Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

10 presenttips för den inredningsintresserade

AvPriceRunnerUppdaterad 25 september 2019

Har du en släkting eller kär vän som brinner för inredning? Inför födelsedagar och jul kan man ibland ha tur med väldigt specifika önskelistor, så man vet att mottagaren blir nöjd med sin present. Men ibland behöver man vara kreativ och komma på något eget. För den som tycker om att sätta guldkant på hemmet med hjälp av vackra föremål kommer här tips på 10 trendiga gåvor.

1. By On Cheetah Vas

För den som tycker om att hänga med på de senaste trenderna så är en vas formad som ett vilddjur faktiskt helt rätt. Om den sedan används för att ha blommor i eller inte spelar ingen roll - den passar utmärkt som prydnad precis som den är.

2. Ernst Round Vas

Är mottagaren av gåvan en person som inte lägger så stor vikt vid trendspecifika produkter utan hellre investerar i tidlösa detaljer så är Ernst runda vas något att satsa på. Det platsar året runt, i alla hem.

3. Skultuna Kin 3-pack Värmeljuslykta

Inför mörkare tider är den perfekta presenten värmeljuslyktor. Dessa vackra ljuskällor bidrar till att göra ett hus till ett hem. Ljuslyktorna kommer i flera färger, så att det blir enkelt att välja ut födelsedagsbarnets favoritkulör.

4. Strömshaga Rak Oljelampa

En oljelampa må låta lite udda att ge bort, men det kan bli en riktigt spännande present. Denna ståtliga lampa från Strömshaga passar de som gillar lite av en gammaldags känsla, om man vill bryta av det moderna i hemmet. Kan placeras likaväl på bordet som på fönsterkarmen.

5. Woodwick Linen Doftljus

Känns det omöjligt att komma på någon present till den nyinflyttade så passar ett stilrent ljus in i som en fin detalj vilket hem som helst. Grädde på moset är att ett Woodwickljus får ditt hem att dofta ljuvligt.

6. Voluspa Prosecco Rose Doftljus

Har du koll på vilka färger som passar hos din vän så kan du satsa på ett lite mer designat ljus, som matchar övrig inredning. Men självklart fortfarande med doft, som denna romantiska Voluspa Prosecco Rose!

7. Kosta Boda Snöboll Värmeljuslykta

Alla hem i Sverige borde ha en Snöboll Ljuslykta, då det är en sann designklassiker. Ge bort i gåva i höst, om inte för att representera vårt land så för det vackra skenet det ger ifrån sig när man tänder ett värmeljus och placerar i lyktan.

8. Bloomingville Bubble Blomkruka

Den klassiska inflyttningspresenten är en växt, gärna något lättskött som inte kräver för mycket av gåvans mottagare. Med den här krukan från Bloomingville så kommer den nyinflyttade aldrig glömma vilken växt som kom från just dig!

9. Iittala Mariskooli

Iittala Mariskooli är skålarnas skål. Denna klassiker passar i allas hem och lär bli välanvänd. Använd den för helgens godis, för en trött torsdagskvälls nötter eller bara som dekor på matbordet?

10. Cooee Ball 8cm Vas

Vill du inte lägga alltför mycket pengar på gåvan så är denna lilla vas från Cooee ett riktigt kap. Det gör så mycket att ha en liten vas med småblommor i hemmet, och om hösten kan man med fördel placera vackra höstlöv däri.

Kommentera artikeln

Vi erbjuder möjligheten att kommentera artiklar. Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra skribenter. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu ingen kommentar. Bli först att kommentera!

Logga in

Bli medlem gratis