Verifierade recensioner

Undersökningen är uppdelad i två delar där återförsäljaren utvärderas vid köptillfället och efter leverans av produkten. I båda delarna betygsätter kunden återförsäljaren utifrån skalan 1-5, där 5 är det högsta betyget (Utmärkt) och 1 är det sämsta betyget (Dåligt).

  • Del 1: Utvärdering av köpprocessen (startas på återförsäljarens orderbekräftelsesida)
  • Del 2: Utvärdering av leverans (mailas ut till köpare automatiskt efter ca en vecka)

När scriptet för verifierade recensioner är implementerat och klart så kommer ni få ett stadigt flöde av recensioner ganska snart. I de fall ni får en negativ recension eller helt enkelt bara vill skriva ett svar till någon, maila oss så lägger vi upp det med en gång. Det kan vara viktigt att vara aktiv här och föra en synlig dialog med era kunder för att framstå som servicevilliga och visa att ni har en god kundkontakt.

Här är en testlänk som ni kan använda för att se hur undersökningen ser ut: Kundundersökning - test

Efter en komplett recension sker publicering på PriceRunner och kan se ut såhär: Exempel

Med en komplett recension erhåller ni status verifierade recensioner.

De återförsäljare som aktiverar verifierade recensioner har möjlighet att bli utsedda till årets e-handlare av våra konsumenter.

Logga att använda kan ni hitta i vår bildbank.

OBS! Vi har verktyg för att kontrollera recensionerna för att se om de är skapade på ett misstänkt sätt. Då vi upptäcker falska recensioner förlorar kunden möjligheten att använda verifierade recensioner.

Logga in
Bli medlem