1. Start
  2. Gaming & Underhållning
  3. Gamingstolar

Gamingstolar

PriceRunner hjälper dig hitta rätt produkt

Är det viktigt att gamingstolen har justerbar sitthöjd och ryggstöd?
Filtrera
Specifikationer
Mått

1000+ produkter

Gamingstolar ThunderX3 XTC Mesh Black
Populär

ThunderX3 XTC Mesh Black

Svart, PU-läder

3 381 kr
NetOnNet
Inet
i 8 butiker
Gamingstolar L33T Extreme Gaming Chair - Black/Red

L33T Extreme Gaming Chair - Black/Red

Nack- & Svankstöd, Röd, Svart, PU-läder

1 749 kr

3,4

Davids
Spel & Sånt
i 5 butiker
Gamingstolar ASUS ROG Destrier Ergo Gaming Chair - Black
-20%

ASUS ROG Destrier Ergo Gaming Chair - Black

Svart, PU-läder, Aluminium

10 045 kr7 999 kr
Komplett
Inet
i 16 butiker

Tre tips när du ska köpa gamingstol

Gamingstolarna är ofta tillverkade i läder – antingen äkta eller konstläder – eller tyg. Materialen har lite olika för- och nackdelar. Läder kostar till exempel ofta lite mer, men det håller sig fint länge om du sköter om det väl. Däremot känns det lätt klistrigt om du blir varm. Vill du ha en gamingstol som andas och håller sig sval bör du välja en i tyg.

Vi är många som gärna kryper upp i stolen, där vi sitter med det ena benet uppdraget, under det andra eller i skräddarställning. Om du känner igen dig bör du välja en stol där du får plats att göra detta. Många stolar har en upphöjd kant på sidorna av sitsen, och då kan det bli svårt att sitta annat än upprätt med benen neråt. Välj i stället en stol med så plan sits som möjligt.

Att ha en bekväm gamingstol är A och O – för du vill inte få ont i ryggen när du har som roligast. Vi rekommenderar att du väljer en stol som du kan justera på olika sätt:

  • Ett justerbart ryggstöd, där du kan ställa in lutningen, gör att du kan sitta extra bekvämt. Det bör till exempel gå att fälla ner det så att du kan halvligga – något som är skönt när man spelar på surfplatta eller tittar på film.

  • Arm- och svankstöd som går att ställa in precis så som du behöver för att få bästa möjliga avlastning för armarna är guld värt både när du spelar och jobbar vid datorn. 3d-armstöd och 4d-armstöd kan justeras både uppåt, nedåt och i sidled.

Fler tips om en korrekt sittställning för gaming kan du läsa om hos komplett.se.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss