PriceRunner x Dreamhack

Tävla och vinn din drömdator

Vad skulle du göra om du fick 20 000 kr att bygga din dröm-PC med? Nu har du chansen att bygga ihop din ultimata setup med PriceRunner och Dreamhack och vinna hela rubbet.

Tävlingen är nu avslutad!

Stort grattis till @Bongen och @Kiyya som har vunnit sin drömdator!

Bygg din dröm-PC med PriceRunner och Dreamhack

Vi på PriceRunner älskar gamers av alla sorter och det finns ingenting vi älskar mer än att tävla ut riktigt feta gamingburkar. Sedan 2021 har vi årligen tävlat ut en riktig monsterdator, där användarna fått klura ut kniviga ledtrådar på vår sajt för att hitta alla komponenter till bygget.

Men ibland gör man det kanske bäst själv. Så i år har vi gått ihop med Dreamhack för att erbjuda en tävlingsupplevelse utöver det vanliga för alla PC-gamers. I denna unika tävling får Dreamhacks streamers och spelare fria tyglar att bygga ihop sin drömdator med komponenter upp till ett värde av 20 000 kr. Sedan får samtliga PriceRunner-användare rösta på de byggen de tycker är bäst!

Senaste tävlingsbidragen

Kolla in de senaste bidragen och vilka byggen som hittills har fått flest röster!

Senaste listorna

Populäraste listorna

Så tävlar du

  1. Logga in på ditt PriceRunner-konto och spara de komponenter du vill ha i din drömdator i en lista. Du skapar en lista genom att gå in på din profil och klicka på Skapa ny lista, eller klicka på ett hjärtat bredvid en produkt du vill ha med i drömbygget för att starta en ny lista på en gång. När du känner dig nöjd, döp listan till PriceRunnerxDreamhack2023

  2. Se till att listan är publik genom att klicka i det lilla reglaget under Dela listan och att billigaste totalpriset inte överstiger 20 000 kr. Om du inte vill dela ditt användarnamn med resten av världen kan du klicka i att du vill dölja din profil när du delar listan och tilldelas ett slumpmässigt utvalt djur istället.

  3. Nu är du med i tävlingen!

Se till att samla röster på din setup genom att dela med dig av din lista till vänner, bekanta, familj - ja, alla som kan tänkas hjälpa dig komma ett steg närmare din drömdator! Länken till din lista hittar du under Dela lista när du är inne på listan.

Tävlingen pågår under hela Dreamhack Summer, den 16-19 juni 2023. En jury kommer sedan att välja ut vår vinnare bland de mest röstade bidragen från gamers respektive streamers på Dreamhack. Så glöm inte att rösta på din favorit i din tur!

Tävlingsvillkor

Tävlingen är öppen för alla som enligt lag är bosatta i Sverige, är över arton (18) år vid anmälningstillfället och har full rättshandlingsförmåga att ingå ett avtal.

Här hittar du närmare information om tävlingsvillkoren

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss