Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Hej år 2020 - dags att inreda barnrummet med lite nytt!

AvKatarina StenskyttUppdaterad 27 december 2019

Barnen blir äldre och fler barn tillkommer. Med jämna mellanrum uppstår därför ett behov av att uppdatera barninredningen. Och varför inte välkomna det nya året med nya inredningsdetaljer? Antingen på ett himmelskt tema, eller med trenddjuret nummer 1 år 2020 - sengångaren!

3 olika sätt att inreda med himlen som tema

1. Starry nights - skapa din egen stjärnhimmel

Stjärnan som symbol är tidlös och svår att tröttna på. Den passar för alla åldrar och ihop med andra inredningstillbehör, då stjärnor kommer i alla färger. Extra fint är om man kan mixa in lite stjärnor som gör som originalen, och lyser upp rummet!

2. Inred med regnbågens alla färger

Med regnbågen som tema i rummet så öppnar man upp för att släppa in alla färger. Regnbågen kan dyka om som symboler i form av kuddar, matta eller varför inte som en tapetserad fondvägg. Och så kan man i övriga barnrummet jobba med blockfärger som tillsammans skapar känslan av att man bor inne i själva regnbågsvärlden.

3. Upp och iväg med en luftballong

När en färggrann luftballong dyker upp på himlen spelar det ingen roll om man är 1 eller 100 år gammal, för detta är ett ting som fascinerar alla åldrar! För den som vill inreda med luftballonger finns det gott om både ljuskällor och textilier som passar in på temat.

BUBBLARE!

4. År 2020 är inget djur mer trendigt än sengångaren

Alla tillverkare har en sengångare med i sin kollektion för år 2020, oavsett om det som tillverkas är kläder, babyleksaker, gosedjur eller annan barnrumsinredning. Att "sloth is hot" blev väldigt tydligt under trendmässorna året som gick och nu är det så dags för dessa avslappnade djur att ta över barninredningen i våra hem.

Kommentera artikeln

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra skribenter. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!

Logga in

Bli medlem gratis