Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Sängar och Madrasser

Sängar och Madrasser

Relaterat hos våra butiker

TM Comfort Ställbar Säng 160x200cm (2x80cm)

TM Comfort Ställbar Säng 160x200cm (2x80cm)

Tryckavlastande säng som formar sig exakt efter kroppens konturer, så muskler rygg och leder kan vila i ett naturligt och avslappnat läge. Sammanlagt 18cm madrasstjocklek med tryckavlastande cellmaterial av marknadens högsta kvalité/densitet. TM-Sängar har samma höga densitet som varumärket Tempur och erbjuder dessutom Outlast® värmereglerande teknologi. En komplett ställbar säng inkl. sängram, sängben, kombimadrass och bäddmadrass. Den ställbara sängen har en kvalités mekanism från det Tyska företaget Westmont. Systemsängbotten har två motorer så att du separat kan justerbar Huvud-och fot-sektionern. Fot-sektionen är speciellt framtagen så att knä och benen får en korrekt ergonomisk liggstälning.

18 950 kr

Fri frakt

TM-Sängar
Bäddmadrass Aktsam

Bäddmadrass Aktsam

Aktsam bäddmadrass är utvecklad tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Förutom att den uppfyller alla kraven om att vara fri från allergiframkallande ämnen så har den också ett tätt, vävt bomullstyg som gör att husdammskvalster hindras att ta sig in i madrassen. Den kan dock inte ersätta ett kvalsterskydd som även hindrar mindre kvalsterpartiklar att tränga igenom. Stoppningen Softex. Tjocklek ca 7 cm. Fodralet är tvättbart i upp till 60 °C. Finns i storlek 80 - 210 x 200 cm, 90 - 210 x 210 cm. Efter en tids användande formar bäddmadrassen sig efter din kropp. Stoppningsmaterialet blir något mjukare och sängen kan visa tecken till "kroppsavtryck". Detta är ett tecken på att madrassen formar sig efter just din kropp och är helt naturligt. Bäddmadrassens bärighet, hållfasthet eller funktion påverkas inte av den individuella anpassningen.

2 505 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala
Grand XL Kontinentalsäng

Grand XL Kontinentalsäng

Grand XL är mycket säng till ett pangpris, du får högsta möjliga kvalitet klädd i ett snyggt fodral. Komplettera med gavel och nackkuddar så förvandlas din säng till en möbel man lägger märke till. Den mäter ca 74cm i höjd tillsammans med 15cm höga ben och ger en känsla av hotell lyx. Specifikation Sängen är exklusive ben ca 59cm hög 29cm hög bonellresår 20cm hög 7-zonad delad pocket resår. 10cm tjock bäddmadrass i ren latex. Utföranden Sängen lagerförs i Fast utförande men är även möjlig att beställa i Medium . Färg och ben Sängen lagerförs i Visby Black (97979) men är möjlig att beställa i ett flertal tyger, våra populäraste hittar du Här! Vid beställningar som innefattar val av annat tyg ska tygets namn fyllas i textfältet för tygkod , kontrollera stavning! Ben finns i olika material och höjder. Specialbeställningar har ca 3-5 veckors leveranstid. Avvikelser kan förekomma under sommar och storhelger. - 10 års garanti mot ram- och fjäderbrott. För mer information se produktbladet.

4 995 kr

Fri frakt

Erdal Of Sweden
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarig Sängar och Madrasser

Populära sökningar i Sängar och Madrasser