 cm. Fodralet är tvättbart i upp till 60 °C. Finns i storlek 80 - 210 x 200 cm, 90 - 210 x 210 cm. Efter en tids användande formar bäddmadrassen sig efter din kropp. Stoppningsmaterialet blir något mjukare och sängen kan visa tecken till "kroppsavtryck". Detta är ett tecken på att madrassen formar sig efter just din kropp och är helt naturligt. Bäddmadrassens bärighet, hållfasthet eller funktion påverkas inte av den individuella anpassningen.

2 505 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala Logotyp
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarig Sängar och Madrasser