Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Datorryggsäck - Laptopfack

200+ produkter
Sortera efter popularitet

1

3

...

6

Relaterat hos våra butiker

Everki Atlas – Incheckningsvänlig laptopryggsäck, 13” till 17.3”

Everki Atlas – Incheckningsvänlig laptop...

Everki Atlas – Incheckningsvänlig laptopryggsäck, 13” till 17,3" – Checkpoint-friendly design – Justerbar laptopficka – Mängder av smarta fack Everki Atlas är en perfekt följeslagare på dina affärsresor. Med sin diskret eleganta utsida och sin genomtänkta och välorganiserade insida uppfyller den förväntningarna hos även den mest krävande resenär. ”Checkpoint-friendly” design gör passagen genom flygplatsens säkerhetskontroll till en enkel match: öppna helt enkelt facket 180 grader, lägg väskan platt på transportbandet och se på när din enhet passerar genom röntgenmaskinen utan att behöva ta ut den ur väskan – och skulle du av någon anledning uppmanas att ta den ur facket, så gör du det enkelt utan att behöva stuva om resten av väskans innehåll. Snabbt, enkelt och effektivt. Everki Atlas är också utrustad med nytt justerbart laptopfack – tre separata delar som användaren kan ställa in till önskad storlek och fästa med rejäla kardborrband. Den här fickan kan anpassas för att passa en 13" ultrabook lika stadigt, säkert och enkelt som den håller en 17,3" laptop. Den har även en mängd användbara och funktionella egenskaper, bland annat en filtfodrad iPadficka, en bagagerem med vagnshandtag, och en praktisk tidnings-/tidskriftsficka, för att nämna några. Kombinera det med den lätta vikten, hållbara högkvalitetsdragkedjor, mängder av välorganiserade fack och slitsar, ett nyckelringsspänne, apelsinfärgat högkontrastfoder, och massor av extra utrymme på insidan, och du har fått allt du överhuvudtaget kan önska dig i en laptopväska. Dessutom gör den mjuka ryggradsdynan och ett ergonomiskt fem-punkts balansremssystem att vikten fördelas ordentligt vilket gör att bäraren känner sig bekväm, även när väskan är fullpackad.
1 578 krinkl. frakt
1 549 kr
Mammut Xeron Element 22l smoke 2019 Laptopryggsäckar

Mammut Xeron Element 22l smoke 2019 Lapt...

Funktionell ryggsäck för vardag och friluftslivMammut Xeron Element är en funktionell ryggsäck för både vardag och friluftsliv. Ryggsäcken har ett fack med dragkedja framtill, invändigt laptopfack och nätfickor på sidorna. Perfekt för dagsturer, vandring, resor, till jobbet eller klättergymmet.Contact™- stabil ryggpanelYtterficka med stor vertikal dragkedjeöppning och flera invändiga fack2 sidofickor i meshVadderat datorfack med åtkomst utifrånInnerficka i A4-storlekReflexer för synlighet i mörkerVolym: 22 lVikt: 550 gMaterial: Polyester 600D

Fri frakt

715 kr
Addnature
Haglöfs Helios VX Backpack true black 2019 Laptopryggsäckar

Haglöfs Helios VX Backpack true black 20...

Minimalistisk pendlingsryggsäckPerfekt för transportering av vardagens förnödenheter eller packning för kortare vandringar. Tillverkad i slitstark polyester och nylon med miljövänligare läderinslag. Materialet står emot de flesta busväder och har fått sig en fluorkarbonfri ytbehandling som extra skydd mot väta och smuts. Huvudfacket kan du komma åt på två sätt. Genom topplocket som du enkelt rullar ned och stänger eller via den vattenresistenta dragkedjan på sidan. Ryggsäcken har flertalet fickor att organisera dina saker i, bland annat ett vadderat laptopfack.

Fri frakt

1 800 kr
Addnature
Logga in

Bli medlem gratis