Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sponsrat innehåll

Surface – De perfekta datorerna för alla tillfällen

Uppdaterad 15 april 2020

Du förtjänar ett arbetsverktyg som inte begränsar dig. Med Microsoft Surface finns det något för alla, både i jobbet och på fritiden.

Din dator är mycket mer än bara en anonym maskin. Det är din följeslagare och arbetskamrat både på jobbet och på fritiden. Oavsett vad du använder den till förtjänar du det allra bästa i alla lägen. Det är där Microsofts Surface-familj kommer in i bilden.

Surface har något för alla

Från den kreativa designstationen till det kraftfulla mobila kontoret eller de som alltid bär med sig datorn - Surface har något för alla. Surface Pro 6 är den ultimata 2-i-1-lösningen för de som alltid vill bära med sig sin dator. Med fantastisk batteritid och en bländande skärm sätter den ribban för hur en surfplatta ska se ut och fungera. Med ett enkelt klick fäster du tangentbordet Type Cover och går omedelbart från surfplatta till fullfjädrad dator.

Traditionell laptop i supermodernt utförande

Är det en traditionell laptop du letar efter kan du inte gå fel med Surface Laptop 2. Med sitt slimmade format är den lätt att ta med samtidigt som den tål att arbeta med länge utan att behöva laddas. Skriv på det tysta och fingervänliga tangentbordet, eller rita på skärmen. Valet är ditt.

Perfekt kombination av surfplatta och laptop

Kan du inte välja mellan surfplatta eller laptop och vill samtidigt ha all kraft du behöver för att släppa lös din kreativitet? Då är det Surface Book 2 du ska ta dig en titt på. En fullfjädrad laptop med prestanda och batteri i absolut högsta klass. Med ett enkelt klick kopplar du loss skärmen och har en fenomenal surfplatta med skärm i världsklass.

Släpp lös din kreativitet

För den kreativa studion eller hemmakontoret finns Surface Studio. En förstklassig allt-i-ett-dator med bländande vacker skärm på 28 tum. Använd den som en vanlig stationär dator, eller vik ner skärmen och få en digital rityta som inte liknar något annat.

Surface representerar det bästa och mest genomtänkta du kan hitta bland moderna datorer. Allt för att ditt arbetsverktyg inte ska hindra dig och din kreativitet utan bli en ovärderlig partner både på arbetet och på fritiden.

Kolla in Microsofts kampanjsida för att ta del av deras grymma erbjudanden på Surface-produkter

Välkommen till Surface-familjen!

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!