Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Datorryggsäck

300+ produkter

Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

1

3

...

7

Relaterat hos våra butiker

Datorryggsäck WENGER Metro 14"

Datorryggsäck WENGER Metro 14"

Dess lediga utseende och mångsidiga insida med flertalet fack för denna datorväska från Wenger perfekt för både vardags- och kontorsbruk. Väskan har ett vadderat datorfack, en repfri ficka för surfplattor samt justerbara remmar för ökad komfort, och låter dig därmed enkelt och bekvämt bära dina enheter när du pendlar till arbetet eller reser. Förvaringsmöjligheterna hjälper dig att hålla dina kablar, laddare och visitkort på plats, medan vagngenomföringen kan dras över handtaget på hjulbagaget om du föredrar att transportera väskan ovanpå en vagn..

796 kr

Fri frakt

Cleverchannel

Everki Atlas – Incheckningsvänlig laptopryggsäck, 13” till 17.3”

Everki Atlas – Incheckningsvänlig laptopryggsäck, 13” till 17.3”

Everki Atlas – Incheckningsvänlig laptopryggsäck, 13” till 17,3" – Checkpoint-friendly design – Justerbar laptopficka – Mängder av smarta fack Everki Atlas är en perfekt följeslagare på dina affärsresor. Med sin diskret eleganta utsida och sin genomtänkta och välorganiserade insida uppfyller den förväntningarna hos även den mest krävande resenär. ”Checkpoint-friendly” design gör passagen genom flygplatsens säkerhetskontroll till en enkel match: öppna helt enkelt facket 180 grader, lägg väskan platt på transportbandet och se på när din enhet passerar genom röntgenmaskinen utan att behöva ta ut den ur väskan – och skulle du av någon anledning uppmanas att ta den ur facket, så gör du det enkelt utan att behöva stuva om resten av väskans innehåll. Snabbt, enkelt och effektivt. Everki Atlas är också utrustad med nytt justerbart laptopfack – tre separata delar som användaren kan ställa in till önskad storlek och fästa med rejäla kardborrband. Den här fickan kan anpassas för att passa en 13" ultrabook lika stadigt, säkert och enkelt som den håller en 17,3" laptop. Den har även en mängd användbara och funktionella egenskaper, bland annat en filtfodrad iPadficka, en bagagerem med vagnshandtag, och en praktisk tidnings-/tidskriftsficka, för att nämna några. Kombinera det med den lätta vikten, hållbara högkvalitetsdragkedjor, mängder av välorganiserade fack och slitsar, ett nyckelringsspänne, apelsinfärgat högkontrastfoder, och massor av extra utrymme på insidan, och du har fått allt du överhuvudtaget kan önska dig i en laptopväska. Dessutom gör den mjuka ryggradsdynan och ett ergonomiskt fem-punkts balansremssystem att vikten fördelas ordentligt vilket gör att bäraren känner sig bekväm, även när väskan är fullpackad.

1 549 kr
1 578 krinkl. frakt

Love Your Phone

Wenger - CityPatrol 16" marinblå datorryggsäck med hjul och teleskophandtag

Wenger - CityPatrol 16" marinblå datorryggsäck med hjul och teleskophandtag

CityPatrol från Wenger är en datorryggsäck utrustad med hjul och teleskophandtaget. Med sin stilrena design och att man enkelt kan göra om väskan mellan att vara en ryggsäck och en kabinväska med hjul och teleskophandtag gör CityPatrol till en otroligt praktisk väska. Oavsett om du reser i affärer eller privat är CityPatrol en perfekt resekamrat. När man använder väskan som ryggsäck finns det en smart lösning där man täcker över hjulen och teleskophandtaget går att dölja helt i väskan. Går även att dölja axelremmarna när man använder väskan som en kabinväska på hjul.Vadderat fack för bärbar dator upp till 16" storlekDedikerat fack för surfplattaSkydd för hjulen när du använder den som ryggsäck. För inte smutsiga hjul ska förstöra kläderna och ger ökad bekvämlighetTeleskophandtaget går att fälla in och dölja helt i väskanRFID-skyddad fickaOlika fickor och fack för att kunna hålla ordning på dina prylarBekväm ryggpanel designad för att luften ska kunna cirkulera och hålla dig bekväm en varm dagLåsbar dragkedja (lås ingår inte)Storlek: 25 x 34 x 48 cmVolym: 24 literVikt: 2,7 kg

1 095 kr

Fri frakt

Bags Online

Logga in

Bli medlem gratis