Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Påskägg utan godis - 12 smarta presenter du kan lägga i barnens påskägg!

AvPriceRunnerUppdaterad 15 april 2019

Alla älskar vi väl godis, men ibland kan det nog bli lite för mycket av det goda. Kanske har barnen redan fått så mycket godis av mor- och farföräldrar att det rinner choklad ur öronen på dem? Kanske finns det småbarn i familjen som ännu inte introducerats för karamellernas välsmakande värld? För de tillfällena kommer här tips på smarta prylar och presenter för olika åldrar, som alla är små nog att rymmas i ett påskägg.

Förutom klassiker som en ask russin eller en frukt så kan det vara klurigt att komma på bra påskpresenter att stoppa i barnens påskägg. Men väljer man att frångå det ätbara och sikta in sig på små present istället så finns det ändå en hel del bra alternativ att fylla ägget med.

Små presenter för små barn

Säg det barn som inte gått igenom en Pippi-fas? Ett trepack Pippi-figurer ryms med lätthet i ägget och kan bjuda in till många timmars lek. En annan populär aktivitet är att tumla runt i badkaret. Då är det perfekt med ett påskägg packat med nya badleksaker och ett riktigt välskummande bubbelbad. En mysig lässtund i soffan är heller aldrig fel, och böcker i miniformat är som gjorda för att påskharen ska leverera dem i äggförpackning. Pixi-böckerna finns det ett nästintill oändligt antal av, så det går att hitta en passande saga för alla små öron.

Minigrejer för de mellanstora

För de lite större barnen, som kanske också uppskattar en present som kontrast till alla godsaker, så kan vi tipsa om att både Pokémonkort och minifigurer från Lego har precis rätt storlek. Hatchimals har ju redan rätt form för påsken. Och den senaste stora leksaksboomen med Beanie Boos är också ett säkert kort för påskägget. Har ens stora barn dessutom en förkärlek för tv-spel kanske en ny Amiboo för Nintendo Switch eller en ny figur till Skylanders-spelet känns lagom för påskägget - både i pris och storlek.

Glöm inte bebisen!

För riktigt färska nytillskott till familjen så vidhåller vi att man oavsett ålder givetvis har rätt till ett påskägg. Lämpliga påskpresenter för bebisar är en greppvänlig skallra, eller kanske ett lekfullt hänge för barnvagnen eller babyskyddet.

Glad påsk!

Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem