Pannlampor

Filtrera
Specifikationer
Mått

1000+ produkter

Pannlampor Armytek Wizard C1 Pro Magnet USB

Armytek Wizard C1 Pro Magnet USB

Pannlampa, Batteriindikator, Strobe, Laddningsbart batteri inkluderat, Batteri: Li-Ion, 18350, Lumen: 1000, Räckvidd: 100 m, Vikt: 55g

695 kr
Pannlampor Lumonite Compass R
Bäst i test

Lumonite Compass R

Pannlampa, Vattentät, Justering av ljuspunkt (fokus), Batteriindikator, Laddningsbart batteri inkluderat, Batteri: Li-Ion, Lumen: 1054, Räckvidd: 115 m, Vikt: 162g

1 499 kr

Användarvänlig pannlampa av hög kvalitet som håller vad den lovar med imponerande stark ljusprestanda och lång räckvidd

PANNLAMPA

Vanliga frågor

En pannlampa fästs runt huvudet så att ljuskällan sitter på pannan, ovanför ögonen. Detta ger dig extra belysning samtidigt som du har händerna fria.

Det finns många modeller av pannlampor. Vissa har olika typer av lampor, andra klarar hårda väderförhållanden och en del modeller är mer enkla. Pannlampor finns också i flera olika prisklasser, ofta beroende på vilka funktioner de har.

Pannlampor passar att använda vid många olika aktiviteter. Om du gillar att vara utomhus är de utmärkta för löpning, till exempel om du ska springa trail eller liknande terräng, men även för klättring, vandring, segling, cykling, jakt, ridning, orientering eller promenader. Pannlampor är också mycket användbara för att kunna arbeta i mörker, för att läsa eller att ha om elen går i hemmet.

En pannlampa ska sitta bekvämt runt huvudet och inte klämma åt så att den börjar kännas obekväm efter ett tag. Det är också viktigt att pannlampan sitter stilla på huvudet när du rör dig, oavsett vilken typ av aktivitet du utför. Det ska vara lätt att justera pannlampans band och du ska kunna bära den med en mössa.

Den bästa pannlampan är den som bäst uppfyller dina behov.

  • Behöver du främst lång batteritid?
  • Hur starkt ljus behöver du?
  • Är det lätt att ändra ljusinställningarna vid behov?
  • Är det lätt att byta ut batterierna (om den inte är uppladdningsbar)?

För att kunna hitta den pannlampa som passar dig är det klokt att läsa på om olika modeller och läsa recensioner från andra konsumenter. Du kan också ta en titt på vårt test av pannlampor.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.