1. Start
  2. Hem & Hushåll
  3. Vitvaror
  4. Robotdammsugare
  5. Gråa Robotdammsugare

Gråa Robotdammsugare

Filtrera
Specifikationer
Prestanda
Funktioner
Trådlöst
Strömkälla
Mått

17 produkter

Gråa Robotdammsugare iRobot Roomba Combo i5+
-14%

iRobot Roomba Combo i5+

Batteritid 120 min

6 399 kr5 496 kr
Tretti
WhiteAway
i 14 butiker
Gråa Robotdammsugare Cecotec Conga 7490 Ultimate Home Genesis 2600

Cecotec Conga 7490 Ultimate Home Genesis 2600

Batteritid 120 min

2 592 kr
Cdon
i 4 butiker
ROBOTDAMMSUGARE

Vanliga frågor

När du väljer robotdammsugare är det viktigt att tänka på vilka funktioner du vill ha i din dammsugare, hur stor yta ditt hem har samt även hur enkla ytorna är att städa. För dig som har husdjur och många tjocka mattor behöver du prioritera bra sugeffekt, medan en modell med moppfunktion kan vara en bra prioritering om du inte har några mattor.

Robotdammsugare drivs med hjälp av ett smart navigationssystem som gör att robotdammsugaren kan känna av hinder i ditt hem, såsom till exempel möbler och väggar. För att det ska vara möjligt behöver du bara programmera din dammsugare, så att den lär sig hur ditt hem ser ut, vilket den sköter själv första gången du startar den. En del modeller har en inbyggd kamera som den gör det med, men vanligast är att den använder laser för att läsa av varje rum.

Robotdammsugare kan ofta ta sig över trösklar, men det beror på hur höga dina trösklar är. Idag klarar de flesta modellerna av trösklar som är upp till en centimeter höga. För många är inte heller en tröskel på två centimeter några problem. Är din tröskel högre än så kan det vara svårare, ibland krävs det upprepade försök som också kan leda till att robotdammsugaren fastnar eller inte alls kommer över.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss