1. Start
  2. Gaming & Underhållning
  3. Gamingstolar
  4. Deltaco Gamingstolar

Deltaco Gamingstolar

Filtrera
Specifikationer
Mått

23 produkter

Deltaco Gamingstolar Deltaco GAM-086 Gaming Chair with RGB Lighting - Black

Deltaco GAM-086 Gaming Chair with RGB Lighting - Black

Nack- & Svankstöd, Svart, PU-läder

1 255 kr
24.se
Proshop
i 6 butiker
Deltaco Gamingstolar Deltaco GAM-096 Gaming Chair - Black
-29%

Deltaco GAM-096 Gaming Chair - Black

Nack- & Svankstöd, Svart, PU-läder, Aluminium

1 686 kr1 190 kr

4,0

Elon
Inet
i 12 butiker

Tre tips när du ska köpa gamingstol

Gamingstolarna är ofta tillverkade i läder – antingen äkta eller konstläder – eller tyg. Materialen har lite olika för- och nackdelar. Läder kostar till exempel ofta lite mer, men det håller sig fint länge om du sköter om det väl. Däremot känns det lätt klistrigt om du blir varm. Vill du ha en gamingstol som andas och håller sig sval bör du välja en i tyg.

Vi är många som gärna kryper upp i stolen, där vi sitter med det ena benet uppdraget, under det andra eller i skräddarställning. Om du känner igen dig bör du välja en stol där du får plats att göra detta. Många stolar har en upphöjd kant på sidorna av sitsen, och då kan det bli svårt att sitta annat än upprätt med benen neråt. Välj i stället en stol med så plan sits som möjligt.

Att ha en bekväm gamingstol är A och O – för du vill inte få ont i ryggen när du har som roligast. Vi rekommenderar att du väljer en stol som du kan justera på olika sätt:

  • Ett justerbart ryggstöd, där du kan ställa in lutningen, gör att du kan sitta extra bekvämt. Det bör till exempel gå att fälla ner det så att du kan halvligga – något som är skönt när man spelar på surfplatta eller tittar på film.

  • Arm- och svankstöd som går att ställa in precis så som du behöver för att få bästa möjliga avlastning för armarna är guld värt både när du spelar och jobbar vid datorn. 3d-armstöd och 4d-armstöd kan justeras både uppåt, nedåt och i sidled.

Fler tips om en korrekt sittställning för gaming kan du läsa om hos komplett.se.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss