• Rea
 • Guider
 • Om oss
 1. Start
 2. Datorprodukter
 3. Kringutrustning
 4. Skrivare
 5. Bläckstråle Skrivare

Bläckstråle Skrivare

Filtrera
Specifikationer
Kommunikation
Utskrift
Skärm
Lagring
Minne
Hållbarhetsinformation
Strömförsörjning
Mått

500+ produkter

Bläckstråle Skrivare HP DeskJet 2820e
Populär

HP DeskJet 2820e

4,3

Bläckstråle, Kopiator, Scanner

499 kr548 kr
NetOnNet
Elon
i 26 butiker

Tre tips när du ska köpa skrivare

Det finns två olika teknologier när det gäller skrivare och som lämpar sig till olika utskriftsbehov.

 • Bläckstråleskrivare – Moderna bläckstråleprinters är bra om man skriver ut många olika typer av utskrifter, såsom fotoutskrifter, textdokument och liknande, men att man kanske inte skriver ut stora mängder text så ofta. De har en bra avvägning mellan hög kvalitet på utskrifter av fotografier och snabba textdokument.

 • Laserskrivare – Dessa lämpar sig bäst om man skriver ut mycket och enfärgat. Förutom att de ofta är snabbare så innebär sättet laserskrivare skriver ut på att de kan skriva ut betydligt mer till ett billigare pris per sida innan man måste byta kassett.

Många skrivare kommer med en inbyggd skanner, de kallas då ibland för multifunktionsskrivare. Funktionen är smidig att ha om du ofta skannar dokument, och är både billigare och tar mindre plats än att skaffa en separat scanner. Men skannar du väldigt sällan räcker det kanske med mobiltelefonen.

Skrivare har genom tiderna gjort sig ett namn genom att strula och vara svåra att koppla upp sig till. Detta slipper du enkelt genom att kolla vad för sorts anslutningar skrivaren är kompatibel med.

 • USB-anslutning är till exempel bra om du behöver skriva ut från USB-stickor eller externa hårddiskar.
 • Wi-fi-anslutning är numera det vanligaste och erbjuder en smidig trådlös lösning.
 • Vill man ha det lilla extra kan man till exempel kolla på Wi-fi Direct som låter dig koppla skrivaren direkt till trådlösa enheter som till exempel din telefon för snabb utskrift.
Annons