Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Mares Cyklop

Relaterat hos våra butiker

(15)

Mask Ray, cyklop

Mask Ray, cyklop

Exklusiv mask vars konstruktion inspirerats av Mares tradition. Ramen är utrustad med integrerade spännen för en intuitiv justering av nackbandet. Med sin tidlösa design och modern teknik, är detta en mycket bekväm mask med en enastående passform. Rays tidlösa design har hög komfort och passform tack vare sitt nya spännsystem. Spännena är integrerade med maskens ram och är utformade för att vara lätta att hantera och enkel att justera. Resultatet är en mycket bekväm mask med enastående prestanda. Ray är en silikonmask i vuxenstorlek. Specifikationer : - Användare: Vuxen - Material: Silikon - Enkel att justera

XXL Sport & Vildmark
399 kr

438 kr

inkl. frakt

Mask Sharky Junior Cyklop

Mask Sharky Junior Cyklop

En snygg barnmask i silikon för bästa kvalité och passform med lätt justerbara spännen. En trendig kvalitetsmask med mycket bra passform för barn. Maskens spännen är lätt justerbara, även för barn. Masken har härdat glas och mjuk silikon för bästa komfort och säkerhet. Sharky är silikonmask för barn i åldern 4 till 7 år.

XXL Sport & Vildmark
299 kr

338 kr

inkl. frakt

Snorkelpaket - Fenor och cyklop snorkel vuxen - Mares -44/47

Snorkelpaket - Fenor och cyklop snorkel vuxen - Mares -44/47

Populärt snorkelpaket till utlandssemestern. Cyklop: - Siliter i kjolen som tätar mot ansiktet - Snabbjustering av cyklopet, spännet sitter fast på kjolen - Brett synfält - Tempererat glas Snorkel: - Mjuk led som ger en bra komfort i munnen - Vänsterställt bett - Ventil i botten - Siliter munstycke - Vågskyddad topp Hela setet är fritt från phthalater. Färg: Svart/blå Fenor X-One Suveränt snorkelfenor från Mares. Fenorna är utvecklade till nybörjare och medel avancerad. Dessa är fenor specialutvecklade, kortare och lättare för att man lätt ska kunna ta med dem på resor. Justering av fenorna utan spännen. Vilket gör att livslängden på fenorna är längre. Storlek: S/M 35-35 M/L 39/43 L/XL 44/47 Färg: Blå Märke: Mares OBS! Man får aldrig gå på land i X-One fenor. Testa utrustningen innan ev. resa utomlands. Fenor X-One har en skrymmande avgift på frakten med 20 kr.

Simbutiken
495 kr

Fri frakt

I lager

Populära sökningar

Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem