Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Lucka 3: Kreativt bus med Babyshop

AvPriceRunner Uppdaterad 3 december 2019

Idag öppnar vi lucka nummer 3 som presenteras av Babyshop!

Tävlingen är avgjord

Tack för alla tips, vilken bra inspiration till alla som letar julklappar till barnen i släkten! Lucka nummer tre vinner Lindaaa - ett stort grattis till dig!

Dagens lucka - 3 december

Idag har du chansen att vinna Babyshops populära parkeringshus! Parkeringsgaraget är designat i trä och MDF av leksaksexperterna på Wood Little och kommer att bli en garanterad hit hos ditt barn. Parkeringshuset är lämpligt från 3 år och uppmuntrar kreativitet samt stimulerar utvecklingen av motorik och koordination.

Parkeringshuset består av

  • Garage med tre våningar och en helikopterplatta.
  • Bensinpumpar på marknivå.
  • Fullt fungerande hiss som tar bilarna upp till andra och tredje våningen.
  • Målade parkeringsrutor.

  • Mått: 29 x 29 x 45 cm.

Så deltar du i tävlingen

För att vara med och tävla om parkeringshuset följer du dessa två enkla steg:

  1. Bli PriceRunner-medlem (om du inte redan är det)
  2. Via kommentarsfältet nedan tipsar du om en leksak som alltid uppskattas som julklapp.

Tävlingen pågår endast under 3 december. En vinnare utses i en kommentar i detta inlägg efter den 3 december. Juryns beslut kan ej överklagas.

Lycka till!

Om Babyshop

Babyshop.se grundades 2006, och vi är idag stolta över att vara den ledande nätbutiken för exklusiva varumärken inom barnmode i Europa. Vårt mål är att inspirera genom att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse och den bästa kundservicen med en mix av välkända, lokala och internationella designade kvalitetsmärken.

På Babyshop kommer du garanterat att hitta det du som blivande förälder söker. Vi har samlat det senaste modet som hör barnvärlden till, på ett och samma ställe för att göra din shoppingrunda snabb, enkel och inspirerande. I vårt sortiment hittar du kläder och skor för barn i åldrarna mellan 0 till 10 år, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, skötväskor, barninredning och mycket mer.

Julkalendern på PriceRunner

Varje dag från och med den 1 december till julafton har du möjlighet att ta del av flera olika erbjudanden från våra partners. Bäst koll får du via vårt nyhetsbrev och sociala medier (Facebook och Instagram - så glöm inte att följa oss!

Imorgon kommer ett helt nytt erbjudande - missa inte det!

Tillbaka till julkalendern

Kommentera artikeln

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra skribenter. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!

Logga in

Bli medlem gratis