iPhone 13 och alla nya Apple-produkter!

Matilda Hansson

Uppdaterad 15 september 2021

Apples höstevent 'California Streaming' är nu över och vi kunde inte vara mer nöjda! Om du råkade missa eventet behöver du inte oroa dig, vi har sammanfattat allt här.

California Streaming

Apple kallade kvällens efterlängtade event för 'California Streaming' och den cirka 75 minuter långa livestreamen introducerade oss för en rad nya och spännande produktsläpp. Rykteskvarn har gått på högvarv de senaste veckorna och även om ingen är förvånad så är vi grymt taggade på den kommande iPhone 13! Men det slutade så klart inte där och Apple hade flera överraskningar åt oss. Ta en titt här nedan på alla produkter som avslöjats, vad de innebär, när du kommer kunna få tag på dem och viktigaste av allt; vilka färger de kommer i!

iPad och iPad Mini

En överraskning för många var att Apple inledde med att inte bara introducera oss för nya iPad utan också iPad Mini! Den nya iPad har uppgraderats med det kraftfulla A13 Bionic-chippet, iPadOS 15, True Tone teknik och 12 megapixel-kamera. Nytt är även iPad Pro-favoriten Centre Stage som förbättrar kvaliteten av videosamtal och inspelningar samt tillåter fler att bli fångade på bild samtidigt!

Tillgänglig i både Black och Space Grey.

Startpriser för 64GB-versionen kommer ligga på $329 och den kommer finnas tillgänglig från och med nästa vecka!

Apple visade också upp den nya iPad Mini som kommer med den senaste generationens state-of-the-art A15 Bionic-chip vilket innebär en uppgradering på hela 40% snabbare CPU och 80% snabbare GPU. Nydesginad, heltäckande 8.5 tums skärm samt 12 megapixel-kamera med ultravidvinkel och iPad Pros grymt uppskattade Center Stage-funktion. Den kommer även med 5G och en Touch ID-knapp. iPad Mini använder sig av USB-C istället för den tidigare Lightning-varianten och är kompatibel med Apples 2nd Gen Pencil.

iPad Mini kommer finnas tillgänglig i flera härliga färger, bland annat lila, kommer kosta $499 och är tillgänglig från och med nästa vecka.

iPhone 13 och Mini

Den nya generationen av iPhone kommer inte med några allt för revolutionerande designförändringar utåt, men som vi alla vet är det insidan som räknas! Med en uppgraderad processor i form av A15 Bionic-chippet har man nu förbättrat sin refresh rate från 60Hz till 120Hz, vilket betyder ännu smidigare scrollning och vardaglig användning! Man har även uppgraderat kameran i vad man kallar sitt mest avancerade dual-camera system någonsin, batteritiden är bättre och den kommer med en starkare OLED-display.

Telefonen kommer finnas tillgänglig i 5 färger; Red, Starlight, Midnight, Blue och Pink. Både standard och Mini kommer med 128GB, 256GB och 512GB utrymme.

iPhone 13 och iPhone 13 Mini kommer finnas tillgänglig från och med nästa vecka och räknas kosta $799 för standard och $699 för Mini.

iPhone 13 Pro och Pro Max

"Vår absolut bästa iPhone hittills" beskrevs nya iPhone Pro och Pro Max som. Med samma revolutionerande A15 Bionic-chip som iPhone 13 så kommer även Pro och Pro Max med hela tre linser till sin avancerade bakre kamera; en zoom, en vidvinkel och en ultra-vidvinkel! Displayen kommer med vad Apple kallar “Super Retina XDR with ProMotion” som ska vara en massiv uppgradering till refresh rate.

Stort fokus har lagts på att förbättra kamerakvaliteten när man nu introducerar Cinematic Mode, en funktion som sägs uppgradera Pro-linjens bildkapacitet till professionell filmstandard och möjliggör zoom och fokus som aldrig har sett på en telefon innan. Apple har redan sen länge arbetat hårt för att hålla sig i fronten av kamerautveckling och Cinematic Mode verkar vara nästa naturliga steg. För att kunna hålla all detta filmmaterial så kommer iPhone 13 Pro och Pro Max med hela 1TB utrymme!

iPhone 13 Pro & Pro Max kommer finnas tillgängliga från och med nästa vecka och kostar $999 for Pro och $1099 för ProMax, de finns i färgerna Graphite, Gold, Silver and Sierra Blue.

Apple Watch Series 7

Apple Watch 7 ser seriens största uppgradering hittills med en 30% större skärm som även är betydligt tunnare, mer avancerat batteri ökad hållbarhet och nya spännande funktioner! Smartklockans hälsofunktioner har fått en massiv uppgradering då den nu kommer kunna mäta inte bara din puls, utan även syrenivå och sömnmönster samt ta EKG! Mjukvaran har fått ett lyft då mer information nu kan få plats på skärmen samt som det är enklare att läsa och scrolla.

Den nya Serie 7 kommer i 5 färger, bland annat röd och blå, och precis som med föregående versioner kommer speciella designer utgåvor finnas tillgängliga.

Apple Watch Series 7 kommer finnas tillgänglig senare i höst.

Glöm inte bort att genom att sätta en lagerövervakning så blir du bland de första som får veta när en produkt finns tillgänglig!

Apple iPhone 13 128GB

Apple iPhone 13 128GB

fr.9 599 kr

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.