Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Träningsmattor

20 produkter

Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Träningsmatta - Tunturi - 'NBR' - Svart

Träningsmatta - Tunturi - 'NBR' - Svart

Träna på en bekväm fitnessmatta Tunturi Fitness Mat NBR Black är en fast fitnessmatta. Med en tjocklek på 1.5 cm ger fitnessmattan dig tillräckligt med stöd under träningen. Mattan är gjord av skumgummi så att den lätt kan rengöras. Skumgummit gör det även enkelt att rulla ihop fitnessmattan och ta den med till gymmet. Träningsmattan är 180 cm lång.

Fri frakt

220 kr
Nippon Sport  Logotyp
Trendy upphängning till träningsmattor. (2 stk.)

Trendy upphängning till träningsmattor. (2 stk.)

Med denna modell justerar du själv i önskat "ögonavstånd". NYHET - Smart upphängning för dina träningsmattor. Med denna modell justerar du själv i önskat "ögonavstånd". Mått: 10x10cm Färg: Silvergrå Upphängaren har följande kapacitet: Mats med en tjocklek av 1 cm: 15 st. Matt med en tjocklek av 1,5 cm: 10 st. Mats med en tjocklek av 0,5 cm: 20 st.
600 krinkl. frakt
501 kr

Fysia

Frontier Interlock Mat Träningsmatta

Frontier Interlock Mat Träningsmatta

Fri frakt

339 kr
EurekaShop Logotyp
HAMMER träningsmatta

HAMMER träningsmatta

HAMMER träningsmatta har en generös storlek och är mycket tålig, vilket gör den perfekt för pilates, yoga eller annan träning. Mattan passar även utmärkt för fysioterapiövningar. Tack vare den sköna tjockleken (ca 1,5 cm) och den mycket täta cellstrukturen erbjuder träningsmattan från HAMMER en skonsam vaddering och säkert skydd för lederna mot hårda golv. Viktig produktinformation: Material: skumgummiliknande gummi, mycket bra dämpning, halkfri, plan, tvättbar Färg: antracit Vik
689 krinkl. frakt
590 kr
Hammer Logotyp
Träningsmatta Workhouse Vikbar 4-Pack

Träningsmatta Workhouse Vikbar 4-Pack

Paketet innehåller: 4 st Träningsmatta Workhouse Vikbar
1 974 krinkl. frakt
1 875 kr

TräningsSpecialisten

Träningsmatta 12-pack blå av tectake

Träningsmatta 12-pack blå av tectake

Denna slittåliga och universellt användbara träningsmatta kan tack varje sina funktioner användas som skydd inom många områden. Vid träning kan den användas som golvskydd eller gymnastikmatta. Till och med i hushållet ger den effektiv ljuddämpning för tvättmaskiner. Den skyddar ditt golv där du behöver det. Genom att de enskilda plattorna hakar i varandra går de att lägga ut i raketfart och utöka efter behov. Praktiskt: Träningsmattan är mycket lättskött, eftersom den enkelt kan torkas av med en fuktig trasa. Klicka hem ditt exemplar av vår träningsmatta redan idag!

Fri frakt

1 615 kr
TecTake SE Logotyp
Träningsmatta Workhouse Pro

Träningsmatta Workhouse Pro

En proffsig matta som är skön och bekväm. Perfekt för pilates, stretching och yoga. Tillverad i ett tåligt material. Denna matta är lämplig att användas på företag och föreningar. Extra tjock proffesionell matta. Öljetter för upphängning. Tillverkad i PVC-fri TPE. Storlek: 173 x 61 cm Tjocklek: 1 cm
548 krinkl. frakt
449 kr

TräningsSpecialisten

Profilbild
Julia Zetterström ·

Kategoriansvarig Fitness