Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Herrkläder

1000+ produkter

Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

1

3

...

40

...

76

Relaterat hos våra butiker

M90 PRO Byxa

M90 PRO Byxa

M90 Pro Fältbyxa OBS. Storlekar som ej finns i lager för tillfället beräknas komma under September. M90 Pro uniformsbyxor är lika svenska försvarets M90-byxor, dock så har vi förändrat tygblandning för bättre funktion och lättare känsla. Färgerna är näst intill identiska. Tyget är i en blandning av 60% polyester och 40% bomull. Tygblandningen är vald för att få bättre motståndskraft mot smuts och vätska. Dessutom har tyget fått en top coating för att vara vattenavvisande. Rejäla dragkedjor och knappar gör att de kan nyttjas hårt och står emot kraftiga tag. Byxorna har 2 st snedställda fickor med knapp stängning framtill, och 2 st benfickor med dragkedja. Bak 1 st ficka med knapp stängning. Kraftig stropp för att fästa byxan i kängan, och en polyester kappa nertill för att stå emot smuts och väta. Med 60% Polyester i tyget så får du en byxa som tar upp mindre vätska/snabbare torktid och avvisar smuts mer effektivt än bomull. Vikten på plagget blir också något mindre dock marginellt men kan vara av stor betydelse vid långa strapatser. Finns även tillhörande jacka . OBS. Vi hänvisar till storlekstabellen nedan för att säkerställa att storleken blir rätt.

499 kr

Frakt okänd

Garderoben
Ushanka rysk pälsmössa (S)

Ushanka rysk pälsmössa (S)

Ushanka rysk pälsmössa. En riktigt snygg version av den ryska pälsmössan med öronlappar. Denna mössa är tillverkad i en realistisk fuskpäls som har en väldigt bra förmåga att värma dig vid riktigt kalla väder. Ryssmössan var från början tillverkad i fårskin kombinerat med kaninpäls eller muskratpäls. Senare har även dessa mössor börjat tillverkas i minkpäls för att kunna skydda öronen och hakan även vid "djupfrost" som ligger runt -40 och neråt. Denna Ushanka är tillverkad av det tyska företaget Mil-Tec som från starten 1971 varit specialister på militärkläder och militärutrustning. Till en början sålde de överskottsgrejer från militären men efterhand så har de börjat mer och mer med nyproducerat. Denna ryssmössa, rysk pälsmössa eller Ushanka har en stor brosch med Sovjetunionens logga i pannan. Material: 100% polyester Rysk pälsmössa med sovjetunionen-emblem Ryssmössa Ushanka Konstpäls Pälsmössa

249 kr
288 krinkl. frakt
Dunken
Navy Down Gui Vest

Navy Down Gui Vest

5 132 kr

Fri frakt

Ssense
Nevercold Aspen Lady Värmeväst XS/34

Nevercold Aspen Lady Värmeväst XS/34

Nevercold Aspen värmeväst för dam är uppbyggd i flera lager för att ge ultimat komfort och används som bäst direkt på understället. Ytterlagret tillverkas av ett microfleecetyg i polyester, lagret under består av ett vindisolerande membran. Det innersta lagret består av ett nätfoder. Mellan det innersta lagret och nätfodret finns tunna och knappt märkbara värmeelement i mikrofibertyg. Värmeförlusten minimeras genom att de värmande panelerna är placerade nära kroppen och fördelar värmen jämnt mellan bröst- och ryggsidan. Aspen har fler egenskaper än Alaska värmeväst t.ex. ett fjärde värmeelement vid korsryggen, ett effektivare batteri på 2 600 mAh och möjlighet att använda två batterier samtidigt. Västen drivs med ett litet, effektivt litiumjonbatteri som finns i en av två batterifickor och genom att skaffa ett extra batteri kan du använda två batterier samtidigt. Du kan reglera värmen i tre steg. Välj effekt med tryckknappen på det vänstra bröststycket på västen. Med full effekt är värmeelementens temperatur 52 °C och batteritiden cirka 2 timmar. Med svagast effekt är värmeelementens temperatur 38 °C och batteritiden cirka 5 timmar. Dessutom ska västen vara åtsittande för att det inte ska bli ett för stort luftskikt mellan kroppen och västen. Egenskaper Värmeelement i mikrofibertyg på bröstet (2), övre ryggen och korsryggen Värmereglage i tre steg, regleringsknapp på bröststycket Värmeelementen har temperaturen 52 °C (full effekt), 43 °C (medeleffekt) eller 38 °C (svag effekt) Värmetid 2–5 h beroende på värmeeffekten. Två batterier ger värme i 4–10 timmar Två fickor med dragkedja 2 600 mAh/7,4 V (DC) litiumjonbatteri, laddningstid med nätladdare cirka 4 h 100–240 V/50–60 Hz nätladdare Tydlig bruksanvisning på finska, svenska, engelska och ryska I förpackningen ingår: väst, batteri, nätladdare, bruksanvisning Vindisolerande membran Tillbehör som säljs separat: Extra batteri Billaddare Material: Microfleece (100 % polyester). Handtvätt 30 °C.

1 795 kr
1 872 krinkl. frakt
Fritid & Vildmark
Logga in

Bli medlem gratis