Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Filtrera

Pris (SEK)

Märke

Omdöme

Rea (%)

Butik

Material

Överdrag

Vikt (kg)

Lagerstatus

Specifikationer

Viktvästar

32 produkter

Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Viktväst - Tunturi - Svart - 5 KG

Viktväst - Tunturi - Svart - 5 KG

En tyngre träning Tunturis viktväst 5 kg lägger 5 ekxtra kilo på dina axlar under träningen. Du kan använda västen både vid konditionsträning som styrketräning med din egen vikt. Meningen är att västen ska göra din träning tyngre och öka din uthållighet. Viktvästen finns i en storlek i färgen svart.

Fri frakt

489 kr
Nippon Sport  Logotyp
Viktväst 5 kg

Viktväst 5 kg

Gymsticks 5 kg viktväst passar för löpning, gång och annan typ av träning där du vill ha lite extra motstånd i tillägg till kroppsvikten. Västen är justerbar så samma storleka passar för alla. Västytan är av nylon, och västen är fylld med järnsand. Storlek: onesize Denna produkt är tillfälligt slutsåld Frakt 0 kr för beställningar över 1000 kr. För mindre beställningar - fast fraktkostnad 90 kr (Samma väst finns i vår butik även med vikten 2.5 kg)
589 krinkl. frakt
499 kr

Funraise

Viktpaket 10 kg till Master Viktväst B.C Edition

Viktpaket 10 kg till Master Viktväst B.C Edition

749 krinkl. frakt
500 kr

Fitness Bolaget

Adjustable Weight Vest 10 kg

Adjustable Weight Vest 10 kg

Adjustable Weight Vest från Virtufit har en slitstark konstruktion av nylon och är ett mycket praktiskt komplement för dig som använder kroppen som vikt i dina övningar, t.ex. crossfit, löpning, powerwalk, pull-ups, hinderbana (OCR) eller chins. Den justerbara vikten mellan 1-10 kilo gör västen mycket mångsidig och ger dig möjligheten att börja på en lägre vikt för att sedan gå vidare till tuffare motstånd. Detta är bra för att minimera skaderisken och för att verkligen känna att varje kilo gör skillnad. Praktisk viktväst för funktionell träning Justerbar vikt 1-10 kg Slitstark konstruktion av nylon Ergonomiskt utformad för lätt användning Öka din kapacitet med högre motstånd i övningarna Höjer dina resultat och din

Fri frakt

999 kr
Fitnessbutiken Logotyp
Viktväst 2.5 kg

Viktväst 2.5 kg

Gymsticks 2,5 kg viktväst passar för löpning, gång och annan typ av träning där du vill ha lite extra motstånd i tillägg till kroppsvikten. Västen är justerbar så samma storleka passar för alla. Västytan är av nylon, och västen är fylld med järnsand. Storlek: onesize Leverantid till kund 3 - 5 vardagar. Frakt 0 kr för beställningar över 1000 kr. För mindre beställningar - fast fraktkostnad 90 kr (Samma väst finns i vår butik även med vikten 5 kg)
539 krinkl. frakt
449 kr

Funraise

Profilbild
Julia Zetterström ·

Kategoriansvarig Fitness

Vad är en viktväst?

En viktväst är en väst som ger extra belastning vid träning med egen kroppsvikt som exempelvis löpning eller styrketräning. Antalet viktpåsar kan anpassas efter träningsform och västen är justerbar för att passa olika kroppsformer.