Tangentbord till tablets

Nordisk
Filtrera
Specifikationer
Mått

300+ produkter

Tangentbord till tablets Samsung Book Cover Keyboard Slim for Galaxy Tab S7+/S7 FE/S8+ (Nordic)
-35%

Samsung Book Cover Keyboard Slim for Galaxy Tab S7+/S7 FE/S8+ (Nordic)

1 182 kr771 kr

Tre tips när du ska köpa tangentbord

Förutom standardtangentbord finns det mängder av olika keyboards som är anpassade för olika syften. Här följer två exempel.

  • Gaming. En av de numera vanligaste anpassade tangentborden är de som är gjorda specifikt för gaming. Välj denna typ av tangentbord om du främst ska spela spel.

  • Jobba hemifrån. Om du främst ska använda tangentbordet till ditt jobb så kan det vara värt att investera i ett ergonomiskt tangentbord. Dessa kan se ut på lite olika sätt så det är upp till dig att fundera över vad som passar din jobbsituation. Arbetar du med siffror, är t.ex. ett tangentbord med inbyggd numerisk knappsats ovärderligt.

Det finns även speciellt utformade ergonomiska tangentbord. Dessa ser ofta lite speciella ut, det är t.ex. vanligt att de är lite böjda eller välvda, och är anpassade för att kunna användas under lång tid utan att du får värk eller förslitningsskador.

Ett säkert sätt att få reda på om du kommer att trivas med ditt tangentbord är att testa några olika i fysiska affärer. Hur känns knapparna? Kan du tänka dig jobba på tangentbordet under längre tid?

Även om ett tangentbord ska kännas bra från början så ska man också förvänta sig att det kan ta lite tid innan man är helt bekväm med det. Detta gäller särskilt om man köpt ett nytt tangentbord i ergonomiska syften då man till viss del måste lära om sig hur man skriver på ett ergonomiskt sätt.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.