Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Madrasser - 220cm

Relaterat hos våra butiker

Tempur Bäddmadrass 90x200 cm, Tempur

Tempur Bäddmadrass 90x200 cm, Tempur

"Produktbeskrivning Bäddmadrass från Tempur. Kan placeras ovanpå en madrass i gott skick för att ge extra komfort.Perfekt för dig som föredrar att sova på en madrass med en fastare känsla. Överdraget är i velour och är tvättbart i 60 grader. Storlek Bredd: 90 cm, längd: 200 cm, höjd: 7 cm Tempur Tempurs historia började när NASA skulle utveckla ett tryckabsorberande material för att dämpa, lindra och stödja astronauterna under uppskjutningen. Detta material blev senare Tempur. Det unika materialet har en öppen cellstruktur, vilket ger miljarder stödpunkter som minskar trycket på kroppen. Utifrån det har man utvecklat framför allt madrasser och kuddar som ger mängder av kunder en god sömn. Du sover helt enkelt gott med Tempur."

6 595 kr

Fri frakt

Lidens Möbler
Bäddmadrass Aktsam

Bäddmadrass Aktsam

Aktsam bäddmadrass är utvecklad tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Förutom att den uppfyller alla kraven om att vara fri från allergiframkallande ämnen så har den också ett tätt, vävt bomullstyg som gör att husdammskvalster hindras att ta sig in i madrassen. Den kan dock inte ersätta ett kvalsterskydd som även hindrar mindre kvalsterpartiklar att tränga igenom. Stoppningen Softex. Tjocklek ca 7 cm. Fodralet är tvättbart i upp till 60 °C. Finns i storlek 80 - 210 x 200 cm, 90 - 210 x 210 cm. Efter en tids användande formar bäddmadrassen sig efter din kropp. Stoppningsmaterialet blir något mjukare och sängen kan visa tecken till "kroppsavtryck". Detta är ett tecken på att madrassen formar sig efter just din kropp och är helt naturligt. Bäddmadrassens bärighet, hållfasthet eller funktion påverkas inte av den individuella anpassningen.

2 505 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala
Tryckavlastande bäddmadrass - 80x200cm + Outlast® teknologi

Tryckavlastande bäddmadrass - 80x200cm + Outlast® teknologi

TMs madrass av 9,5 cm temperaturkänsligt cellmaterial av högsta kvalité/densitet. TM-Sängar har samma höga densitet som en Tempur madrass och erbjuder dessutom Outlast® värmereglerande teknologi. Madrasser med 15 års garanti, Fri frakt och 30 dagars fri provning. TMs tryckavlastande madrasser formar sig exakt efter kroppens konturer, så muskler, rygg och leder kan vila i ett naturligt och avslappnat läge. Kroppsvikten fördelas jämnt över hela liggytan vilket ger oslagbar komfort och lindring för rygg- axel och nackproblem, muskelvärk och stelhet. bäddmadrassen läggs ovanpå befintlig säng / sängar. TMs bäddmadrass erbjuder en av de största nyheter på många år inom sovutrustning. Bäddmadrasser med Outlast® teknologi som ger den optimala individuella kroppstemperaturen. Outlast teknologin är erkänd av NASA som ”Certified Space Technology”. Madrassen är bbra för personer med besvär som fibromyalgi , reumatism , muskelvärk , besvär i axlar och nacke.

4 200 kr

Fri frakt

TM-Sängar
Memory Foam Bäddmadrass (Storlek: 180x200 cm)

Memory Foam Bäddmadrass (Storlek: 180x200 cm)

Denna underbara madrass med memoryskum, har en tjocklek på ca. 7 cm, den kommer att ge dig en sammetslen känsla och en komfortabel sovupplevelse i ditt hem. Överdraget är även vit och tvättbar.Vår madrass har högkvalitativt memoryskum.Tack vare sitt memoryskum har denna madrass en ojämförbar viskositet och densitet. Den återfår snabbt sin ursprungliga form efter användning. Madrassen fördelar automatiskt din vikt och minskar belastningen på din kropps tryckpunkter. Den är rekommenderad vid lindring av ledsmärta, sömnlöshet, rygg- och nacksmärtor.Passar till alla sängar.Finns i storlekarna:90x200cm120x200cm140x200cm160x200cm180x200cmMadrasserna är komprimerade för enkel leverans.OBS! Av hygieniska skäl kan madrassen ej returneras om förpackningen är bruten eller har avlägsnats.

6 595 kr
6 644 krinkl. frakt
HusOchHemma
Bäddmadrass Royal Luxury

Bäddmadrass Royal Luxury

Fylld med ren bomull och hästtagel av högsta kvalitet, med ett extra mellanlager av bomull för en lyxig sovkomfort med överlägsen mjukhet, flexibilitet och följsamhet. Taglet med sina utmärkta egenskaper har varit populärt genom alla tider och är så än idag. Madrasser och kuddar stoppade med tagel är kända i Sverige ända sedan 1700-talet, men på den tiden var det mest kungligheter och adel som använde dem. Materialet kan ofta komma från olika djur men vi använder endast kontrollerad hästtagel i våra produkter. Hästtagel är elastiskt och spänstigt och efter bearbetning intar det en krullig form som ökar elasticiteten ytterligare samtidigt som luftutrymmet mellan tagelstråna ökar. Denna bearbetning tillsammans med tagelstråts naturliga ihålighet bidrar till en mycket god luft- och fuktreglering, vilket skapar ett skönt och torrt sovklimat. Madrasser av hästtagel påverkas av dina sovställningar och bör vändas med jämna mellanrum för att bibehålla sin spänstighet. Vrid därför madrassen 180 grader cirka varannan månad och vänd även madrassen helt emellanåt. För att hålla madrassen ren och fräsch bör man använda en av våra bäddmadrass skydd som är utformade för att enkelt kunna tvättas. En tagelmadrass kan inte tvättas men mår bra av att vädras med jämna mellanrum. Hästtagel är elastisk, spänstig och formas med hjälp av vattenånga till krulliga strängar och får därigenom bästa möjlga spänst och bärighet. Innan hästtaglet hamnar i madrasserna tvättas det grundligt och undersöks så att det inte innehåller miljögifter. Vår hästtagel bäddmadrass Royal Luxury innehåller 1000gr hästtagel m2 samt 1000gr ren bomull m2. Total höjd på madrassen är ca 13cm. Tyget är vävd och handgjord. Tyget är INTE behandlad med några kemikalier.

5 495 kr

Fri frakt

Erdal Of Sweden
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarig Sängar och Madrasser