Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Städa undan sommaren från trädgården

AvPriceRunnerUppdaterad 13 september 2019

När både löv och äpplen faller mot marken, och snart får sällskap av vinterns första snöflingor, så är det dags att städa undan sommartillbehören från trädgården. Har man inte ett stort förråd att stuva in sakerna i så får man hitta andra sätt för att få möbler, grillar och terassvärmare skyddade från väder och vind.

När en ska städa undan sommarsakerna från trädgården så ställs ens brist på ledigt förvaringsutrymme ibland på sin spets. Har du tillräckligt med plats på husets fram- eller baksida för en soffgrupp, ett matbord med stolar och kanske en grill? Men inte så mycket plats över under tak för att vinterförvara allt? Att exempelvis låta gasolgrillen stå framme året runt brukar i längden inte vara någon god idé...

Det behövs dock inte att du tar fram stora snickarlådan för att bygga ihop ett förvaringsskjul. Istället finns det gott om andra, smidiga lösningar för skydd och förvaring av de flesta slags föremål.

Tre smidiga förvaringslösningar i trädgården

Kommentera artikeln

Vi erbjuder möjligheten att kommentera artiklar. Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra skribenter. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu ingen kommentar. Bli först att kommentera!

Logga in

Bli medlem gratis