Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

vidaXL Duschar

0 produkter
Sortera efter popularitet
Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Relaterat hos våra butiker

vidaXL Dusch med handdusch och termostat rostfritt stål

vidaXL Dusch med handdusch och termostat rostfritt stål

Duschen med termostat är en optimal lösning för en lyxig duschupplevelse med regndusch och handdusch. Dess slimmade design, rena linjer och skimrande design gör att den smälter in i ditt badrum. Den bekväma och kompletta uppsättningen består av ett duschhuvud i rostfritt stål och en handdusch, tillverkad av massiv ABS-plast. Det justerbara duschhuvudet och stången kan anpassas till dina egna behov även efter installationen. 60 munstycken i duschhuvudet och 63 munstycken i handduschen ger en jämn spray och full vattentäckning. Mässingtermostaten och den integrerade 38 graders spärren förhindrar temperatursvängningar och säkerställer din säkerhet och komfort. Systemet förhindrar kalkavlagringar på munstyckena. Den förhindrar också vridning av slangarna. Dessutom är de keramiska patronerna underhållsfria vid daglig användning och har därför en lång livslängd. Duschstången kan monteras med skruvar, och annat monteringsmaterial ingår vid leveransen. Njut av en skön dusch under denna bekväma regndusch!

1 009 kr

Fri frakt

vidaXL
vidaXL Dusch med handdusch rostfritt stål

vidaXL Dusch med handdusch rostfritt stål

Duschen är en optimal lösning för en lyxig duschupplevelse med regndusch och handdusch. Dess slimmade design, rena linjer och skimrande design gör att den smälter in i ditt badrum. Den bekväma kompletta uppsättningen består av ett duschhuvud i rostfritt stål och en handdusch, tillverkad av massiv ABS-plast. Det justerbara duschhuvudet kan anpassas till dina egna behov även efter installationen. Systemet förhindrar kalkavlagringar på munstyckena. 60 munstycken i duschhuvudet och 63 munstycken i handduschen ger en jämn spray och full vattentäckning. Tack vare anti-twist-egenskaper slipper du att slangarna vrids. Duschstången kan monteras med skruvar och annat monteringsmaterial ingår vid leveransen. Njut av en skön dusch under denna bekväma regndusch!

499 kr

Fri frakt

vidaXL
vidaXL Dusch med handdusch rostfritt stål

vidaXL Dusch med handdusch rostfritt stål

Duschen är en optimal lösning för en lyxig duschupplevelse med regndusch och handdusch. Dess slimmade design, rena linjer och skimrande design gör att den smälter in i ditt badrum. Den bekväma kompletta uppsättningen består av ett duschhuvud i rostfritt stål och en handdusch, tillverkad av massiv ABS-plast. Det justerbara duschhuvudet kan anpassas till dina egna behov även efter installationen. Systemet förhindrar kalkavlagringar på munstyckena. 81 munstycken i duschhuvudet och 48 munstycken i handduschen ger en jämn spray och full vattentäckning. Tack vare anti-twist-egenskaper slipper du att slangarna vrids. Duschstången kan monteras med skruvar och annat monteringsmaterial ingår vid leveransen. Njut av en skön dusch under denna bekväma regndusch!

499 kr

Fri frakt

vidaXL
Logga in

Bli medlem gratis