Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Manfrotto Ryggsäckar

6 produkter
Sortera efter popularitet
Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

MANFROTTO MB PL-PV-410 PRO LIGHT BACKPACK VIDEO

MANFROTTO MB PL-PV-410 PRO LIGHT BACKPAC...

Mångsidig ryggsäck för videokamera utformad för att passa ett brett spektrum av utrustning som mindre videokameror eller en DSLR och videorigg.
4 360 krinkl. frakt
4 220 kr
MANFROTTO MB PL-TLB-600 TELELENS BACKPACK PHOTO

MANFROTTO MB PL-TLB-600 TELELENS BACKPAC...

Ryggsäck framtagen för att ge plats och skydda en Pro DSLR med monterat teleobjektiv upp till 600 mm samtidigt som ryggsäcken är lätt och kompakt. Med en vadderad avdelare som fungerar som en vagga så att det ger stabilitet runt den tunga lasten. Du har snabb åtkomst av din utrustning. Som extra säkerhet finns även en säkringsrem som kan användas för att kamera och objektiv är på plats och korrekt balanserad.
3 315 krinkl. frakt
3 175 kr
MANFROTTO MB MN-T-CH-20 3V- SHOULDERBAG CHANGER-20

MANFROTTO MB MN-T-CH-20 3V- SHOULDERBAG ...

MANFROTTO Axelväska Manhattan Changer 20 3-Vägs 3 bäralternativ: axelväska, ryggsäck eller bärväska Förvarar DSLR / spegelfri kamerautrustning med 70-200 / 4 ansluten, Flexibelt kameraskydd för olika inredningsalternativ Dold stativhållarklaff Urtagbar inredning för säker förvaring av utrustningen Manfrotto Manhattan 3-vägs kamera och laptop-axelväska Changer 20, är perfekt för stadspendlare och människor som alltid är på resande fot med sin fotoutrustning. Manfrotto Manhattan-väskorna är utformade för att bäras hemifrån till jobbet eller var som helst medan du reser, går eller cyklar. Med sitt urbana utseende kommer de att vara dina perfekta följeslagare för din dagliga fotografering i staden! Tack vare sin urtagbara insats kan Changer 20 3-vägs axelväska, passa både premium spegellösa kameror (Compact System Camera) som en Sony A7- eller Fujifilm XT-serie, eller DSLR-kameror som en Nikon D3400 eller Canon EOS 1300D med upp till 70-200mm f4 objektiv monterad plus 2 extra objektiv. Nya Flexy Camera Shell, ett innovativt skyddssystem som konstruerats av Manfrotto, gör att du enkelt kan bygga om din väska för en DSLR- eller Compact System Camera-utrustning. Med sina röda flexi-delare kan du enkelt konfigurera din väska för att passa dina fotografiska behov! Changer 20 rymmer också en 15" laptop + iPad Pro 9.7". Men en av de stora fördelarna med denna väska är faktiskt hur du kan använda den på flera sätt. Ändra bara konfigurationen av handtagen och axelremmarna, så har du en axelväska, en bärhandtagsväska, eller en ryggsäck! Om du behöver en vanlig axelväska kan du enkelt fästa axelremmen som är ansluten till den yttre ringen. Om du bär mycket vikt och du vill förflytta dig snabbt och bekvämt, ta bara fram de två axelremmarna från bakre fickan och fäst dem på bottenringarna, så har du din ryggsäck färdig! Din tredje bärlösning gör det möjligt att konvertera din väska till en bärhandtagsväska. Var diskret och håll din utrustning säker med väskan i dina händer. Ta ba...
1 520 krinkl. frakt
1 380 kr
MANFROTTO MB MN-BP-MV-50 BACKPACK MOOVER 50

MANFROTTO MB MN-BP-MV-50 BACKPACK MOOVER 50

MANFROTTO Ryggsäck Manhattan Mover 50 Ryggsäck för att bära och skydda kamerautrustning och en laptop Rymmer en DSLR som 5D Mark IV med 70-200 / 2.8 monterad Flexy camera shell protection - flexibel skyddande inredning Urtagbar inredning för säker förvaring av utrustningen Belagt tyg för enkel rengöring Manfrotto Manhattan Mover 50 ryggsäck för kamera och bärbar dator är perfekt för stadspendlare och människor som alltid är på resande fot med sin kamerautrustning. Manfrotto Manhattan-väskorna är utformade för att transportera dina saker hemifrån till jobbet eller var helst du reser, går eller cyklar. Med sitt urbana utseende kommer de att vara dina perfekta följeslagare för din dagliga fotografering i staden! Dess urtagbara skyddande insats ger dig direkt två väskor i en. Den extremt funktionella inre insatsen har nya Flexy Camera Shell, ett innovativt skyddssystem framtaget av Manfrotto. Ryggsäcken är tillräckligt stor för att passa din DSLR med 70-200 / 2.8 objektiv monterad, plus upp till 4 objektiv och en blixt. I den övre delen finns också utrymme för din avancerade spegellösa kamera (Compact System Camera) som en Sony A7 eller Fujifilm XT-serie med standardzoom monterad plus ett extra objektiv. Du kan på ett säkert sätt ta ut din utrustning med hjälp av den bakre eller övre öppningen. På framsidan kan du bära ditt stativ tack vare NeverLose stativhållarsystem , som även passar för en skateboard, personliga saker som en jacka, eller en drönare. Denförvandlas till en minimal chic Manfrotto Manhattan Backpack genom att förvara fästremmarna i frontfacket. Den har två vadderade fack på andra sidan för att rymma en 15,6-tums bärbar dator och en iPad Pro 9.7. Om du inte behöver ta din fotoutrustning med dig, kan du helt enkelt ta bort den skyddande insatsen och använda din ryggsäck som en vardagsväska. Stor uppmärksamhet har gjorts vid valet av de bästa materialen: Ballistiskt väv av hög kvalitet skyddar din väska från repor och det belagda materialet på undersida...
1 935 krinkl. frakt
1 795 kr
MANFROTTO BACKPACK PRO LIGHT DRONE

MANFROTTO BACKPACK PRO LIGHT DRONE

Manfrottos D1 ryggsäck för drönare, innebär ett nytt sätt att både skydda och transportera din drönare med tillbehör. Den passar perfekt till DJI Phantom serien, inklusive senaste Phantom 3 och 4, samt en systemkamera med optik och ett stativ. Tre röda skyddspåsar omgärdar din drönare och dess tillbehör samt håller dem på plats. Olika fack för sändare, propellrar och batterier gör det enkelt att få överblick över tillbehören. Ryggsäcken är anpassad för de allra senaste drönarna, väger väldigt lite, är vattenskyddad och extremt rymlig. När man jämför med andra väskor på marknaden för drönare, är Manfrotto D1 perfekt för utomhusbruk och ger dig den rörlighet du behöver. Den smarta alternativa möjligheten att placera drönaren delvis utanpå ryggsäcken, med propellrarna monterade, gör det möjligt att snabbt och enkelt förflytta sig. Det finns även ett fack för upp till 17”:s laptop, eller tablet, för att kontrollera och distribuera dina bilder och filmer. Vid dålig väderlek skyddar du din Manfrotto D1 ryggsäck med medföljande regnskydd. D1 drönarryggsäcken har fått beröm för sin smarta och moderiktiga design och mottagit en Honourable Mention” av RED DOT juryn, ett globalt team av design experter!
2 490 krinkl. frakt
2 350 kr
Logga in

Bli medlem gratis