Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Norman Musikinstrument

3 produkter

Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Norman B50 Studio Presys western-gitarr natur

Norman B50 Studio Presys western-gitarr natur

Väl klingande 000/folk modell med sollit Gran lock Inbyggd pickup med tuner och 3-bands equalizer Snygg, varm, högblank polerad finish Inkl Tric gitarr koffert B50 Encore Studio Presys är en 6-strängad, Western gitarr, som hör hemma i Norman Studio-serien. Liksom de andra modellerna i Studio-serien, är B50 Studio Presys handbyggd i La Patrie, Kanada, och utförs med integrerad uppsättning hals, Honduras Mahogny hals och Normans distinkta högblank polerade lackering. Norman B50 Studio Presys Western gitarr Normann B50 Studio Presys är byggd med ett sollit gran lock. Spruce Wood är en populär träsort för Western gitarrer eftersom det ger gitarren en hel del volym, och en solid och djup bas som presterar extra bra. Botten och sidorna av B50 Studio Presys är gjorda i Flame Maple, som förutom att vara exceptionellt snyggt, ger B50 en tydligare och nyanserad ton som låter gitarren sticka ut tydligt och definierat, särskilt i band sammanhang. Greppbräda och bro utförs i ebenholts medan sadel och stol utförs i Graphtech. Fishman mikrofon system-elektronik Mikrofon systemet är utarbetat av Fishman och består av en mikrofon placerad under stolen av gitarren och en förförstärkare monterad på sidan. För B50 Studio har Norman valt det professionella Presys-systemet, som ger ett naturligt, realistiskt förstärkt ljud som också är tyst. På den främre förstärkaren har du möjlighet att justera ljudet via bas, mellantoner och diskant kontroller, samt en fas vändare och en volymknapp. Dessutom har för förstärkaren en inbyggd stämmapparat så att du kan stämma utan att släppa din gitarr.
10 346 krinkl. frakt
10 271 kr
DanGuitar Logotyp
Norman B20 Encore A/E western gitarr burnt umber

Norman B20 Encore A/E western gitarr burnt umber

Väl klingande Dreadnought modell med sollit gran lock Inbyggd pickup med tuner och 3-bands equalizer Vacker, varm burst med semi-glänsande, polerad finish B20 Encore A/E är en 6-strängad, stålsträngad gitarr, som kommer från Norman's Encore-serie. Norman B20 Encore A/E Western gitarr Liksom de andra modellerna i Encore-serien, är B20 Encore A/E handbyggda i La Patrie, Kanada, och utförs med integrerad uppsättning av hals, silver Leaf Maple Neck i lönn, 3-lagers laminerad botten och körsbärsträ sidor, samt Normans säregna semi-glänsande beläggning. Normann B20 A/E är dessutom byggt med ett sollit lock i massivt gran. Spruce Wood är en populär träsort för wetern gitarrer, eftersom det ger gitarren en hel del volym, och en solid och djup bas som presterar extra bra med en sångare. Greppbräda och bro utförs i rosenträ, medan sadeln och stolen utförs i Graphtech och TUSQ. Elektronik Mikrofon systemet är utarbetat av Fishman och består av en mikrofon placerad under stolen av gitarren och en förförstärkare monterad på sidan. För B20 Encore A/E har Norman valt det professionella Presys-systemet, som ger ett naturligt, realistiskt förstärkt ljud som också är tyst. På förförstärkaren har du möjlighet att justera ljudet via bas, mellanregister och diskant kontroller, samt en fas vändare, och en volymknapp. Dessutom har för förstärkaren en inbyggd stämm apparat så att du kan stämma utan att släppa din gitarr.
8 868 krinkl. frakt
8 793 kr
DanGuitar Logotyp
Norman ST40 CW GT Presys western-gitarr

Norman ST40 CW GT Presys western-gitarr

Välklingande dreadnought-modell med massivt cederträs-lock Botten och sidor i massiv mahogny Inbyggd pickup med tuner och 3-bands equalizer Snygg halvblank, polerad finish ST40 CW GT Presys är en 6-strängad stålsträngad westerngitarr som hör hemma i Normans Studio-serie. Precis som de andra modellerna i Studio-serien är ST40 CW Presys handbyggd i La Patrie, Kanada, och utförd med integrerad Set Neck, Silver Leaf lönnhals samt Normans karakteristiska halvblanka lackering. Dessutom är Normann ST40 CW Presys byggd med ett lock i cederträ. Cederträ är en populär träsort till westerngitarrer, eftersom den inte kräver så mycket inspelning av gitarren innan tonen i gitarren börjar att utvecklas, vilket betyder att gitarren ger dig en avbalanserad och varm klang första gången du spelar på den. Sidor och botten är utförda i mahogny, medan greppbräda och bridge är utförda i rosenträ (rosewood) och utrustad med en sadel och stall, som är utförda i Graphtech och Tusq. Mikrofonsystemet är producerat av Fishman och består av en mikrofon som är placerad under stallet på gitarren, och en förförstärkare som är monterad i sidan. Till ST40 CW GT har Norman valt det professionella Presys-system, som levererar ett naturligt, realistiskt förstärkt ljud, och som också är brussvagt. På förförstärkaren har du möjlighet att justera ljudet via bas-, mellanton- och diskant-kontroller samt en fasvändare och en volymknapp. Dessutom har förförstärkaren inbyggd stämapparat, så du kan stämma utan att släppa din gitarr.
10 524 krinkl. frakt
10 449 kr
DanGuitar Logotyp
Norman B18 MJ CW

Norman B18 MJ CW

Fri frakt

9 157 kr

Musik Produktiv

Norman ST30 MJ HB

Norman ST30 MJ HB

Fri frakt

14 564 kr

Musik Produktiv

Norman ST50 CherryBurst HG

Norman ST50 CherryBurst HG

Fri frakt

20 824 kr

Musik Produktiv

Norman B18 Parlor

Norman B18 Parlor

Fri frakt

9 366 kr

Musik Produktiv

Norman ST68 MJ NAT HG

Norman ST68 MJ NAT HG

Fri frakt

23 741 kr

Musik Produktiv

Norman B20 Natural GT QIT

Norman B20 Natural GT QIT

Fri frakt

9 532 kr

Musik Produktiv

Norman ST40 CW NAT HG

Norman ST40 CW NAT HG

Fri frakt

19 783 kr

Musik Produktiv

Norman B50-12 Natural SG

Norman B50-12 Natural SG

Fri frakt

15 824 kr

Musik Produktiv

Profilbild
Thomas Fallenstjärna·

Kategoriansvarig Musikinstrument