Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Duschy Duschkabin

Relaterat hos våra butiker

Massagekabin Duschy 6026

Massagekabin Duschy 6026

Duschy 6026 är en kompakt massagekabin med tonat säkerhetsglas, som passar väl för dom som älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande ryggmassage och avkopplande fotmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, termostatblandare, LED-display med touch-knappar, radio, LED tak- och väggbelysning , sits, spegel, hyllor och avlopp. Det djupa karet gör det roligt för familjens yngsta medlemmar.

11 499 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6025

Massagekabin Duschy 6025

Duschy 6025 är en kompakt massagekabin med klart säkerhetsglas, som passar väl för dom älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande och rogivande ryggmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, LED- takbelysning , touch-knapp för belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp . Det djupa karet gör det roligt för familjens yngsta medlemmar.

10 999 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6005

Massagekabin Duschy 6005

Duschy 6005 är en kompakt massagekabin med klart säkerhetsglas, som passar väl för dom älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande och rogivande ryggmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, LED- takbelysning , touch-knapp för belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Den låga kabinkaret gör det lätt och bekvämt att stiga in i duschen.

10 499 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6007

Massagekabin Duschy 6007

Duschy 6007 är en kompakt massagekabin med tonat säkerhetsglas, som passar väl för dom som älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande ryggmassage och avkopplande fotmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, termostatblandare, LED-display med touch-knappar, radio, LED tak- och väggbelysning , sits, spegel, hyllor och avlopp. Det djupa karet gör det roligt för familjens yngsta medlemmar.

10 999 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6006

Massagekabin Duschy 6006

Duschy 6006 är en kompakt massagekabin med tonat säkerhetsglas, som passar väl för dom som älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande ryggmassage och avkopplande fotmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, termostatblandare, LED-display med touch-knappar, radio, LED tak- och väggbelysning , sits, spegel, hyllor och avlopp. Den låga kabinkaret gör det lätt och bekvämt att stiga in i duschen.

10 999 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6015

Massagekabin Duschy 6015

Duschy 6015 är en kompakt massagekabin med klart säkerhetsglas, som passar väl för dom älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande och rogivande ryggmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, LED- takbelysning , touch-knapp för belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Den låga kabinkaret gör det lätt och bekvämt att stiga in i duschen.

10 499 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6004

Massagekabin Duschy 6004

Duschy 6004 är en kompakt massagekabin med klart säkerhetsglas, som passar väl för dom älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande och rogivande ryggmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, LED- takbelysning , touch-knapp för belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp . Det djupa karet gör det roligt för familjens yngsta medlemmar.

10 499 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6030

Massagekabin Duschy 6030

Duschy 6030 är en rektangulär kompakt massagekabin med tonat säkerhetsglas, som passar väl för dom som älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande och rogivande ryggmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, kroppsdusch, takdusch, termostatblandare, LED-display med touch-knappar, radio, LED-takbelysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Den låga kabinkaret gör det lätt och bekvämt att stiga in i duschen.

11 999 kr

Frakt okänd

SanSan

Massagekabin Duschy 6016

Massagekabin Duschy 6016

Duschy 6016 är en kompakt massagekabin med tonat säkerhetsglas, som passar väl för dom som älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande ryggmassage och avkopplande fotmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum. Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, termostatblandare, LED-display med touch-knappar, radio, LED tak- och väggbelysning , sits, spegel, hyllor och avlopp. Den låga kabinkaret gör det lätt och bekvämt att stiga in i duschen.

11 499 kr

Frakt okänd

SanSan

Logga in

Bli medlem gratis