Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Spara pengar på spelkonsoler under Black Friday

AvPriceRunnerUppdaterad 2018-11-09

Spelkonsoler har alltid varit populära att söka efter under Black Friday. Många önskar sig det i julklapp, och därför kan man spara pengar om man är ute i god tid för julhandlandet.

Mörkret och kylan har börjat smyga sig på, och fler spenderar mer tid inomhus. Många väljer då att lägga sin tid på att dra igång spelkonsolen. PlayStation, Nintendo, Xbox – vilken du än väljer så kan du hitta ett bra pris på PriceRunner.

Black Friday är den stora rea-dagen, och då väljer flera butiker att sätta ett lägre pris på populära spelkonsoler. Vi har jämfört priserna en månad innan Black Friday, och ser att du sparar i genomsnitt 5 procent på priset om du väljer att köpa en spelkonsol på den stora rea-dagen. Bland de populäraste spelkonsolerna 2017 så sjönk Sony PlayStation 4 Slim 1TB inklusive FIFA 18 och två DualShock 4 med hela 27 procent i pris på Black Friday.

Det kan dessutom vara läge att köpa spelkonsol under Black Friday, istället för två veckor senare. Många butiker väljer att höja sina priser lagom till julhandeln igen. Enligt vår statistik så höjs priserna på spelkonsoler i genomsnitt med nästan 9 procent två veckor efter Black Friday.

Här hittar du de bästa Black Friday-kampanjerna

Inte medlem? Bli medlem