Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Kavat Lära-gå-skor Barnskor

36 produkter
Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

Relaterat hos våra butiker

Kavat - Tinka EP Gul Lära-gå-skor (Ekologiska), Stl 19-26

Kavat - Tinka EP Gul Lära-gå-skor (Ekologiska), Stl 19-26

Kavat Tinka Yellow Innermått ca: 19: 118mm 23: 144mm 20: 124mm 24: 150mm 21: 131mm 25: 159mm 22: 138mm 26: 165mm Typ: Höstkänga Material: Eco Performance Leather Foder: Vegitabilgarvat skinn Innersula: Vegitabilgarvat skinn, uttagbar Mellansula: Stötdämpande microfiber Yttersula: Gummi (TPR) En liten känga med fransar baktill. Den är tillverkad i det miljövänliga lädret Eco Performance. Skinnet andas bra och formar sig väl efter foten. Den praktiska kardborrebandsöppningen justeras enkelt efter fotens behov. Denna modell sitter perfekt på nästan alla fötter. Den är fodrad med mjukt skinn. Mellansulan är stötdämpande och där finns en uttagbar innersula i skinn. Yttersulan är gjord av gummi för bra grepp. Denna sko rengörs enkelt med hjälp av en fuktig trasa och smörjs sedan in med ofärgat skovax. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara skinnet på bästa sätt. Färgen kan komma att mörkna lite i samband med insmörjningen. När skon inte används ska den förvaras mörkt. Undvik fuktiga miljöer.

699 kr

Fri frakt

Promenix
Kavat - Fiskeby XC Mörkbrun Varmfodrade Lära-gå-skor (Fleece), Stl 19-24

Kavat - Fiskeby XC Mörkbrun Varmfodrade Lära-gå-skor (Fleece), Stl 19-24

Passform: Normal/bred Ca innermått. 19- 121mm 22- 141mm 20- 127mm 23- 148mm 21- 134mm 24- 154mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5cm längre än foten när den tas i bruk. Typ: Sneaker till hösten och varmare vinterdagar Ovandel: Cross Country Leather Foder: Fleece Innersula: Stötdämpande microfiber Yttersula: Gummi (TPR) Fiskeby- En av höstens stora favoriter till de minsta barnen. Den är tillverkad i skinn (Cross Country leather) som är behandlat för att vara vatten och smutsavstötande samtidigt som det andas och är mycket slitstarkt, fodrad med fleece. Modellen är utformad för att passa barns fötter och är mycket enkel att ta på tack vare vid öppning och praktisk kardborreknäppning. Den är förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Den mjuka och stötdämpande innersulan med andas egenskaper ger en skön miljö inuti skon. Yttersulan är gjord i gummi med mycket bra grepp och avrullning. Som alla Kavats skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

649 kr

Fri frakt

Promenix
Kavat - Fiskeby XC Lila Varmfodrade Lära-gå-skor (Fleece), Stl 19-24

Kavat - Fiskeby XC Lila Varmfodrade Lära-gå-skor (Fleece), Stl 19-24

Passform: Normal/bred Ca innermått. 19- 121mm 22- 141mm 20- 127mm 23- 148mm 21- 134mm 24- 154mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5cm längre än foten när den tas i bruk. Typ: Sneaker till hösten och varmare vinterdagar Ovandel: Cross Country Leather Foder: Fleece Innersula: Stötdämpande microfiber Yttersula: Gummi (TPR) Fiskeby- En av höstens stora favoriter till de minsta barnen. Den är tillverkad i skinn (Cross Country leather) som är behandlat för att vara vatten och smutsavstötande samtidigt som det andas och är mycket slitstarkt, fodrad med fleece. Modellen är utformad för att passa barns fötter och är mycket enkel att ta på tack vare vid öppning och praktisk kardborreknäppning. Den är förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Den mjuka och stötdämpande innersulan med andas egenskaper ger en skön miljö inuti skon. Yttersulan är gjord i gummi med mycket bra grepp och avrullning. Som alla Kavats skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. Passform: Normal/bred Ca innermått. 19- 121mm 22- 141mm 20- 127mm 23- 148mm 21- 134mm 24- 154mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5cm längre än foten när den tas i bruk.

649 kr

Fri frakt

Promenix
Kavat - Fiskeby XC Rosa Varmfodrade Lära-gå-skor (Filt), Stl 19-24

Kavat - Fiskeby XC Rosa Varmfodrade Lära-gå-skor (Filt), Stl 19-24

FISKEBY XC Höstens populäraste sko för de minsta barnen.Tillverkad i hållbart och vattenavstötande Cross Country-läder som andas.Vid öppning gör dem enkla att ta av/på och den praktiska kardborreknäppningen justeras enkelt efter fotens behov. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Invändigt fleecefodrad med en stötdämpande innersula i microfiber som ger skön komfort och miljö inuti skon.Yttersulan är gjord i gummi med bra grepp och avrullning. Som alla Kavats skor fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. Typ: Höstkänga Ovandel: Cross Country Läder Foder: Fleece Innersula: Microfiber Yttersula: Gummi (TPR) Passform: Normal/Bred Ca innermått. 19- 121mm 22- 142mm 20- 128mm 23- 148mm 21- 135mm 24- 154mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5 cm längre än foten när den tas i bruk. Skötselråd: Lätt att rengöra med vatten och milt tvättmedel. Kan impregneras och putsas med skokräm vid stark nötning. Torkas ej i stark värme. Glöm inte insidan, häll ur eventuellt grus och sand.

649 kr

Fri frakt

Promenix
Kavat - Edsbro EP Havsblå Lära-gå-skor , Stl 19-26

Kavat - Edsbro EP Havsblå Lära-gå-skor , Stl 19-26

Typ: Klassisk lära-gå-sko Ovandel: Eco Performance Leather Foder: Vegetabilgarvat skinn fritt från krom Innersula: Vegetabilgarvat skinn fritt från krom, urtagbar Mellansula: Stötdämpande microfiber Yttersula: Gummi (TPR) Denna produkt är miljömärkt med EU Ecolabel. Samtliga komponenter i skon är testade och godkända. Genom att köpa skor märkta med EU Ecolabel bidrar du till minskad miljöpåverkan. Passform: Normal Ca innermått. 19- 117mm 23- 145mm 20- 124mm 24- 150mm 21- 133mm 25- 157mm 22- 139mm 26- 164mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5cm längre än foten när den tas i bruk. EDSBRO EP Miljömärkt Generationer av barn har tagit sina första steg i denna klassiska signatur modell. Den har så klart uppdaterats och förbättrats en hel del genom åren men igenkänningsfaktorn är fortfarande hög. Detta är den miljömärkta varianten som är tillverkad i hållbart och vattenavstötande Eco Performance-läder, fritt från krom. Skinnet andas otroligt bra och formar sig fantastiskt bra efter foten. Vid öppning gör dem enkla att ta av/på och snörningen justeras enkelt efter fotens behov. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Den är invändigt skinnfodrad. Mellansulan är mjuk och stötdämpande med en ovanliggande och urtagbar innersula i skinn. Yttersulan är gjord i gummi som ger bra grepp. Den är framtagen för att vara extra mjuk och flexibel. Miljömärkt med EU Ecolabel, och som alla Kavat skor fria från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. Rekommenderad av Dr. Mattias Ahlinder en av Sveriges ledande ortopedspecialister på barn. Södra Älvsborgs sjukhus, Borås. Skötselråd: Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar Kavat Eco wax som är speciellt framtaget till det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett l...

749 kr

Fri frakt

Promenix
Kavat - Hammar EP Gul Lära-gå-skor, Stl 19-24

Kavat - Hammar EP Gul Lära-gå-skor, Stl 19-24

Material: Eco Läder Sula: Gummi

749 kr

Fri frakt

Promenix
Edsbro

Edsbro

Denna fina lära-gå-sko är tillverkad i Cross Country-läder som är behandlat för att vara vatten- och smutsavstötande samtidigt som det andas och är mycket slitstarkt. Vid öppning som gör dem enkla att ta av/på och snörningen justeras enkelt efter fotens behov. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Den mjuka och stötdämpande innersulan som andas ger en skön miljö inuti skon. Yttersulan är gjord i gummi med mycket bra grepp och avrullning.

499 kr

Fri frakt

Scorett
Kavat - Hammar XC Svart, Stl 19-24

Kavat - Hammar XC Svart, Stl 19-24

Typ: Klassisk lära-gå-sko Ovandel: Cross Country Leather Foder: Textilfoder Innersula: Vegetabilgarvat skinn fritt från krom, urtagbar Mellansula: Stötdämpande microfiber Yttersula: Gummi (TPR) Passform: Normal Ca innermått. 19- 117mm 22- 136mm 20- 123mm 23- 142mm 21- 130mm 24- 148mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5cm längre än foten när den tas i bruk. Hammar- En favorit till de minsta barnen. Den är tillverkad i vårt hållbara och vattentåliga XC-läder, det har också otroliga andasegenskaper. Modellen är utformad för att passa barns fötter och är mycket enkel att ta på tack vare vid öppning och praktisk kardborreknäppning. Den är invändigt textilfodrad och förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Den urtagbara innersulan i skinn tillsammans med en stötdämpande mellansula ger skön komfort och miljö inuti skon. Innersulan är urtagbar med storleksmarkering längst fram vid tån. Det går också utmärkt att använda skon även utan innersula. Yttersulan är gjord i gummi speciellt utvecklad för att vara extra mjuk och smidig, den har också mycket bra grepp och avrullning. Som alla Kavats skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

499 kr
528 krinkl. frakt
Promenix
Kavat - Hammar XC Silver, Stl 19-24

Kavat - Hammar XC Silver, Stl 19-24

Typ: Klassisk lära-gå-sko Ovandel: Cross Country Leather Foder: Textilfoder Innersula: Vegetabilgarvat skinn fritt från krom, urtagbar Mellansula: Stötdämpande microfiber Yttersula: Gummi (TPR) Passform: Normal Ca innermått. 19- 117mm 22- 136mm 20- 123mm 23- 142mm 21- 130mm 24- 148mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5cm längre än foten när den tas i bruk. Hammar- En favorit till de minsta barnen. Den är tillverkad i vårt hållbara och vattentåliga XC-läder, det har också otroliga andasegenskaper. Modellen är utformad för att passa barns fötter och är mycket enkel att ta på tack vare vid öppning och praktisk kardborreknäppning. Den är invändigt textilfodrad och förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Den urtagbara innersulan i skinn tillsammans med en stötdämpande mellansula ger skön komfort och miljö inuti skon. Innersulan är urtagbar med storleksmarkering längst fram vid tån. Det går också utmärkt att använda skon även utan innersula. Yttersulan är gjord i gummi speciellt utvecklad för att vara extra mjuk och smidig, den har också mycket bra grepp och avrullning. Som alla Kavats skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

499 kr
528 krinkl. frakt
Promenix
Kavat - Hammar XC Mörkblå, Stl 19-24

Kavat - Hammar XC Mörkblå, Stl 19-24

Typ: Klassisk lära-gå-sko Ovandel: Cross Country Leather Foder: Textilfoder Innersula: Vegetabilgarvat skinn fritt från krom, urtagbar Mellansula: Stötdämpande microfiber Yttersula: Gummi (TPR) Passform: Normal Ca innermått. 19- 117mm 22- 136mm 20- 123mm 23- 142mm 21- 130mm 24- 148mm Denna typ av sko ska vara mellan 1-1,5cm längre än foten när den tas i bruk. Hammar- En favorit till de minsta barnen. Den är tillverkad i vårt hållbara och vattentåliga XC-läder, det har också otroliga andasegenskaper. Modellen är utformad för att passa barns fötter och är mycket enkel att ta på tack vare vid öppning och praktisk kardborreknäppning. Den är invändigt textilfodrad och förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Den urtagbara innersulan i skinn tillsammans med en stötdämpande mellansula ger skön komfort och miljö inuti skon. Innersulan är urtagbar med storleksmarkering längst fram vid tån. Det går också utmärkt att använda skon även utan innersula. Yttersulan är gjord i gummi speciellt utvecklad för att vara extra mjuk och smidig, den har också mycket bra grepp och avrullning. Som alla Kavats skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

499 kr
528 krinkl. frakt
Promenix
Logga in

Bli medlem gratis