Årets e-handlare 2021 är igång!

Profilbild

Uppdaterad 16 mars 2021

Den stora utmärkelsen för alla e-handlare är igång. Det är äntligen dags att utse Årets e-handlare 2021 - är ni redo?!

Årets e-handlare 2021 är igång - se till att ni är med!

För sjuttonde året i rad utser PriceRunner e-handelns prestigefyllda utmärkelse Årets e-handlare. Utöver chansen att vinna Årets e-handlare i er kategori, har ni även chansen att vinna den åtråvärda utmärkelsen Årets E-mästare 2021.

För er som butik är detta en ypperlig möjlighet att synas och profileras som en av de bästa inom e-handeln. Att vinna utmärkelsen Årets e-handlare är en stor ära och ett fantastiskt betyg. När en kund ser emblemet Årets e-handlare så kan de känna sig trygga i vetskapen att de handlar hos en av de bästa nätbutikerna. Så - självklart ska ni vara med i årets tävling!

Kriterier för att kvalificeras

För att kunna delta i tävlingen måste ni uppfylla följande kriterier:

  • Ha minst 6 verifierade omdömen. Omdömena måste ha inkommit efter augusti 2020. 
  • Samla så många röster som möjligt från era kunder från och med idag!
  • Ni kan som mest vara med och tävla inom 3 kategorier (av totalt 20 stycken) och ni måste ha majoriteten av era produkter inom dessa kategorier.
  • Ni måste ha varit betalande kund i minst 6 månader.

Kom igång: 2 enkla steg

  1. Nyttja vårt bildmaterial

För att ni snabbt och enkelt ska komma igång med att samla in röster har vi förberett en röstningswidget. Bildmaterialet kan ni ladda ned med en gång från vårt bibliotek.

Röstningswidget Använd gärna materialet på er hemsida, i nyhetsbrev och sociala medier. Ja, vart som där ni vill driva in röster!

  1. Använd er personliga röstningslänk

För att rösterna ska hamna rätt så ska ni använda denna länk: https://www.pricerunner.se/ri/ERT_MERCHANT_ID?voteForMerchant=1

OBS: För att länken ska fungera så ska ni byta ut delen som heter ERT_MERCHANT_ID i exempellänken till ert egna Merchant ID. Om ni inte vet vilket ID ni har så kan ni kontakta oss för att få hjälp med detta.

Länken kan ni använda tillsammans med vår widget och även med ert egna bildmaterial. Självklart går det att använda länken som en vanlig textlänk, till exempel i ett inlägg i sociala medier eller nyhetsbrev.

Ni samlar väl in omdömen?

Om ni inte samlar in omdömen sedan tidigare så är det denna länk ni ska använda er av på er orderbekräftelsesida/-mejl: https://www.pricerunner.se/vr/ERT_MERCHANT_ID

Precis som för röstningslänken behöver ni även för omdömeslänken byta ut delen som heter ERT_MERCHANT_ID till ert egna Merchant ID.

OBS! Om ni sedan tidigare använder er av våra verifierade omdömen, säkerställ gärna att ni fortfarande har detta implementerat då förändringar på er hemsida kan göra att det faller bort.

Så utser vi finalisterna

De tre e-handlarna inom respektive kategori som har högst medelvärde från verifierade omdömen tillsammans med flest antal röster till och med den 11 april nomineras till Årets e-handlare inom sin kategori. I uträkningen utgör röstningen 10% och verifierade omdömen 90%. När vi räknar antalet röster tar vi självklart hänsyn till er butiks storlek!

Som sista steg låter vi en tredje part genomföra mystery shopping på de nominerade butikerna. Den e-handlare med högst betyg blir vinnare inom sin respektive kategori.

Detta har ni chans att vinna!

Årets e-handlare vinster Den 7 maj kommer vinnarna att utses och presenteras på PriceRunner! Utöver den stora äran att vinna denna utmärkelse, kommer årets lyckliga vinnare att vinna följande priser:

  • Gratis annonsering på PriceRunner.se till ett värde av 10  000 kronor för varje kategorivinnare. För vinnaren av Årets E-mästare är värdet för annonseringen 25  000 kronor*.
  • Ett digitalt emblem att använda på er hemsida samt ett fysiskt diplom.
  • Extra synlighet tillsammans med de andra kategorivinnarna på PriceRunner.se.

*F​ör annonseringsvinsten på PriceRunner.se gäller följande villkor: Den måste ha bokats in och rullat före 1 maj 2022. Den får inte rulla under Q4 2021 (oktober-december). Annonsen kommer synas på hela PriceRunner-sajten utan specifik styrning. Bokade och betalade annonser har företräde vad gäller leverans.

Kan vi hjälpa till på något vis?

Om du behöver hjälp med att komma igång eller har några frågor eller funderingar - tveka inte att höra av dig till oss!

Stort lycka till!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.